Два авиона нису проузроковала рушење „близнакиња"

Mora da je u pitanju omiljena rec srpskih strucnjaka "Tomahavk"Verovatno su na istom iscrtali prozore i preplasene grimase putnika:per:
Sta zelis da dokazes sa tom fotografijom?Da je nesto sumnjivo?Sumnjivo je.Da nije u pitanju avion?Ipak je u pitanju avion.Zasto je avion u pitanju?Pa je8em mu oteta su cetiri putnicka aviona.Za dva znamo gde su zavrsili.jedan oboren satro pobuna talaca takodje nije sporan.Ostaje cetvrti oteti putnicki avion.Ispada da je otet a da putnici nisu to ni znali,pa da im po sletanju na aerodrom predvidjen planom leta niko nije rekao da su bili kidnapovani.:mrgreen:
Znaci sad tvrdite da su oteta tri putnicka aviona, a cetvrti je izmisljen pa se u Pentagon umesto njega zakucao Tomahavk:mrgreen:
Za ovog paranoika koji postavlja apokalisticne teme titus ili andjeli@
Momce ti si prvak sveta po postavljanu tema
Qubek se odcepljuje,Texas trazi nezavisnost.Gatare predvidela bice skoro propast sveta jer Seka aleksic ima tri sise...
Mislis li da treba da postujes kad spavas sa "Trecim okom"ispod jastuka?
Neki tvrde da su Elvisa oteli vanzemaljci ,cak su zapisali i registarske tablice sa "tanjira"

:lol::lol::lol::lol:

Za ovog paranoika koji postavlja apokalisticne teme titus ili andjeli@
QUOTE]

Brale, ti si se kanda mLogo iznervir'o:lol: Ja koristim samo jedan nick na ovom forumu, nisam paranoik, ali tebi ocigledno nije dobro, te ti savetujem kratku pauzu od forumskih razglabanja, bar ne na temama za koje nisi kompetentan, a voleo bi da jesi. To te sve razvodnjava i polarizuje i jako se lose odrazava na tvoje mentalno zdravlje da su poceli da ti se prividjaju razne fantazmagorije, pocevsi od one kako nekakav kerozin urusava zgradu stc-a, pa do najbizarnijih momenata, kako izvesni boing ulece u zgradu pentagona, u toliko niskom letu, da mu Tom Kruz , u poredjenju sa njim, deluje kao Jagodica Bobica, ruseci sve pred sobom i ne ostavljajuci nikakav materijalni trag za sobom, a sve upravljan priucenim pilotima sportskih aviona...Odmori malo, prijateljski savet ti dajem, kako si krenuo, poceces da verujes u Deda Mraza...u ovim godinama...:roll:

Poslednja izmena:
Sto se glupiras konju jedan!
Lako ti je ovde kad mozes da budes anoniman, i da lupetas svasta.....
Da kojim slucajem bilo ko od tvojih)mozda bolje "tvojih") kolega sazna pod kojim stvarnim imenom lupetas, verovatno bi te se javno odrekli.Jednostavno ne vredi raspravljati o necem ozbiljnom s osobom koja ima samo jednu mozdanu celiju za razmisljanje.

Konj ti tata RETARDU,ja ne lupam svasta za one koji IMAJU IMALO MOZGA pa razumeju logicne stvari a ti koji zivis u bajkama i izgleda si dovoljno glup da ne razumes mozes to da shvatis kao lupetanje,suvise je strucno za tebe,aj pali...
@sumnjivo lice:
Braticu ti jos nisi batalio objasnjavanje,ja resio vala da odustanem jer su jedini (ustvari cast izuzetku ili dva) argumenti protiv nasih objasnjenja iz struke samo uvrede prema nama,bar meni,i nasem obrazovanju,strucnosti (i to laik ocenjuje strucnost nekog van njegove struke) :dash: jer ne mogu vise da se smaram,ko je shvatio do sad,shvatio je!
Pozdrav :cool:

МОМАК, НИЈЕ ТЕБИ ЛАКО ДА "СТУДИРАШ"..................НИЈЕ!!!:sad2::sad2::sad2:
За разлику од тебе, сувог генија за све и свашта, овај "дебил" је одмах укапирао да ти ниси из Ниша,
па је зато и постављена она реченица - коју сам сада, само ради тебе, "окречио" у црвено!!!
Видим да мора да ти се црта!!!

За Топоницу, тзв."Холивуд":hahaha::rotf::hahaha:, у Нишу и околини, зна свако дете бре!!!
Као што се зна за Нишку тврђаву, за Медијану, за Константина Великог!!!
Не требају ти никакви другари, нити велики "научни рад и истраживање" да би то сазнао!!!

