Duzina trajanja sexa

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Licno ako ne dozivim orgazam do prve trecine sata, velike su sanse da ga necu ni dozivjeti. Kad kazem sex mislim na sex, ne na predigru, oral i sta sve neko radi prije ...

Valjda dok mi je mrak na ocima i dok je prazna glava to je to ... cim se izadje iz tog stanja, pocinje smaranje :dash:

... daleko mi je bolje vise partija, rijetki su izuzetci,

Kako to ide kod vas ... imate zelje da duze traje, krace ako pocne smaranje ...

Poslednja izmena:
Nejlepsi je u dve ture,,

Prva tura je sex dok partnerka ne dozivi 2,3 zavisno od nje mozda i vise ,,a tek onda ja nastupam da je zavisno..ako zeli napunim je i dodjemo zajedno,ili zajedno u gozzii ,,njena zelja,,;)..to je mozda 30,40 min aktivnog jebbanja ..:rumenko:
Druga je posle nekih sat vremena pauze..izadjemo na klopu pice,,,e tek posle je sex od ,,,neizvesno koliko :lol: ..Zene se tek onda osecaju dobroooooo pojebbane ...:)

šta znam
nekad je seks ko italijanski ručak
prvo jelo drugo jelo salata desert kafica...
nekad samo hoću da ga istresem i posle se osećam potpuno nezainteresovano
kao kad ti se traži jedan zalogaj nečeg što kad je smazano
postaje potpuno nebitno, čak i grozno

kakvi su vam to sexualni šabloni...

Licno ako ne dozivim orgazam do prve trecine sata, velike su sanse da ga necu ni dozivjeti. Kad kazem sex mislim na sex, ne na predigru, oral i sta sve neko radi prije ...

Valjda dok mi je mrak na ocima i dok je prazna glava to je to ... cim se izadje iz tog stanja, pocinje smaranje :dash:

ja sam brate došo sa mitinga Dr. Vojislava Šešelja, i mogu da ti kažem da u današnjoj kukavnoj Srbiji taj sex ne pomaže mnogo. Prvenstveno zbog izdajničke vlasti u vidu Tomislava Nikolića (uuuu) i Aleksandra Vučića (UUUUUUUUUUU)
Narod je istraumiran i pravo je čudo da iko ikoga danas hoće da ebe.
Svako gleda samo svoje dupe i kako drugom da uvali.
Nema tradicije, nema obraza, nema morala, samo beskičmenjaštvo i poltronstvo za sitnu korist.

Što se teme tiče - antropološki je do 15 minuta dovoljno
sve ostalo može biti posledica sledećih faktora:
- lično doživljavanje seksa
- lično doživljavanje partnera(ke)
- lična psihosocijalna struktura
- veroispovest (muslimani i jevreji rade jalov posao)
- psihičko stanje izvršioca seksualnog dela

a za psihičko stanje su zasluženi domaći izdajnici koji su uništili svaku poru normalnog života počevši od izdajničkog režima Zorana Djindjića do današnje izdajničke vlasti u vidu Tomislava Nikolića (uuuu)
i Aleksandra Vučića (UUUUUUUUUUUU)

Poslednja izmena:
ja sam brate došo sa mitinga Dr. Vojislava Šešelja, i mogu da ti kažem da u današnjoj kukavnoj Srbiji taj sex ne pomaže mnogo. Prvenstveno zbog izdajničke vlasti u vidu Tomislava Nikolića (uuuu) i Aleksandra Vučića (UUUUUUUUUUU)
Nema tradicije, nema obraza, nema morala, samo beskičmenjaštvo i poltronstvo za sitnu korist.

a za psihičko stanje su zasluženi domaći izdajnici koji su uništili svaku poru normalnog života počevši od izdajničkog režima Zorana Djindjića do današnje izdajničke vlasti u vidu Tomislava Nikolića (uuuu)
A što Đikiju nema uuuuu?!

- - - - - - - - - -

Nejlepsi je u dve ture,,

Prva tura je sex dok partnerka ne dozivi 2,3 zavisno od nje mozda i vise ,,a tek onda ja nastupam da je zavisno..ako zeli napunim je i dodjemo zajedno,ili zajedno u gozzii ,,njena zelja,,;)..to je mozda 30,40 min aktivnog jebbanja ..:rumenko:
Druga je posle nekih sat vremena pauze..izadjemo na klopu pice,,,e tek posle je sex od ,,,neizvesno koliko :lol: ..Zene se tek onda osecaju dobroooooo pojebbane ...:)

Je li 2 puta po 3 minuta?!

jel ovo možemo da računama pod "godinama"???

šta znam
nekad je seks ko italijanski ručak
prvo jelo drugo jelo salata desert kafica...
nekad samo hoću da ga istresem i posle se osećam potpuno nezainteresovano
kao kad ti se traži jedan zalogaj nečeg što kad je smazano
postaje potpuno nebitno, čak i grozno

kakvi su vam to sexualni šabloni...

Nije sablon, vecinom stanje na terenu, rijetko me kad ne smori dugi sex :confused:

kod mene ide tako da nisam dostigo nivo smaranja...to kod mene kratko traje
kamo sreće da sam se smorio nekad :dash:
prva trećina sata ? :eek: u je ti baš možeš

Back