- Poruka
- 8.889
ner azumes????? wala swaka ti cast(ewo pwicam twojim jezikom, wazumesh li sad)?
![]()
Marsh u pichku materinu
!

!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ner azumes????? wala swaka ti cast(ewo pwicam twojim jezikom, wazumesh li sad)?
![]()
tragikomedija
Ма јели? Стандардизовали?
Смејуријаааа....![]()
Podrzavam ovo. Nema tu nikakvog duhovnog genocida. Nema smisla da 300.000 etnickih Crnogoraca bude u kavezu zbog zadrtih stereotipa o nekom bratstvu.
Europa, Pamela Anderson i naravno Zike su buducnost crnogorske nacije.
Почевши од тога да је у Црној гори, министар неписмен, говорећи болесан, место болестан, па до великог финала, ангажовањем, Хрватског филозофа, Украјинског социолога, и не позивајући ниједног црногорског, ако већ не могу од презира српског лингивисту, тренутно у Црној гори је на велика врата почела стандардизација (фарса)великоцрногорског језика уз принцип пиши као што збориш читај како је написано! Уз обавезу да не сме нико екавицом да прича а камоли да пише!
Толико о братској љубави два народа!
ОВОМ ПРИЛИКОМ ЧЕСТИТАМ МОНТЕНЕГРИНИМА НОВИ ПРАВОПИС СА ДВА НЕПОЗНАТА МОДЕРНОЈ НАУЦИ НОВА СЛОВА!
Изгледа да се Вук сада преврће у гробу, поред оваквих лингивста!![]()
Svaki dan se neko prevrce u grobu, jedan dan Njele, drugi Djindjic, evo sad i Vuk... ka da su prasici na raznju a ne ljudi u grobu...![]()
Predlazhem da se uwedu nowe mere, da ko pishe Crnogorski momentalno bude banowan, sada kada imaju swoj jezik. Ja ne razumem Crnogorski, i molim moderatore da mi omogutje da razumem shta drugi pishu banujutji ih
hwala
Podrzavam ovo. Nema tu nikakvog duhovnog genocida. Nema smisla da 300.000 etnickih Crnogoraca bude u kavezu zbog zadrtih stereotipa o nekom bratstvu.
Europa, Pamela Anderson i naravno Zike su buducnost crnogorske nacije.
A ovo kako ti pišeš? Koji je to jezik?![]()
Svaki dan se neko prevrce u grobu, jedan dan Njele, drugi Djindjic, evo sad i Vuk... ka da su prasici na raznju a ne ljudi u grobu...![]()
Za slovo Ś mi je Ok, često se koristi i prosto je falilo, ali ovo drugo Ź...ne mogu da se sjetim riječi da ga upotrijebim....osim možda "iŹedi....( ono što se ne jede )
...ipak su to lokalizmi...
Jezik 15 godisnjih dewojtzitza. Samo sto sam ga ja josh wishe modifikowao. Ali wishe nije u izwornoj formi.
Ranije je bilo sx cx i josh neke modifikiatzije 0 i ostalo D:
A ti si "dewojtzitza"???![]()
Elem, tamo negde u planini... (... ravnine nema osim vijuga mozhdanijeh...) zasedao plemenski savjet plemena Lovqejena...
predlagali chlana za LANU... (LovqejenskuAkademijuNaukaiUmjetnosti... pr.au...)
ustade jedan i veli: "...ja predlazhem Mila Jovovog za clana Lanu..." i shjede...
..."A, shto, pobogu...???"
..."Njegov djed je razgonio turke na buljuke, otac mu se iskazao u socijalistichkoj obnovi i izgradnji, a i on je bogami dao valjan doprinos za razvoj plemena, cuvajuqi koze, tako da ja glasam da bude chlan LANU..."
..."Pa, kako qemo da ga biramo kad je nepismen,,,???"...
..."Ih, pa neqemo ga za dopisnog nego za redovnog chlana..."...![]()