И ако већ тако "суверено владаш" и бараташ чињеницама,
тј. у овом случају именима, које не знаш и не познајеш,
шта нам то говори о теби, као човеку и "стручњаку"!!!:whistling::whistling: :whistling:
А ГЕНИЈА!?
:think::think::think:

П.С.
И да те овај "дебил" још нешто и то најдбронамерније саветује!:ok::ok::ok:
Немој да лепиш такве етикете људима које ни не знаш, :think::think::think:
има овде и старијих, стручнијих, образованијих, начитанијих, паметнијих и искуснијих људи,
и од тебе и од мене!!!
:rtfm::rtfm::rtfm:

Opet si ispao pajser i NISTA me nisi ispalio sada jer ne kapiras sta sam ti odgovorio,nije ni cudno,to sto nisam Nislija je bitno,a ne da li sam student ili ne znam sta,vazno je da nisam odande i NEMAM POTREBE da poznajem psihijatrijske bolnice kao sto ih ti ocigledno znas,bas me briga iskreno dal je u Toponici ili Topolnici ili... TO NAS NA FAKSU NE UCE,tako da jesi pajser kad se izrazavas tako kao da treba to da znam samo zato sto sam na faksu,e pa nisam na medicini sto si do sad trebao da ukapiras!
P.S.Hvala bogu da nisi ni nacitaniji ni obrazovaniji a svakako ne kulturniji (od samog pocetka to pokazujes) pa nisam pogresio u etiketiranju! :hahaha:

Lomnica City@
ma opusteno brale ovo je za mene samo laka gimnastika.Pruzis im realno objasnjenje koje drzi vodu, a onda moraju da mozgaju i sledeca 24 sata nema spavanja:hahaha:Neverovatno samo koliko ih je ,kolektivna lobotomija:dontunderstand::hahaha:
Cizmica@
Sto se tice penetracije duboko u pentagon imas pravo za penetraciju
kresu se riba sa sidom i tip koji ima bolestinu kada meso jedu bakterije.(znas vec za to)
Uglavnom usled krljanja riba da napakosti tipu kaze:"mace imam sidu"
Na to ce tip:"Nema veze i onako je ostao unutra":per:
Penetrirao i nama napolje:rotf:

Poslednja izmena:
Misliš na UA 77?
Da, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao jedini avion u istoriji koji se srušio, a da na mestu rušenja nije bilo ostataka aviona.

Da bas taj, dosao kapetan kirk i teleportovao ih na enterprajs:mrgreen:
Vojska opkolila mesto pada, sanirala teren,pokupila tela i delove olupine jer je verovatno oboren.Mozda je to razlog zasto nema dokaza?Da bi prica o pobuni putnika imala i promil sanse da upali.Kako da pustena prica o pobuni putnika drzi vodu ako nekorumpirani istrazioci pronadju delove rakete koja se zakucala u avion:rtfm:

Konj ti tata RETARDU,ja ne lupam svasta za one koji IMAJU IMALO MOZGA pa razumeju logicne stvari a ti koji zivis u bajkama i izgleda si dovoljno glup da ne razumes mozes to da shvatis kao lupetanje,suvise je strucno za tebe,aj pali...
@sumnjivo lice:
Braticu ti jos nisi batalio objasnjavanje,ja resio vala da odustanem jer su jedini (ustvari cast izuzetku ili dva) argumenti protiv nasih objasnjenja iz struke samo uvrede prema nama,bar meni,i nasem obrazovanju,strucnosti (i to laik ocenjuje strucnost nekog van njegove struke) :dash: jer ne mogu vise da se smaram,ko je shvatio do sad,shvatio je!

Vidim ja zasto mi konstatno propadamo.
Jer nazvati sebe strucnjakom,a ne znati nista, moze samo neko sa teskim poremecajem.
Da ne pricam o profilu licnosti onoga ko SEBE naziva strucnjakom, i pored toga sto je polozio par ispita negde...:dash: :dash:
Nadam se zbog buducih pokoljenja da nikad nista neces projektovati.

Jer nazvati sebe strucnjakom,a ne znati nista, moze samo neko sa teskim poremecajem.
Da ne pricam o profilu licnosti onoga ko SEBE naziva strucnjakom, i pored toga sto je polozio par ispita negde...:dash: :dash:
Знаш да смо се на оној војној теми попичкали,
али овде си брате 100% у праву!!!:ok::ok::ok:
Када погледаш оног "правника и ПОСТДИПЛМЦА",
па сада и овог јагодинског "ћурана ",
не пише нам се добро са таквим "академским грађанима"!!!
ЗЛО И НАОПАКО!!!:sad2::sad2::sad2:

