Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Brrrrrrrr brrrrrr brrrrrrr brrrrrrrrrrrrr 8) =)
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi bolje uzmite hiliting,on bar radi na struju.
hihihih, ja sam kevi nasla gel za durex play..![]()
to nije za smejanje ! Zena ima potrebe pobogu devojcice iako je mama..
sta mislis da te je keva nasla u kupusu?
poptlatila rodu?
![]()
Sto, shta je smeshno. Starije zzene tesko ovlazze, a gel je upravo za to. Mama ti je car, i pametno postupa. Samo se ti ugledaj na mamu, ljubi te tata xD
Hahaha, mrssss.. Ja imam jednog tatu ti mi nesi potreban.. A mama nije starija zena, treba tek da napuni 37.. Ona je u cvetu mladosti i mace jos dugi niz godina potrebu za sexom... Al ne sa mojim tatom nego sa njenim deckom..Tata ima svoje zence...
![]()
Hahahaha bas smo juce probali neki cock ring koji smo pre 2 godine dobili uz kondome. Bio je problem da nismo mogli da ga zaglavimo da stalno vibrira, a i njemu se ne svidja, kaze sece mu cirkulaciju. Ali sad smo uspeli da ga uglavimo da stalno radi, probacemo ga danas ponovo
Hahahaha bas smo juce probali neki cock ring koji smo pre 2 godine dobili uz kondome. Bio je problem da nismo mogli da ga zaglavimo da stalno vibrira, a i njemu se ne svidja, kaze sece mu cirkulaciju. Ali sad smo uspeli da ga uglavimo da stalno radi, probacemo ga danas ponovo![]()
Pitaj vrijedil para,mislio ja kupit jedanebga smaram se od posla bas se iscrpim da mi na kraju i presjedne,crknem jedva odem kuci...Tako da to moze se malo smlatiti na nekih 15-20 min...da se zavrsi...al ozbiljno iskustva ovo ono prenesi malo na nas neupucene
Elem imam ja dva komada stoje u latici ne bi ih vise nikada stavio,grozota i to je za jednu upotrebu,al da ga stisne,stisne...![]()
Pa dobro bre, shta 'oce3sh shto ti mama uzima lubrikante, mozzda joj taj decko ne pruzza uzbudjenje da ovlazzi. Vidi se zashto ti je tata pobegaoShali se esid, ali tko ce ga znati. Pozdrav za tatu, shto cepa piletinu mlaTu :-D
Nije problem okačiti prsten na kitu - može biti problema skinuti ga posle...
... ato bojiiii.... i smeju se jekajiiii... i pjepjičavajuuuu...
Pa nije mi bas nesto vazno dal je za jednu upotrebu il ne, nije kao da je to kodnom da me stiti od trudnoce pa moja da se koristi najbolje sto moze....Zar to nije samo za jednu upotrebu?Ili sam ja nesto pogresno shvatila kad sam citala uputstvo?
Brrrrrrrr brrrrrr brrrrrrr brrrrrrrrrrrrr 8) =)