Duhovni zivot.. ili veza, ona vertikalna^^

2011. spojila sam se sa demonom koji sebe naziva Jehovom i pod njegovom vlašću je vodeni element na našoj planeti. Služim mu zbog njegovog obećanja da će vremenskim i klimatskim promjenama spriječiti nuklearni rat između Amerike i Rusije čije slike sam imala prilike da vidim pred svojim očima prije 4 godine. Da li je to samo ludilo, možda, ali ne želim da rizikujem.

Vrhovni Bog je RA.
Vratila se moderna pevaljka. :D

Svaka zrela osoba mora imati izuzetnu vjeru u sebe i svoje sposobnosti, ne možeš očekivati od Boga da riješava sve probleme.

Pomolis se Bogu Naglas i trazis sto god ti treba,a \li tako da je Njegova volja, a ne tvoja.

- - - - - - - - - -

Svako od nas može da shvati da smo svi zgrešili, svi smo prekršili Božje zapovesti.

Svako može da razume da su se ljudi grehom iskvarili (ljudi su zavoleli greh).

Svako može ako hoće da se vrati Bogu.

Svako može da prizna svoje grehe i da traži od Boga da mu stvori novo srce (čiste pobude).

Bog je sve zatvorio u Neverstvo, da sve Pomiluje.

- - - - - - - - - -

Bog hoće i može da stvori grešniku novo srce (čiste i savršene pobude).

Zašto ovaj svet nije nalik na raj?

Ako bi ljudi odlučili da se vrate Bogu i da poštuju Božje zapovesti da li bi postao raj?

Njemu se vracaju, samo oni koji su :
Bozije seme;
Odredjeno pre postanja sveta :
i Zapisano u knjigu Zivota ;
Amin.

- - - - - - - - - -

I šta da radi sa tim savršenstvom na ovom svijetu, bez da ode u neki manastir. Ovaj svijet nije savršen i ne treba mu savršenstvo, a težnja bilo kom savršenstvu bliža je đavolu, nego Bogu

Savrsen je jedino bio Isus,a mi smo ostali gresni, ali ako prihvatimo Isusa za Spasitelja, dobijamo vecni Zivot.

- - - - - - - - - -

Ja sam više za horizontalnu vezu. A kad se osećam najbliže Bogu, sramota me da kažem...

Pero, ne sramoti se , oslobodi se greha.

2011. spojila sam se sa demonom koji sebe naziva Jehovom i pod njegovom vlašću je vodeni element na našoj planeti. Služim mu zbog njegovog obećanja da će vremenskim i klimatskim promjenama spriječiti nuklearni rat između Amerike i Rusije čije slike sam imala prilike da vidim pred svojim očima prije 4 godine. Da li je to samo ludilo, možda, ali ne želim da rizikujem.

Vrhovni Bog je RA.

Verovatno ces imati dobru karmu, neces otici u reinkarnacuju.

- - - - - - - - - -

PLP , odgovori na temu :cool:

Sta bi ti Perlice da ti odgovorim,:think:

Pa..pitanje koje treba da odgovori svako ko dodje na temu :p

Kad ste bili najblize a kad najdalje Bogu ?
I sta je uslovljavalo kvalitet tog odnosa ?

:)

A to bi ti htela da cujes, pa dobro, ali kratko ;
Sto se tice daljine, mozda kada sam bio mladji ne bas totalni ateista, verovao sam da ima neka sila u nebesima, jer me je i tada cuvao.A najblizi sam bio Bogu kada sam se krstio u ime Isusa Hrista, i poceo naglas da se molim.Preporucujem ti da isto uradis, tek tada ces da dozivis probudjenu duhovnost, tek tada ces saznati ko je Bog,JOd-He-Vav-He, i nejgov sin Isus.

Pitanje nije postavljeno zbog neznanja i traženja da se razume Božja reč, zar nije tako g.cleaner?

Jednostavno spamuje sve teme sa kratkom rečenicom...

uglavnom se ruga Tvorcu, našem dragom Spasitelju Isusu Hristu, a dobar deo pitanja su "naivna" pitanja vernicima!

SOTONA NAM ZADAJE DOMAĆE ZADATKE DA NE BI PISALI ONO ŠTO BI TREBALI DA PIŠEMO!

(u pitanju je lukavstvo osobe koja se svesno bori protiv Boga i istine)

Poslednja izmena:
Pitanje je bas postavljeno iz neznanja i ja sam se uredno zahvalio clanici Pink.Pearl bez obzira sto su nam verska opredeljenja razlicita

cleaner, ja mislim da bi ti mogao da das bas zanimljiv odgovor..na postavljeno pitanje u uvodnom postu...

s obzirom da znamo deo tvoje prica o Bogu, putovanju po manastirima itd.

Kada si bio u najcvrscoj, a kada u najdaljoj vezi sa Bogom ? :think:

Kada si bio u najcvrscoj, a kada u najdaljoj vezi sa Bogom ?
U cvrstoj nikada mada su me roditelji vaspitavali kao vernika.
Kako je vreme odmicalo i kako sam stario i shvatao neke stvari tako sam i postajao sve dalji i dalji.
Sad smo toliko daleko.........i ne verujem da ce nas neko ili nesto pribliziti.
A iskreno bih voleo da me neko ubedi u njegovo postojanje ali ne praznim pricama i "bilo nekad' ili "rekla kazala" nego bas validnim cinjenicama.
U suplje price ne verujem. Mislim da sam dovoljno inteligentan da osetim sta smrdi a sta mirise, sta je crno a sta belo

Back