Duh u nama

Na ciji zvuk uzdrhtis , te si majke sin !!!!

Na ognjistu puste kuce,
plakala je jedna stara,
iznad nje je sablju dig'o
ratnik koji hara

Ne diz' na me ruku sine,
ako svoje ime znades,
majka sam ti, jer prepoznah
iznad usne mladez

Sjaha s konja mlad janicar,
baci uzde, dizgin pusti,
majka htede nesto reci,
ali ne izusti

nora dzons
sonja balkanika
negativ
ekatarina
anastazija
mano negra
tijana dapcevic
ili da skratim..od arsena dedica do nightwish, sa sve operama kad sam u fazonu..zavisi od prilike, od raspolozenja..od trenutka, od drustva..

Na ognjistu puste kuce,
plakala je jedna stara,
iznad nje je sablju dig'o
ratnik koji hara

Ne diz' na me ruku sine,
ako svoje ime znades,
majka sam ti, jer prepoznah
iznad usne mladez

Sjaha s konja mlad janicar,
baci uzde, dizgin pusti,
majka htede nesto reci,
ali ne izusti
:klap:
pa de si ti covece? ajde pisi malo, mnogo si se ulenjio...;)

:klap:
pa de si ti covece? ajde pisi malo, mnogo si se ulenjio...;)

Pa nemam nista da kazem.
A i kad kazem nesto, uglavnom mi izadje na nos - ''Sta ti mislis ko si? Ne mozes ti meni tako da se obracas... Bas me briga sta ti mislis. Niko te nije pitao... Hajde, bezi s moje teme. Pun mi vas je kufer takvih...''

Najbolje je da ne smetam. Ovako sa strane tihujem.

Pa nemam nista da kazem.
A i kad kazem nesto, uglavnom mi izadje na nos - ''Sta ti mislis ko si? Ne mozes ti meni tako da se obracas... Bas me briga sta ti mislis. Niko te nije pitao... Hajde, bezi s moje teme. Pun mi vas je kufer takvih...''

Najbolje je da ne smetam. Ovako sa strane tihujem.
nije u redu traciti takav talenat:nono:
ajde malo da se smejemo...:klap:

Pored pametnica moraš da ćutiš, da im ne kvariš ugodjaj....ubijaju zbog toga.....

ili da te boli k....za to.....koliko je važan minut njihovog života , toliko je tebi važan minut tvog života.....

evo sad mi se vrti boni M to me prati od najranijeg detinjstva ... malaika malaika. najcesce vrtim neki radio i trudim se da se ne vezujem za muziku ali me povremeno neka muzika proganja i opseda. evo sad me opseda ejmi vajnhaus ali ne nemamo slichnosti. ok ne opseda me toliko ali ocu da se lozim.. proucavam nekad neku klasiku ali povrshno. nekad sam okretala narodnjachke radio stanice da slusam sta ima nisam odavno nije neinteresantno )je l to znaci da je interesantno(.. ne znam u neke kutkove nisam previse usla a mozda bi mi legli dobro dosta lozesnja

Poslednja izmena:
...sina majci iz naručja oteo je zulumćar...( To je jedina pesma na koju mi suza stoji negde u uglu...Inače, narodnu muziku ne slušam, i retko šta znam...)

Celo leto slušam Jasona Mraza...
Šakiru i Antonia Pintu (muzika iz filma "Love in the time of cholera"...)
Coldplay (Viva la Vida)...

Jazz (Wayne Shorter, Bill Evans, Bilie Holiday), klasika (Maler, Pucini), tehno (Underworld), trip hop (Tricky) i alternativa (Tom Waits, Nick Cave).

Probrala sam od vecine stilova sta mi se najvise svidja :D.

Back