Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.746
I tiktok tebra, insta i toktok. Radis chalenge s njom. Shafl brate, nauci da shaflujes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tiktok tebra, insta i toktok. Radis chalenge s njom. Shafl brate, nauci da shaflujes.
Kad sam sa njom slusam Cobija i Relju Popovica.. onda zbog balansa u univerzumu kad dodjem kuci pustimI tiktok tebra, insta i toktok. Radis chalenge s njom. Shafl brate, nauci da shaflujes.
ne..Jel dobi #1 savjet za negu kose
ne, nego mi se sad ne pušta nešto.. to je bilo trenutnoZbog toga sto ne dobi ni #1 savjet ?
a i zbog toga.. i nešto sam trenutno sad bzv valaPretpostavili smo, zbog toga ti en udelismo ni #1 savjet : D
u vezi čega uvjerljivoNa momente delujes uverljivo
: (a i zbog toga.. i nešto sam trenutno sad bzv vala
hahaahahhaah, nisam bio u teretanu od kad se desilo ono..: (
Odi u teretanu
ali hvala ti sto dizes temu iz mrtvihPaku noch : )
dzoni depu stoji lijepoNema tu neke mudrosti,jednostavno mora dase ceka da izraste,pa kad malo izraste,onda je oblikujes kako ce dalje da raste.I opet strpljenje.Ja sam imao dugu kosu,dok sam bio tinejdzer,ne mnogo,alo padala je na ramena.Sada ne bih mogao da je nosim.Iako mi je koren kose jos dobar i nisam ocelavio.Sada mi se vise svidja karaca kosa.Mislim da sve ide u svoje vreme.mada sam video i starijih ljudi od mene koji dobro stoji duga kosa.
jole bas si dobar likDa.On ima ravnu,meni jekosa talasasta,pa je bila duza nego sto je izgledala.
Hvala,samo iskren.jole bas si dobar lik![]()