Duhovi u drvetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zlatan0

Zainteresovan član
Poruka
491
Nisam nista izmislio vec samo nesto sto mi se svidelo probao i ja da uradim.Nije ispalo perfektno,al bice bolje.
SAM_1796_zps23e52bab-1.jpg

SAM_1758_zps86a73177-1.jpg

SAM_1826_zps8ad1f34f-1.jpg

SAM_1831_zpsfc57e913-1.jpg

Da ne popstavljam slike ponaosob svakog.Ovako je jednostavnije,a svaki se vidi.Eto toliko pozdrav.
:D

sve ti taj bradonja
hehe : )
Pa tako i jeste.Ti duhovi su vecinom neke bradate cice.:lol:Al nameravam malo da promenim.Video sam indijance i jako su mi se svideli.Pa tu jos ima vikinga,vitezova,hajduka.Ma likova kolko hoces,al moram prvo malo da se izvezbam.Ove cicice mi nekako dudju bas kao zanimljiva vezba.
Malo me zeza to pogadjanje likova.Mnogo se mucim da bih pogodio.A i nevezbam bas,a znam da tako jedino i mozeda da se usavrsi.Ja bih nekako odmah da predjem na stvar.Mada moze i tako,al teze.
Hvala i ostalima na komentarima.Nisam bas racunao ovako brzo:).

Nije ispalo perfektno,al bice bolje.

:D

Ni jednom umetniku rad nikad nece biti perfektan :D Inace bi mnogi digitalni "umetnici" koji rade na racunaru prodali doope da imaju ovakvu vestinu a kamoli sto ti jos ovo radis na drvetu. Kad imas odlicnu tehniku kao sto se ovde to vidi verujem da ti dalje detaljisanje nece predstavljati veliki problem. Keep it up :ok:

@goranbeograd .Hvala.I bas tako.Bitno je da se radi.Tako se covek usavrsava.A ja sam do sada bio ,onako,vise uspavan.Sada sam malo vise poceo da radim i verujem da ce rezultati biti sve boljli i bolji.
@Mirko_212 .I prodajem ih.Ovo sve osim onog cetvrtog na zadnjim slikama,koji i nije zavrsen je prodato,a dobar deo je bio po narudzbi.:)
@BLANKED Bas tako.To je sada tako,a ja gledam da budem sve bolji i bolji.Nikada se ne zadovoljavam trenutnim.A cilj sam odavno zacrtao,samo da radim i docicu do njega.Talenat je samo mala pomoc u usavrsavanju ,rad je najveca.:)

Hvala Sanja.
Ako se nevaram,volela bih da imas ovaj zadnji na slici?
Ako sam u pravu i ako bi bas volela da imas mogu ti ga pokloniti.Samo on ima jednu manu.Nalazi se na uzem kraju jedog probnog kundaka.Mada to nije nikakav problem,odsecam ga ocas posla.Ali je veci problem sto taj kundak pozadi glave ima utor za cev,pravilnog oblika,pa neznam kako bi izgledao sa tim.Mada mozda mogu da sredim,ako hoces?Jedino bi ti morala postarinu da platis jer nemam dinar u dzepu.:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back