Durex Plaz vibracioni prsten

to nije za smejanje ! Zena ima potrebe pobogu devojcice iako je mama..
sta mislis da te je keva nasla u kupusu?
poptlatila rodu?

:dash:
:hahaha: ma smejem se bre sledecem.. sedela sam za njenim kompom i instalirala joj nesto.. slucajno vidim neku vazu i gledam sto je lepa kad u njoj jedna tubica.. ja pomislila da je neko mleko za telo i uzela da vidim kad ono pise durex play... ona dosla da vidi kako ide instalacija i ja je pitam "Mama, sta ti je ovo, a?" (i pri tom se smesim) a ona sva zacudjena, otme mi ono iz ruke i kaze "To, nistaaa!" i zavrljaci iza vrata preko ramena.. JA sam vristala od smeha...

Sto, shta je smeshno. Starije zzene tesko ovlazze, a gel je upravo za to. Mama ti je car, i pametno postupa. Samo se ti ugledaj na mamu, ljubi te tata xD

Hahaha, mrssss.. Ja imam jednog tatu ti mi nesi potreban.. A mama nije starija zena, treba tek da napuni 37.. Ona je u cvetu mladosti i mace jos dugi niz godina potrebu za sexom... Al ne sa mojim tatom nego sa njenim deckom.. :) Tata ima svoje zence... :rotf:

Hahaha, mrssss.. Ja imam jednog tatu ti mi nesi potreban.. A mama nije starija zena, treba tek da napuni 37.. Ona je u cvetu mladosti i mace jos dugi niz godina potrebu za sexom... Al ne sa mojim tatom nego sa njenim deckom.. :) Tata ima svoje zence... :rotf:

Pa dobro bre, shta 'oce3sh shto ti mama uzima lubrikante, mozzda joj taj decko ne pruzza uzbudjenje da ovlazzi. Vidi se zashto ti je tata pobegao:mrgreen: Shali se esid, ali tko ce ga znati. Pozdrav za tatu, shto cepa piletinu mlaTu :-D

Hahahaha bas smo juce probali neki cock ring koji smo pre 2 godine dobili uz kondome. Bio je problem da nismo mogli da ga zaglavimo da stalno vibrira, a i njemu se ne svidja, kaze sece mu cirkulaciju. Ali sad smo uspeli da ga uglavimo da stalno radi, probacemo ga danas ponovo :D:D

Hahahaha bas smo juce probali neki cock ring koji smo pre 2 godine dobili uz kondome. Bio je problem da nismo mogli da ga zaglavimo da stalno vibrira, a i njemu se ne svidja, kaze sece mu cirkulaciju. Ali sad smo uspeli da ga uglavimo da stalno radi, probacemo ga danas ponovo :D:D

Zar to nije samo za jednu upotrebu? :think: Ili sam ja nesto pogresno shvatila kad sam citala uputstvo?

hihihih, ja sam kevi nasla gel za durex play.. :cepanje:

Pitaj vrijedil para,mislio ja kupit jedan :per: ebga smaram se od posla bas se iscrpim da mi na kraju i presjedne,crknem jedva odem kuci...Tako da to moze se malo smlatiti na nekih 15-20 min...da se zavrsi...al ozbiljno iskustva ovo ono prenesi malo na nas neupucene :)

Elem imam ja dva komada stoje u latici ne bi ih vise nikada stavio,grozota i to je za jednu upotrebu,al da ga stisne,stisne...:(

Pitaj vrijedil para,mislio ja kupit jedan :per: ebga smaram se od posla bas se iscrpim da mi na kraju i presjedne,crknem jedva odem kuci...Tako da to moze se malo smlatiti na nekih 15-20 min...da se zavrsi...al ozbiljno iskustva ovo ono prenesi malo na nas neupucene :)

Elem imam ja dva komada stoje u latici ne bi ih vise nikada stavio,grozota i to je za jednu upotrebu,al da ga stisne,stisne...:(

Pa dobro bre, shta 'oce3sh shto ti mama uzima lubrikante, mozzda joj taj decko ne pruzza uzbudjenje da ovlazzi. Vidi se zashto ti je tata pobegao:mrgreen: Shali se esid, ali tko ce ga znati. Pozdrav za tatu, shto cepa piletinu mlaTu :-D
:rotf: Ma gde to da je pitam, pomislice da treba meni... KAd je kupila sigurno je dobro.. Al najjace je bilo skoro kad sam pokazala kevi da sam kupila kondomcice 5+1 gratis i kad me pitala koliko cesto miso i ja to radimo.. :D

A posle sam joj preporucila pleasure max.. :D :hahaha: zena citav zivot koristi clasic, ne zna sta valja.. :super:

Back