Dušica Jakovljević prelazi u glumačke vode?

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
https://www.vesti-online.com/dusica-jakovljevic-prelazi-u-glumacke-vode/

Da li je ovo vrhunac?
Voditeljka Dušica Jakovljević izaziva pažnju gde god da se pojavi, ali ipak, kako kaže, više ne voli da izlazi kao pre, kao i da je za to kriva pandemija korona virusa.
- Prestala sam da volim noćni život. Korona me je odvikla od noćnog života. Ja sam ranije uvek bila neko ko voli da se izgrli sa ljudima. Mislim da mi je to napravilo ozbiljnu zabunu u mozgu. I ne samo meni, već mnogima. Kada sretnete nekog, onda razmišljate da li smete da zagrlite nekog, da li je taj neko primio vakcinu i da li ćete odneti virus kući, a opet ne možete da robujete svim tim stvarima, a opet ste svesni i svih brojki koje svakodnevno slušamo. Prosto se suočavamo sa tim da virus korona uopšte nije naivna stvar - rekla je Dušica za "Espreso".

- Ja sam se uvukla u kuću do te mere da čak nekada prespavam dan. Fali mi ona stara Dušica koja je na jedno "Ajde da izađeš!" govorila "Ajde!". Drug mi je skoro rekao: "Ja ću doći ispred tvoje zgrade i ja ću te čekati, pa ti kada izađeš!" - dodala je Dušica, koja smatra da su i društvene mreže te koje dovode do toga da se zatvaramo u sebe:

- Tu su te društvene mreže koje nam stvaraju utisak da mi komuniciramo sa ljudima i da održavamo neke komunikacijske nivoe, a mi se zapravo zatvaramo u kuću i taj telefon do iznemoglosti eksploatišemo. To je ono što mi se ne dopada, ali što radim i sama.
WzRk9kpTURBXy9mYTZhZjZhM2QwMjFmMDg0OWIwMGJjNGQ1ZDUwMGQwZS5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

https://www.blic.rs/zabava/dusica-jakovljevic-anksioznost/cf5sydz

Dušica Jakovljević više nije ista: "Nekad prespavam ceo dan, gledam u pod, fali mi ona stara Dušica"​

MTU4MTMzMDM5NA

Voditeljka Dušica Jakovljević se nada da će joj neko ponuditi ulogu u epohi jer veruje da bi se dobro snašla.

– Kada bi se snimao rimejk filma “Boj na Kosovu”, volela bih da glumim kneginju Milicu. Mnogo puta sam gledala to ostvarenje u kojem je tu junakinju dočarala Gorica Popović i mnogo mi se dopalo kako je to uradila – priča Dušica i dodaje da često odlazi u manastir Manasiju, zadužbinu despota Stefana Lazarevića, sina kneza Lazara i kneginje Milice:

– Kad god odem na Kopaonik, u povratku za Beograd svratim u Manasiju. Često obilazim naše manastire jer se u njima lepo osećam.

Dušica odranije ima afiniteta prema glumi, a to je primetio reditelj jedne predstave i ponudio joj ulogu.

– Prihvatila sam ponudu, ali je počela pandemija koronavirusa, pa smo morali sve da stopiramo. Kada se stvari vrate u normalu, nadam se da ćemo realizovati taj projekat – poručuje voditeljka.

Što se pitamo gde ode naše glumište? Koliko mi generacija već izbacujemo neke prosečne glumce? Da se ne lažemo, cela plejada mlađih glumaca ne može da čisti cipele Glogovcu i ekipi. Čak i mali Biković, kog svakako neću ocrniti jer ako je toliko popularan i u Rusiji sigurno ima neki kvalitet, koji ja kao laik ne vidim, ali ne može da iznese pola uloga koje je Glogi iznosio sa lakoćom. Evo, nije mi jasno i Vuk Kostić koju je to ulogu odglumio da mu je iko poverovao?

To je ovo novo vreme.
Normalan covek nema sta da trazi sa takvima. Sergej Trifunovic mi salje video poruke na insta jer mu se ne svidja sta mislim o njemu. Kaze ti si decko lud u kom si ti svetu. Pajser. Nisam sine na koki ne izvlacim linije ne praznim flase po klubovima. Olos. Sa takvima gledas da niste u istoj prostoriji.

Nasa kinematografija je bila medju jedinim kinematografijama koje se u svojoj drzavi bile gledanije od holivudske produkcije. Medjutim otuda iskoci dvehiljadita a kasnije i velika filmska ostvarenja sa glavnom ulogom ovog olosa narkomanskog npr srpski film.

Samo takvi filmovi i prekrajanje istorije je finansirano iz budzeta, nema vise lepa sela lepo gore.

To je ovo novo vreme.
Normalan covek nema sta da trazi sa takvima. Sergej Trifunovic mi salje video poruke na insta jer mu se ne svidja sta mislim o njemu. Kaze ti si decko lud u kom si ti svetu. Pajser. Nisam sine na koki ne izvlacim linije ne praznim flase po klubovima. Olos. Sa takvima gledas da niste u istoj prostoriji.

Nasa kinematografija je bila medju jedinim kinematografijama koje se u svojoj drzavi bile gledanije od holivudske produkcije. Medjutim otuda iskoci dvehiljadita a kasnije i velika filmska ostvarenja sa glavnom ulogom ovog olosa narkomanskog npr srpski film.

Samo takvi filmovi i prekrajanje istorije je finansirano iz budzeta, nema vise lepa sela lepo gore.

Zezaš? :D

Bolje reći ko joj ugurava. :per:
secas se kad je "bila u vezi" sa nekim dilerom droge i vozila njegov dzip, decu u skolu a sutradan dzip odleteo u vazduh. pa koliki mentol treba da budes da stavis decu u dzip dilera droge? nije znala cime se bavi?
a to kad mediji na neciji nalog uhvate da pisu o nekoj "zvezdi" tipa Cece ili Natase Bekvalac. Natasa je jedan isto mentol bez mozga i verovatno je ona kriva sto joj je svaki brak propao. Nikakva pevacica, osoba sumnjivog morala. zvezda?

secas se kad je "bila u vezi" sa nekim dilerom droge i vozila njegov dzip, decu u skolu a sutradan dzip odleteo u vazduh. pa koliki mentol treba da budes da stavis decu u dzip dilera droge? nije znala cime se bavi?
a to kad mediji na neciji nalog uhvate da pisu o nekoj "zvezdi" tipa Cece ili Natase Bekvalac. Natasa je jedan isto mentol bez mozga i verovatno je ona kriva sto joj je svaki brak propao. Nikakva pevacica, osoba sumnjivog morala. zvezda?
Da sećam se tih njenih bisera.

Najbolje od svega što su to sve kao neke gradske ribe, gospođe i kao ona Borjanova Gospođetina čak! Ovamo uzima Range Rover od dečka, koji plaća sve evrima, dinare ne nosi jer ga to smara, ali joj uopšte nije sumnjivo to kako njen dečko ima to sve, a nikada ne ustaje za posao :D

Najbolje od svega što su to sve kao neke gradske ribe, gospođe i kao ona Borjanova Gospođetina čak! Ovamo uzima Range Rover od dečka, koji plaća sve evrima, dinare ne nosi jer ga to smara, ali joj uopšte nije sumnjivo to kako njen dečko ima to sve, a nikada ne ustaje za posao :D
meni lakše da komuniciram sa Nemicom nego "bg gradskom ribom". ne bi verovao koliko su Nemice opuštene i neopterećene

Back