gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Па код вас само штанцују ''доказе''! Добри су вам ти полицајци и судије...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зини да ти кажем... на сигурном!Fistik:Gdje su RAso i RAdovan?
Jerry Ropero:Posto haski sud nepravde ne podize nove optuznice to znaci da za ubistvo 283 Srbina u operaciji Bljesak i proterivanje 15.000 nece niko i nikada odgovarati.
istovremeno Martic je zato sto je zbog ovog zlocina naredio granatiranje Zagreba osudjen na 35 godina zatvora.
I to je po vama "pravedno" ?
Крватска је побила у прошлом веку око 1 000 000 Срба, Загреб је пао три дана после Берлина... и ником ништа...xxxman:Srbija je proterala 800.000 šiptara sa Kosova , dobili smo po pič.. od Nato-a ,granatiran je i Niš,Novi Sad , Beograd.... i nikom ništa..
Ja bih se time bavio.......
Усташе највише воле кад им одгуслам ово!!!xxxman:alo bre guslar !! imas li ti neku drugu pesmu???
:shock: :shock: :shock:Salvantis:Tacno, sta mi imamo od 'saradnje' sa tribunalcicom? To da nam i na ovom forumu kojekakve ustase i balijanderi masu 'presudama' :"vi ste genocidni zlocinci, treba da vas je sramota"
Hej, hrvati, bosnjaci i siptari NAMA da prebacuju nesto i NAMA da pricaju o sramoti?!
ONI 'ZRTVE', A MI 'ZLOCINCI'?!?
E to smo dobili, ponizavanje, i razloge da nas najgori olos osudjuje i pljuje, jer 'to je sud presudio'! Ne, nije to 'sud', to je politicki organ NATO pakta, pre svega SAD, koji ovakvim odlukama cementira medijsku sliku desavanja na prostoru bivse SFRJ koju je stvorio CNN i slicni. Na kraju cemo zaista doci da do toga da ce se u Srbiji ici na robiju 'zbog negiranja genocida u srebrenici', da ce nasa deca u skolama uciti o 'zlikovackom Mladicu' , a daj Boze da nam na kraju nekako ne natovare i placanje ratne odstete....
KoscheiBesmertnii:Усташе највише воле кад им одгуслам ово!!!
Не... погледај около... погледај у огледало!xxxman:A ti, sanjaš neke ustaše??
xxxman:A ti, sanjaš neke ustaše??
А ти се осећаш прозваним, а Севе?tokyo:nemože proć dan a da ih ne pomene...![]()
![]()
a tek kad se istovremeno nađemo na netu...njegovoj fasciniranosti sa njima nema kraja...zna po čitavu stranicu neke moje teme da polepi sa slikama ustaša...
![]()
KoscheiBesmertnii:А ти се осећаш прозваним, а Севе?
Свако ко покуша да отипка број, биће му одсечен прст... можеш мислити шта ће бити, ако стигне да успостави везу!tokyo:NE
a drago mi je da slikom svog avatara pokazuješ na koliko su procjenjene ove dve glave...tako da netko željan para u Srbiji okrene broj i prijavi ih
lepa reklama8-)