Duffy

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, smucila mi se vise poredjenja sa ejmi...smorili vise svi!!!!!!!!!!!muzika im dva razlicita sveta,glas ae da kazemo lici, al dosta vise s tim...ko da se takmici sa njom :roll: ....sjajne su umetnice obe, al dafi je dafi :mrgreen:

Хм, како не видјех ову тему раније :think:
Било како било, добра је Duffy, почела сам нешто у задње вријеме да је слушам. Започела сам са Mercy, и иначе, волим њен глас.

Prelepo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i video je ok. mislim, za razliku od onog za warwick avenue de samo lije suze, > savrsen !!!!
a inace, u sustini su joj spotovi super u odnosu na danasnje, onako u pravom stilu 60ih :)
Muziku ne komentarisem vise - savrsena je !!!
sad samo cekam da dodje u bg....pravac prvi red.!!!

Odlican glas koji mi se jak osvidja. Na prvo slusanje zvuci ka Amy, ali kasnije se uocava razlika. Lepo je to se pojavljuju umetnici koji vas osvoje glasom, a ne necim drugim. Bravo za Duffy!

Гледала сам, баш ми се свиђа. Duffy ми је одлична у сваком погледу, нешто освјежавајуће и неоптерећујуће. :ok:

Oduševila me je, zaista (kao i Amy, još odavno), sviđa mi se što je napravila jedan dobar soul album, a nije potpala pod uticaj mega popularnog pop smeća kog je sve više na svetskoj muzičkoj sceni. Odličan vokal, a Stepping Stone...pesma mog života, a spot sam zamislila baš tako kad sam prvi put čula pesmu. I još nešto...Nije album ˝na prvo slušanje˝, što je za svaku pohvalu, već postepeno otkrivaš pesmu po pesmu. Bravo, Duffy.

jojjjjjjjjjjj ne znam koja mi je omiljena pesma :mrgreen:
a ni za jednu ne mogu da kazem da mi nije nesto....
rockferry mi je mozda najbiliza, u njoj sam se pronasla u nekom smislu...ali> i'm scared; syrup & honey i distant dreamer !!!!!!!!!! :shock:
eee,da,glas joj podseca na onu Lulu iz "To sir, with love"...vidim ja nesto me vuce ka 60im :mrgreen:
mercy - klasika !!!
boginja je !

Back