,,Дубока држава'' Србије ударила на Русију

nisi u pravu za Grcku. Grcka je zemlja koja ima daleko najveci GDP na Balkanu i ima normalnu demokratiju i solidne, ne savrsene, ali solidne institucije. Nijedna drzava na Balkanu nije ni blizu Grckoj.
Da što se tiče Balkana ali Grčka ipak zaostaje za državama Zapadne Evrope a i vrlo često je bankrotirala kroz istoriju. Negde sam našo podatak da je ona od svog nastanka (nešto posle 1800) pa do danas bankrotirala 8 puta! Grčka nema diversifikovanu ekonomiju i uglavnom živi od turizma, što nije osobina slobodnotržišnih društava Zapadne Evrope.

Ukratko: Ne mogu nas izdati oni koji nam nisu ništa! Nisu nas izdali nego su nas pustili da odemo u zagrljaj onima koje volimo! Grci baš i nisu neki ljubitelji Rusa a ni komunista.... A i to što su Grci ostali u normalnom delu Evrope nije im nešto mnogo pomoglo, jer situacija kod njih nije mnogo bolja od ove kod nas. To samo dokazuje da je za stanje balkanskih država kriv balkanski mentalitet nesposoban da prihvati institucije modernog društva; ustavnost, lične slobode, parlamentarizam, demokratiju, tržišnu ekonomiju..., a ne neke zavere Amera, Engleza i Ješa, duboke države,NLOa, Soroša i domaćih izdajnika
p.s. Još malo pa će nam boljševički um sasvim ozbiljno tvrditi kako trava u stvari ne raste već to mali Jevreji guraju lišće nagore.....
?? Čekaj malo! Britanske kapitalističke svinje od sredine 43-e, nakon sastanka one trojice debila u Jalti, počnu da pomažu i opskrbljuju Titove partizane za koje ZNAJU da će uvesti boljševizam/komunizam ako dođu na vlast!? To je više od izdaje Monarhije! To ti je skoro kao da su prešli na pravoslavlje! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Da što se tiče Balkana ali Grčka ipak zaostaje za državama Zapadne Evrope a i vrlo često je bankrotirala kroz istoriju. Negde sam našo podatak da je ona od svog nastanka (nešto posle 1800) pa do danas bankrotirala 8 puta! Grčka nema diversifikovanu ekonomiju i uglavnom živi od turizma, što nije osobina slobodnotržišnih društava Zapadne Evrope.
A nas je shebao samo jedan bankrot! :zcepanje:

18.07.2020https://sptnkne.ws/DbNU

И поред званичне политике државе Србије
која развија најбоље политичке и економске односе са Русијом,
свакодневно је све гласнија, агресивнија, лажљивија и нервознија „дубока држава” Србије
која би да анатемише Руску Федерацију
и да натера Београд да прекине везе са Москвом.
...

Постоји више "дубина" дубоке државе.
Највећа је народ.

Мислиш да народ Србије не воли Русе ?
Грешиш !

Одем у самопослугу, видим црвљиве јабуке из ММ Луга 200 динара.
Купим банане из пикче материне за 100 динџи.

Шта је ово, реко' ?
Нема јабука, ето шта је !
Па где су ?
У Русији ...

И сад ми не волимо Русе ?
Свашта !

Највећа је народ.

Грешиш !
Neki misle da raja više voli unuke i one koji su bombardovali Srbiju 1941-e i 1999-e? Ne smem da napišem da me oduševljava zvuk Štuke u obrušavanju, :zcepanje: , ali moramo odati priznanje tim pilotima: Bombardovanje iz takvog obrušavanja je bila vrlo delikatna operacija ( uključite zvuk i gledajte):

Добро дошли:
свакодневно је све гласнија, агресивнија, лажљивија и нервознија „дубока држава” Србије

Највећа је народ.

Грешиш !
Ја то нисам рекао већ ти Бранковићу! Под мојим корисничким именом цитирао си цитат СПУТНИКА и пришио ми ово шта си написао.
А да има део људи у Србији да се одриче Руса а готиви Запад, има!. Има таквих и на овом Форуму. Зато сам и написао у уводном посту да је ,,ударио Србин на Србина''.
ПС: убудуће буди пажљивији када наводиш цитате. Разграничи чији су.

Добро дошли:

Ја то нисам рекао већ ти Бранковићу! Под мојим корисничким именом цитирао си цитат СПУТНИКА и пришио ми ово шта си написао.
А да има део људи у Србији да се одриче Руса а готиви Запад, има!. Има таквих и на овом Форуму. Зато сам и написао у уводном посту да је ,,ударио Србин на Србина''.
Hmm... čupavi vekovi i prostor! Od kada, svako malo, Srbin udara na Srbina?

...

Извини, сад и ја видим грешку.
Не могу да се сконцентришем, не знам како је направих ... Извини !

Одговор је требало да гласи :

Највећа је народ.

Мислити да народ Србије не воли Русе ?
Грешка !

................................................................................................................

Ееее ... сконцентрисао сам се !

Добро сам ти одговорио,
ти кажеш да "дубока држава" Србије ради против пријатељства са руским народом,
( немам ништа против тог става, нека клика, неки еснаф, нека интелигенција можда и ровари )

а ја ти одговарам да "најдубља српска држава - народ" то свакако не ради.

Извини, сад и ја видим грешку.
Не могу да се сконцентришем, не знам како је направих ... Извини !

Одговор је требало да гласи :

Највећа је народ.

Мислити да народ Србије не воли Русе ?
Грешка !
................................................................................................................

Ееее ... сконцентрисао сам се !

Добро сам ти одговорио,
ти кажеш да "дубока држава" Србије ради против пријатељства са руским народом,
( немам ништа против тог става, нека клика, неки еснаф, нека интелигенција можда и ровари )

а ја ти одговарам да "најдубља српска држава - народ" то свакако не ради.
Уреду је!

ne zive samo od turizma. To im je 18% GDP. GDP im je 214 veca od Ex Yu slo 54 hr 60 Bih 20 Srb 58 CG 5 MK 12 = 211a Grka je duplo manje !

Imaju najvecu trgovacku flotu na svetu a od ukupne svetske tonaze na Grke otpada cak 15%.

Imaju razvijenu industriju pica takodje i farmaceutsku industriju. Proizvode cigare, cement i aluminijum.

Takodje Grcka ima veoma mocnu dijasporu, ne bas kao Jevreji, ali dosta mocnu. Za razliku od Jevreja koji ratuju sa svim susedima, Grci imaju malo problema sa ludim Erdoganom i to je sve.

ne zive samo od turizma. To im je 18% GDP. GDP im je 214 veca od Ex Yu slo 54 hr 60 Bih 20 Srb 58 CG 5 MK 12 = 211a Grka je duplo manje !

Imaju najvecu trgovacku flotu na svetu a od ukupne svetske tonaze na Grke otpada cak 15%.

Imaju razvijenu industriju pica takodje i farmaceutsku industriju. Proizvode cigare, cement i aluminijum.

Takodje Grcka ima veoma mocnu dijasporu, ne bas kao Jevreji, ali dosta mocnu. Za razliku od Jevreja koji ratuju sa svim susedima, Grci imaju malo problema sa ludim Erdoganom i to je sve.
Dobro, to nisam znao, ali zašto su onda vrlo često u ekonomskim neprilikama?

Back