Дугин: Вучић је ужасан, мрзи га читав српски народ, седи на 4 столице

U Srbiju je došlo 200 000 rusa i to je ono što boli Dugina. Mada opravdano. Ti ljudi treba da budu na frontu. Dezerteri.

Немој тако. Ти Руси су у Србији антиблокадери, дакле, подржавају вас.

Немој сад тако о Дугину, највећем мислиоцу данашњице.

Sada ce TIhi i Obzerver da ti odgovore, samo tetki da odnosu lek.

Kome pa da odgovore?
Neko ko jedva ume da shvati nešto od napisanog, izvuče nebitnu rečenicu
Duginove izjave i od toga napravi temu za sebi slične po pameti.

A u toj Duginovoj izjavi stoji:

'Вучић је неозбиљан, негативан лик, његов историјски крај је питање времена, и то не само његовог мандата, већ и његове политичке линије и структуре. Али ми не желимо да се оглашавамо, јер знамо да ти протести имају структуру са укљученим озбиљним инструментима глобалиста, и такве структуре су јаче од патриотског језгра: патриоте су расуте, немају идеологију, позиције, руководство…“

' Али, прво и прво, то није наш стил, јер ми не подржавамо „обојене револуције“; и друго, знамо какве су последице: питање је ко ће уместо њега доћи. Не смемо заборавити – понекад све почне од захтева за правдом, због корупције, али заврши тоталним хаосом. '

Dakle, gospodo blokaderi, da li se vi slažete i sa ovim - da se ipak radi o obojenoj revoluciji iza koje stoje
zapadni globalisti?

A ovo знамо какве су последице: питање је ко ће уместо њега доћи je nedavno
izjavio i naš pametni profesor Antonić a ranije Slobodanka Turajlić i Vesna Pešić ali to bukovim
glavama ne smeta da nam prodaju glupe priče kako ne mogu da sastave studentsku listu iz straha
da čistunci :kez: ne budu ukaljani.

Kome pa da odgovore?
Neko ko jedva ume da shvati nešto od napisanog, izvuče nebitnu rečenicu
Duginove izjave i od toga napravi temu za sebi slične po pameti.

A u toj Duginovoj izjavi stoji:

'Вучић је неозбиљан, негативан лик, његов историјски крај је питање времена, и то не само његовог мандата, већ и његове политичке линије и структуре. Али ми не желимо да се оглашавамо, јер знамо да ти протести имају структуру са укљученим озбиљним инструментима глобалиста, и такве структуре су јаче од патриотског језгра: патриоте су расуте, немају идеологију, позиције, руководство…“

' Али, прво и прво, то није наш стил, јер ми не подржавамо „обојене револуције“; и друго, знамо какве су последице: питање је ко ће уместо њега доћи. Не смемо заборавити – понекад све почне од захтева за правдом, због корупције, али заврши тоталним хаосом. '

Dakle, gospodo blokaderi, da li se vi slažete i sa ovim - da se ipak radi o obojenoj revoluciji iza koje stoje
zapadni globalisti?

A ovo знамо какве су последице: питање је ко ће уместо њега доћи je nedavno
izjavio i naš pametni profesor Antonić a ranije Slobodanka Turajlić i Vesna Pešić ali to bukovim
glavama ne smeta da nam prodaju glupe priče kako ne mogu da sastave studentsku listu iz straha
da čistunci :kez: ne budu ukaljani.
reče zemlja koja je patentirala so kold "obojene revolucije"!... :D:super:

Tito je sedeo na 100 stolica ali nije uzimao leb narodu.I vladao celi vek i niko ga nije pljuvao.

Био је јако фин после Црвеног терора, ишао је из тираније у некакву демократију

Овај иде из некакве јадне демократије у тиранију !

--
Код Вучића све наопако !... :kafa:

...

Halo @Тихи
Halo @Casual Observer
Da li se cujemo? 📞 ☎️

Дугин: Вучић је ужасан, мрзи га читав српски народ, седи на 4 столице​

https://srbin.info/dugin-vucic-je-uzasan-mrzi-ga-citav-srpski-narod-sedi-na-4-stolice/#gsc.tab=0

...

Тихи је некада обожавао Дугина.

Ја му предлагао књиге које да чита !

Сав се био претворио у метафизику .... :kafa: ... шта му би одједном од ових студената ја стварно не знам

Te četiri stolice su ipak ono što narod želi a ne opredeljivanje za EU ili BRIKS. Opcije koje su za biranje jedne od dve strane vrte se oko cenzusa. Ako neko hoće da zameni Vučića mora isto forsirati četiri stolice.

Закључак је да би народ да се ебе, а да му не уђе.

Да се парама које је зарадио на печалби у мрској ЕУ, и неким Америкама, Британијама, курчи међу БРИКС сиротињом, ко некад Југовићи у Источном лагеру...

Па, знамо како се то завршава, народ скине гаће, и буде нагужен жестоко.

Te četiri stolice su ipak ono što narod želi a ne opredeljivanje za EU ili BRIKS. Opcije koje su za biranje jedne od dve strane vrte se oko cenzusa. Ako neko hoće da zameni Vučića mora isto forsirati četiri stolice.
a neeeeeee. kako ne razumes? sada je narativ da se vucic "skine pa cemo lako"
jos nismo u dobu kada se nesto i nudi. neki odgovori i resenja.

sada smo u fazonu, hapsi,vesaj, lincuj. daleko smo od toga da se nesto i uradi

i opet link ka vesi :SRPIN INFO

to je urangu informera,

Сам је крив. Пљувао је по свима, сада пљују велике силе по њему, а народ му се посерава наулици испред балкона.

Како може да обавља ту функцију када га сви куну, проклињу и мрзе !

Каква патологија ... :kafa:

Back