MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.453
Aha, nije bio. Tek je u izradi. Od vremena Miloševića. Zeznuo ga je Rambouillet i Kumanovo. Više sreće drugi put.Pa ne. To nije cilj Srba. Odnosno nije bio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, nije bio. Tek je u izradi. Od vremena Miloševića. Zeznuo ga je Rambouillet i Kumanovo. Više sreće drugi put.Pa ne. To nije cilj Srba. Odnosno nije bio.
Jasenovac,Gradiska,Oluja...U čemu je problem?
Albanci odavno imaju cilj da se ujedine. I to nema veze sa Miloševićem.Aha, nije bio. Tek je u izradi. Od vremena Miloševića. Zeznuo ga je Rambouillet i Kumanovo. Više sreće drugi put.
Kakve veze "braća" i "interesi" imaju s Jasenovcem i Gradiškom?Jasenovac,Gradiska,Oluja...
Kako nema veze s Miloševićem? Nisu imali većeg pomagača u svojim ciljevima od njega.Albanci odavno imaju cilj da se ujedine. I to nema veze sa Miloševićem.
Njihovi ciljevi nemaju veze sa njim.Kako nema veze s Miloševićem? Nisu imali većeg pomagača u svojim ciljevima od njega.
Kad je god neka globalna sila dolazila na ove prostore vi ste bili sa njima i ubijali ste srbe,vezali ste zastave i posipali cvece ''oslobodiocima'' a kad smo te osvajace mi srbi terali i na nas ste cvece bacali.Dje vam je obraz nekadasnja braco?Kakve veze "braća" i "interesi" imaju s Jasenovcem i Gradiškom?
Ali im je pomogao kao nitko.Njihovi ciljevi nemaju veze sa njim.
Da nam je bilo dobro u Kraljevini Jugoslaviji s vama, ne bismo vezivali zastave s neprijateljima čovječanstva.Kad je god neka globalna sila dolazila na ove prostore vi ste bili sa njima i ubijali ste srbe,vezali ste zastave i posipali cvece ''oslobodiocima'' a kad smo te osvajace mi srbi terali i na nas ste cvece bacali.Dje vam je obraz nekadasnja braco?
Nismo vas mi molili da se ujedinite sa nama vi ste nas molili sad vidim koliku gresku smo napravili.Da nam je bilo dobro u Kraljevini Jugoslaviji s vama, ne bismo vezivali zastave s neprijateljima čovječanstva.
Kržljavac krivonogi kad kupujete avione?Opet ništa.Da nam je bilo dobro u Kraljevini Jugoslaviji s vama, ne bismo vezivali zastave s neprijateljima čovječanstva.
Вама никада и нигде неће бити добро зато што сте рођени за јахање...чувени мудросери...Da nam je bilo dobro u Kraljevini Jugoslaviji s vama, ne bismo vezivali zastave s neprijateljima čovječanstva.
Niste nas molili, ali ste se dogovorili s nama držeći figu u džepu. To je jedina greška koju ste napravili.Nismo vas mi molili da se ujedinite sa nama vi ste nas molili sad vidim koliku gresku smo napravili.
Gubi svaki smisao kada to izjavi vjekovni turski konjušar.Вама никада и нигде неће бити добро зато што сте рођени за јахање...чувени мудросери...![]()