Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.481
Ja liznem prste kada citam novine![]()
E jesi procitala u tim novinama da su mitrovica trovali olovom..e pa ona slovca sto lizes su od olova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja liznem prste kada citam novine![]()
Pre neki dan sedim sa tetkom kod babe i ona kuva mleko za kafu. Medjutim kada je krenulo da kipi, dunula u njega da joj ne iskipi. Tetka inace opsednuta bakterijama, a baba malo bolesna, ubi u pojam zvocajuci i popila je na kraju kafu bez mleka![]()
Da li ste gadljivi na te i slicne radnje - mesanje hrane, pa lizne kasiku, pa opet u serpu; pije sok iz tetrapaka pa sipa vama u casu (sto je meni najodvratnije); jede dzem/eurokrem/salatu i sipa svojom kasikom umesto onom koja je predvidjena za to itd?!
...uvek se pitam :Ko se sve brisao ovim peškirima i za šta su ih sve koristili predhodni gosti u hotelu??! I pravilo: što sam u luksuznijem hotelu, trip mi je veći...Zato nikada po hotelima lice ne brišem peškirima predviđenim za to-koristim one maramice za skidanje šminke da samo pokupe vodu sa lica...Za ostale delove tela koristim peškire i ne pitam se mnogo...![]()
...uvek se pitam :Ko se sve brisao ovim peškirima i za šta su ih sve koristili predhodni gosti u hotelu??! I pravilo: što sam u luksuznijem hotelu, trip mi je veći...Zato nikada po hotelima lice ne brišem peškirima predviđenim za to-koristim one maramice za skidanje šminke da samo pokupe vodu sa lica...Za ostale delove tela koristim peškire i ne pitam se mnogo...![]()
..nisam gadljiva skoro uopshte..
..sve shto prodje vesh mashinu i peglu, po mom mishljenju je dovoljno chisto da ga koristim i ja i moja deca..
..sve shto se riba hemikalijama - takodje..ne bih bash zalepila golo dupe na plochice hotelskog kupatila, ali ybg ne bih ni na svoje
..ne gadim se ni chasha, tanjra, escajga po restoranima, mashine za sudove su chudo..
..jedino shto mi je bljak su posude koje stoje po vikendicama i tako to, shto se ne koristi chesto,
uopshteno miris prostorija u kojima se ne boravi redovno koji se uvukao u sve u njima,
tu sve ribam do iznemoglosti pre upotrebe..
Vala isto ovako.
Osim ovo za posude iz vikendice...ebg, nemam vikendicu, pa ni te posude, a ne mogu da budem gadljiva na nešto što nemam, zar ne? Al' ne bih bila gadljiva na vikendicu, to sam sigurna![]()
Posebno ne na onu našu, kad odemo u peMziju
Ne klepeći posudama i te fore...
E, ovo sa peškirima ne kapiram, iskreno.
Pa meni je poenta hotelskog smeštaja što ne moram da teglim peškirčine
Al' sam aljkavušaaaaaaa![]()
Nisi medo, al tebi ne može da se desi da si alergična na hotelski omekšivač ili prašak, što se desilo nama bolidimada mi omekšivač pokvari odmor, da pijem antihistaminike a ne smam da taknem alkohol na odmoru, nema šanse!
![]()
Ni ja ne kapiram. Ne bih vukla peskire u hotel, nema sanse.
A jao, pa jos da nosim domestos i da ribam kupatilo![]()
Pre neki dan sedim sa tetkom kod babe i ona kuva mleko za kafu. Medjutim kada je krenulo da kipi, dunula u njega da joj ne iskipi. Tetka inace opsednuta bakterijama, a baba malo bolesna, ubi u pojam zvocajuci i popila je na kraju kafu bez mleka![]()
Da li ste gadljivi na te i slicne radnje - mesanje hrane, pa lizne kasiku, pa opet u serpu; pije sok iz tetrapaka pa sipa vama u casu (sto je meni najodvratnije); jede dzem/eurokrem/salatu i sipa svojom kasikom umesto onom koja je predvidjena za to itd?!