Opet si ispao pajser i NISTA me nisi ispalio sada jer ne kapiras sta sam ti odgovorio,nije ni cudno,to sto nisam Nislija je bitno,a ne da li sam student ili ne znam sta,vazno je da nisam odande i NEMAM POTREBE da poznajem psihijatrijske bolnice kao sto ih ti ocigledno znas,bas me briga iskreno dal je u Toponici ili Topolnici ili... TO NAS NA FAKSU NE UCE,tako da jesi pajser kad se izrazavas tako kao da treba to da znam samo zato sto sam na faksu,e pa nisam na medicini sto si do sad trebao da ukapiras!
P.S.Hvala bogu da nisi ni nacitaniji ni obrazovaniji a svakako ne kulturniji (od samog pocetka to pokazujes) pa nisam pogresio u etiketiranju! :hahaha:
А да ли си некада чуо за изразе
ОПШТА КУЛТУРА,......НАЧИТАНОСТ..................ОБРАЗОВАЊЕ!?:sad2::sad2::sad2:

Чуди ме како си уопште и дошао до факултета!?:dontunderstand:

П.С.
Ма знам ја да те не уче на факсу, а и нема потребе, шта ће ти неке "глупаве књиге":sad2::sad2::sad2:
ти имаш другара који ти све прича!!!
...da batalim pricu drugara iz sela sa kojim sam godinama igrao fudbal u klubu i bio dobar drug a koji mi je pricao...

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

ЗЕМЉОООО............ОТВОРИ СЕ!!!

unh ne vredjaj nam curane:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Mozes ti da kenjkas koliko hoces,na tvoju zalost a radost investitora ja sam vec projektovao nekoliko objekata,stambenu zgradu,restoran... i svi su imali samo reci hvale i naravno dobijam nove ponude cak i pre diplomiranja na faksu jer vec imam jednu diplomu gradjevinske skole tako da samo sirim ionako veliko znanje na fakultetu,a ti si i dalje samo DEBIL koji pokusava da ocenjuje neciju strucnost iz oblasti iz koje BLAGE VEZE NEMAS,ti ces mene da ucis nesto iz americkih filmova,aj bezi tamo retardu!!
Kaze brat DEBIL bratu RETARDU,ne zna se ko je gori,ti sto lupas neke gluposti koje veze sa vezom nemaju samo da bi mene izvredjao (ovaj zadnji citat to dokazuje,kupis iz drugih tema VAN KONTEKSTA ove sto pokazuje jos veci stepen debilnosti nego sto sam ocekivao) ili ovaj kvazi strucnjak na osnovu par filmova zavere,ali opet si ispao debil jer nisam Jagodinski curan nego ponositi Resavac kao i Stevan Sindjelic,Nebojsa Pavkovic,Despot Stefan Lazarevic... vidi se da kod nas radjaju i pametni i hrabri,a u tvom kraju samo debili,pisi sad gluposti koliko hoces,ides na ignore i ti i kvazi strucnjak za sve!

Poslednja izmena:
Mozes ti da kenjkas koliko hoces,na tvoju zalost a radost investitora ja sam vec projektovao nekoliko objekata,stambenu zgradu,restoran... i svi su imali samo reci hvale i naravno dobijam nove ponude cak i pre diplomiranja na faksu jer vec imam jednu diplomu gradjevinske skole tako da samo sirim ionako veliko znanje na fakultetu,a ti si i dalje samo DEBIL koji pokusava da ocenjuje neciju strucnost iz oblasti iz koje BLAGE VEZE NEMAS,ti ces mene da ucis nesto iz americkih filmova,aj bezi tamo retardu!!

Kaze brat DEBIL bratu RETARDU,ne zna se ko je gori,ti sto lupas neke gluposti koje veze sa vezom nemaju samo da bi mene izvredjao (ovaj zadnji citat to dokazuje,kupis iz drugih tema VAN KONTEKSTA ove sto pokazuje jos veci stepen debilnosti nego sto sam ocekivao) ili ovaj kvazi strucnjak na osnovu par filmova zavere,ali opet si ispao debil jer nisam Jagodinski curan nego ponositi Resavac kao i Stevan Sindjelic,Nebojsa Pavkovic,Despot Stefan Lazarevic... vidi se da kod nas radjaju i pametni i hrabri,a u tvom kraju samo debili,pisi sad gluposti koliko hoces,ides na ignore i ti i kvazi strucnjak za sve!

O boze .......Da li je moguce da se i to dogodilo?
Zar smo toliko nisko pali!
Jadni ljudi, ne znaju sta ih ceka.

