Dudlanje bradavica

Smešan samo naslov dudlanje
inače volim
ne znam stvarno da kažem tehniku, sisanje samo :roll:

Zašto moramo svemu da nadevamo neke infantilne nazive..
To je nešto što se podrazumeva tokom odnosa, što je deo jednog odnosa, lep deo, nežan, uzbudjujuć...to se ne naziva dudlanje...ko da namerno to rade, hoće da nam zgade seks...:lol:

Zašto moramo svemu da nadevamo neke infantilne nazive..
To je nešto što se podrazumeva tokom odnosa, što je deo jednog odnosa, lep deo, nežan, uzbudjujuć...to se ne naziva dudlanje...ko da namerno to rade, hoće da nam zgade seks...:lol:
Al znaš šta će se desiti. Leći će tip pored tebe i ti ćeš mu u jednom trenutku reći : podudlaj me. To ti je uticaj foruma. Onda ćeš da mu objašnjavaš da nisi tako mislila al jbg 😁🤣

Al znaš šta će se desiti. Leći će tip pored tebe i ti ćeš mu u jednom trenutku reći : podudlaj me. To ti je uticaj foruma. Onda ćeš da mu objašnjavaš da nisi tako mislila al jbg 😁🤣
Tako mi nekad davno igrali intenzivno jamb u noćnoj smeni, a jedan lik stalno pevušio "kad sam bila mala slabo sam pi-šala, a sad qrtzu hvala, kao iz bokala"
I non stop tu mantru
I u jednom trenutku, kad se zamislila oko toga šta da igra, krene koleginica da pevuši tu pesmicu. A mi svi: "bouže, :eek: al si brezobrazna!" :lol:

razume li se neko kako se pravilno dudla bradavica?
šta ako sutra nađem devojku
Sinko sve si u pravu, forum i jeste za razmenu iskustva i za izjasnjavanje zainteresovanih i otpor pogodjenih, a da bi se raspravljalo mora da se definisu pojmovi. Najvaznije je da redovno upraznjavas teme, javice se neko da te obucava.... svakako je poznato da zene vole te verbalne slike....

Back