Duh koje životinje živi u vama?

Ja sam

jelen_pivo.250x190.jpg

:cool:

Zmija;)

ZMIJA 23. 10 - 22. 11. (Škorpija)
Zmija je drevna životinja, prisutna u mnogim mitologijama, nažalost, u našem kulturološkom krugu povezana s negativnim osobinama. Za Indijance je Zmija duhovni vođa. Najveći indijanski šamani i vračevi rođeni su u znaku Zmije. Velika unutarnja snaga i povezanost s iskonskim energijama daju Zmiji sposobnost obnavljanja, usklađivanja suprotnosti, intuitivno prepoznavanje istine. Ako vas prožima njen duh, i vi ste tajnoviti, senzibilni, intuitivni i vrlo intenzivne naravi. U dodiru s nesvesnim, intuitivno ćete se snalaziti u teškim situacijama, ali uvek snažne volje i sigurni u svoje ciljeve. Snažnih ste i dubokih osećaja, smireni i tajanstveno privlačni [/QUOTE]
:cool:

Modesti, draga, pogedaj tekst u Spojleru i ne boj se, zar bi se mene trabalo bojati:
"Ako vas prožima njen (zmijski) duh, i vi ste tajnoviti, senzibilni, intuitivni i vrlo intenzivne naravi. U dodiru s nesvesnim, intuitivno ćete se snalaziti u teškim situacijama, ali uvek snažne volje i sigurni u svoje ciljeve. Snažnih ste i dubokih osećaja, smireni i tajanstveno privlačni
:heart:

Poslednja izmena:
Медвед, и прилично ме тачно описује:

...stabilna i snažna životinja, brižna i zaštitnička.

...Ako izgubi kontrolu, može da bude potpuno nesvestan svoje snage i zastrašujućeg utiska koji ostavlja.

Заправо, јако сам свесна застрашујућег утиска који остављам кад сам љута :rumenka:

Е, да, подзнак Јелен.

Poslednja izmena:

Back