Kaze brat DEBIL bratu RETARDU,ne zna se ko je gori,ti sto lupas neke gluposti koje veze sa vezom nemaju samo da bi mene izvredjao (ovaj zadnji citat to dokazuje,kupis iz drugih tema VAN KONTEKSTA ove sto pokazuje jos veci stepen debilnosti nego sto sam ocekivao) ili ovaj kvazi strucnjak na osnovu par filmova zavere,ali opet si ispao debil jer nit sam Jagodinski curan nego ponositi Resavac kao i Stevan Sindjelic,Nebojsa Pavkovic,Despot Stefan Lazarevic... vidi se da kod nas radjaju i pametni i hrabri,a u tvom kraju samo debili,pisi sad gluposti koliko hoces,ides na ignore i ti i kvazi strucnjak za sve!
Е, а јеси ли ово сам "смислио".......или ти је диктирао друг са села......са којим си играо фудбал!?:dontunderstand: :sad2: :sad2: :sad2: :rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

П.С.
Молим те,
остани са причама овог фудбалера,
само немој да нам причаш шта ти је говорио другар
који је тренирао ........БОКС!
:hahaha::rotf::hahaha:

Е, а јеси ли ово сам "смислио".......или ти је диктирао друг са села......са којим си играо фудбал!?:dontunderstand: :sad2: :sad2: :sad2: :rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

П.С.
Молим те,
остани са причама овог фудбалера,
само немој да нам причаш шта ти је говорио другар
који је тренирао ........БОКС!
:hahaha::rotf::hahaha:

ej zaboravio si da povuces ono za curane covek nije iz jagodine

ej zaboravio si da povuces ono za curane covek nije iz jagodine
Прво - погледај му локацију!:mrgreen:
Друго - нисам мислио да је ћуран, него јагодински "ћуран"!:mrgreen:
Треће - увредиће се ћурани ако то урадим!:sad2::sad2::sad2:
И четврто - видиш да није ни битно одакле је..........њему је свуда "баш лепо"!:whistling::whistling::whistling:

И четврто - видиш да није ни битно одакле је..........њему је свуда "баш лепо"!:whistling::whistling::whistling:

ma upisao Jagodina sad je to in znas one fore zoo,akva park itd,oprosteno mu je.........:rotf:

Е, само да те поздравим :)

Vi od drveca ne vidite sumu.
Da li je isto kada se u zgradu zakuca avion sa stotinak tona i ko zna koliko tona goriva, i jedan B25?Inercija mase je putnicke avione unela u samo srediste kula.
To sto postavljas slike zgrada u palmenu je svaki slucaj za sebe.Kod amerikanaca je princip celicna konstrukcija koja se vezuje nitnama,na podlogu se izliva betonska ploca.Gotovo svi pregradni zidovi su od regips kartona iz dva razliga da se smanji tezina objekta,i da kupac po potrebi moze veoma lako da pregradjuje po svojoj zelji zidove uklanjanuci metalnu konstrukciju regips ploca.
Kada su zgrade vec gorele izvesno vreme na mestu udara temperatura je iznosila oko 1000 stepeni celzijusa.Pokusajte da zamislite koliko je to bez glupih fora stavicu u rernu celik.
Jednostavno gospodo stavite metalnu sipku duzine 1m u kovacko ognjiste, drzite pola sata na vatri, i uhvatite golom rukom kraj koji nije u vatri
Metalna konstrukcija od mesta pozara je omeksavala po svim pravcima jer strucnjaci metal je odlican provodnik toplote.
Stubovi su predvidjeni da staticki nose konstrukciju,NOSE.Nisu predvidjeni da na njih padne nekoliko hiljada tona tereta.
Za ove strucnjake plasticno.Uzmite gospodo dzak cementa i stavite na ramena.Vi nosite taj teret.Probajte da vam neko baci dzak cementa na ramena sa visine od 1-2m.Tako je i sa gradjevinarstvom.Noseci stubovi su predvidjeni da nose,NOSE teret na sebi koji je pravilno rasporedjen.Nisu predvidjeni da prime udarac koji je 100 puta jaci usled inercije tereta iznad njih
To nema veze sa fizikom,hemijom,filmovima.
Ako vam je metal jedino to sto nosi citav teret i ako usled pozara pocne da gubi svoja svojstva hoce li pirtisak iznad mesta pozara naterati metalne stubove da popuste?

Negde u prvoj polovini devedestih teroristi su podmetnuli u jednoj od kula kombi sa eksplozivom u podzemnoj garazi.Doslo je do detonacije ali nista ozbiljnije od deformacija na objektu se nije dogodilo.Da bi se srusila planski jedna od takvih kula kolicina potrebnog eksploziva staje u jedan prosecan kamion od 7tona.Pa opet morate taj eksploziv da rasporedite planski da bi usled ostecenja nosaci istovremeno popustili pod teretom zgrade

Baraba@
Po obicaju si u pravu kada se tice goriva i ostalog u vezi civilne avijacije.Kod vojske tankovi sa gorivom su uvek puni.Permutovanje
Pozdrav brale
da li ti znas kolka je slucajnost da dva tornja onolike velicine padnu onako pravilno ???????
samo mi to odgovori ?
a drugo pitanje, zasto je pao toranj 7 ? u njega se nije zabio avion, samo se srusio ???

Back