Durex

A je l' neko probao onaj Durexov prsten?
Išla sam prijateljicom u Lilly, htela da kupi vibrator i direktoru taj prsten (u prisnim su odnosima). Pita ona dve tetkaste prodavačice gde stoje Durex proizvode, a one mislile da traži kondome, ali ona hladno uzme vibrator i prsten. Žene pocrvenele, zaboravile da dekodiraju. Mi pošle napolje, ono pišti. Sva sreća jer smo posle toga išle u Zaru, samo bi nam falilo da je tamo zapištalo, pa da su joj izvadile te stvarčice pred svima.

A je l' neko probao onaj Durexov prsten?
Išla sam prijateljicom u Lilly, htela da kupi vibrator i direktoru taj prsten (u prisnim su odnosima). Pita ona dve tetkaste prodavačice gde stoje Durex proizvode, a one mislile da traži kondome, ali ona hladno uzme vibrator i prsten. Žene pocrvenele, zaboravile da dekodiraju. Mi pošle napolje, ono pišti. Sva sreća jer smo posle toga išle u Zaru, samo bi nam falilo da je tamo zapištalo, pa da su joj izvadile te stvarčice pred svima.
i da svi upere u nju prst kako ima sex..zlo i naopako:aha:

Oce li mi neko objasniti kako funkcionise durex play? Jell to lubrikant,sta? Ima li jos nesto zanimljivo a ne toliko perverzno da se moze probat?

...pa to ti je vibrirajući prsten koji se stavi na penis,tačnije do jaja ili ti početka penisa i vibrira,mož se kupiti u svakoj bolje snabdevenoj radnji,nije ništa pervezno..

Back