Duhovitost

koliko ste duhoviti?

• Ukupno glasova
    16

nedobra

zatucana balkanka
VIP
Poruka
47.634
mogla bih da pitam da li ima smisla da ne je8e ni lep ni uporan, nego duhovit
ali neću
ovo će biti jedna divna tema za samoprocenu
dakle, koliko ste duhoviti na skali od boban do zoki?
boban je neki rendom lik potpuno operisan od humora, a zoki je.. pa svi znamo ko je zoki
imate i anketu, cmok

ali neću
boban je neki rendom lik potpuno operisan od humora, a zoki je.. pa svi znamo ko je zoki
imate i anketu, cmok
ја сам минус пет малих бобана

sad moram da vidim koliko smajlija u reputacijama imam oni su reper duhovitosti.
četvrtinu od ukupnih ugrubo Capture.JPG
znači duhovita sam 1/4.
četvrti deo mene je duhovit ostala tri nisu.

Kao mali kažu da sam bio duhovit, međutim posle jednog teškog pada sa bicikle ostao sam bez dva zuba i smisla za humor.

Ako ništa, bar su zubi ponovo porasli.

Kao mali kažu da sam bio duhovit, međutim posle jednog teškog pada sa bicikle ostao sam bez dva zuba i smisla za humor.

Ako ništa, bar su zubi ponovo porasli.
Ima tako u svakom kraju 1 od 10 dece koja padnu sa bicikle
Kažeš da ti je zub opet porastao ali šta ćemo sa glavom?
Znao sam da ima razloga zašto si toliko za Amerikance.i da to vuče neka trauma iz detinjstva po Frojdu.

Biti za Amerikance to Ili ispusti greškom babica na porodjaju ili se tresne sa bicikla i to 1 od 10 dece

Nema ovde od ponuđenih odgovora onaj koji bi meni odgovarao, kada sam ja u pitanju.
Uvek šala na sopstveni račun, nikada ironična ili podrugljiva na tuđ račun.
Samnom je mnogo lepo i opušteno :mrgreen: ali u određenim danima u mesecu i mnogo teško i za'ebano. :mrgreen:

Nisam redovni učesnik u ovim temama, više igram igrice ;) i bavim se, nekima dosadnom, romantikom :aha: ali umem d'uletim povremeno kada mi je neka tema interesantna :mrgreen: pa su mi tako i mnogi aktivni članovi "poznati" po tome na koji način i šta, odprilike, pišu.

Tako da, eto, odoh nazad u svoju "rupu", a vama želim lepo druženje. ;)

Ima tako u svakom kraju 1 od 10 dece koja padnu sa bicikle
Kažeš da ti je zub opet porastao ali šta ćemo sa glavom?
Znao sam da ima razloga zašto si toliko za Amerikance.i da to vuče neka trauma iz detinjstva po Frojdu.

Biti za Amerikance to Ili ispusti greškom babica na porodjaju ili se tresne sa bicikla i to 1 od 10 dece
Pa Amerikanci su nam dali naš nacionalni ponos, Nikolu Teslu, kako možemo da ih ne volimo.

Plus Windows, avion, internet, GPS...

ali neću
imate i anketu, cmok
user78711_pic82825_1272815295.jpg

jel mogu da prodjem? :kez:

Pa Amerikanci su nam dali naš nacionalni ponos, Nikolu Teslu, kako možemo da ih ne volimo.

Plus Windows, avion, internet, GPS...
Au... Baš je bio gadan pad sa bicikle...

Teslu nisu napravili Amerikanci već Milutin i Georgina jer im se priebalo a ne śto su planirali naučnog radnika, baš kao i kod većine naših roditelja pa umesto naučnog bude samo radnik.

To da Tesla ode za Ameriku kumovali su ondašnji plenumi sa fakulteta čije ime danas niko ne zna a kukali kod kralja peticijama kao demokratskim pravom da Tesla ne dolazi u Srbiju po ordenje nego da mu se pošalje Glovom.

A to što su Teslini roditelji razmišljali dal da ga ipak ne stave u ludaru danas se vidi kao nevidjena greška jer ajd što njegovi izumi služe vojsci za ubijanje ljudi i ajd što internet služi debilima da pišu pretnje predsedniku smatrajući da to nije krivično delo nego demokratija već što poskupljenje struje ne služi ničem drugom nego da se narod dodatno oporezuje kako bi bilo više jasličara i parazita u sistemu što dovodi do raspada društva jer niko ne bi dalje od kancelarije i papira.

Mene je kao malog udario automobil tako da se moje uvažava viśe nego taj tvoj drkavi pad sa bicikle jer nisi poznavao elementarne zakone gravitacije a u mom slučaju bila pijana budala a ja eto mali pa sad ja eto ovakav :malav:

Poslednja izmena:

Back