Edmund Iskusan Poruka 6.166 juče u 18:37 - DV ili VD #1 Dubina Vagine Ili Vagina Depth Analogija dužini penisa Da li je bitna? Zna li se šta?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 234.418 juče u 19:44 - DV ili VD #2 Sirina, da nije ko konobarski novcanik
Paula black cat VIP Poruka 39.937 juče u 19:54 - DV ili VD #3 Stvarno ne znam, nemam iskustva sa vaginama.
skura58 Zaslužan član Poruka 100.807 juče u 20:12 - DV ili VD #4 Nije bitna dubina, važna je širina PS: Vaćniji su gavarii "gosta"
M Masno-TkivoInViVo Zainteresovan član Poruka 126 danas u 07:59 - DV ili VD #6 Ja nosim metar pre sexa ga zavučem i izmerim vulvu ako je dubine 25+cm onda joj ga surduknem, u suprotnom ne može da uđe i boli je.
Ja nosim metar pre sexa ga zavučem i izmerim vulvu ako je dubine 25+cm onda joj ga surduknem, u suprotnom ne može da uđe i boli je.
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 42.014 danas u 08:08 - DV ili VD #7 Masno-TkivoInViVo: Ja nosim metar pre sexa ga zavučem i izmerim vulvu ako je dubine 25+cm onda joj ga surduknem, u suprotnom ne može da uđe i boli je. Kliknite za proširenje... Ti si muško?! Sada na Religiji pročitah tvoju poruku pisanu u ženskom rodu
Masno-TkivoInViVo: Ja nosim metar pre sexa ga zavučem i izmerim vulvu ako je dubine 25+cm onda joj ga surduknem, u suprotnom ne može da uđe i boli je. Kliknite za proširenje... Ti si muško?! Sada na Religiji pročitah tvoju poruku pisanu u ženskom rodu
M Masno-TkivoInViVo Zainteresovan član Poruka 126 danas u 08:09 - DV ili VD #8 Duki Lu: Ti si muško?! Sada na Religiji pročitah tvoju poruku pisanu u ženskom rodu Kliknite za proširenje... zavisi kako se osećam u kojem trenutku. trenutno imam miška.
Duki Lu: Ti si muško?! Sada na Religiji pročitah tvoju poruku pisanu u ženskom rodu Kliknite za proširenje... zavisi kako se osećam u kojem trenutku. trenutno imam miška.