Dubai-fotografije

Evo malo pecenja dok ne pronadjete tu burekdzinicu :lol:

Prilozi

• butkice.jpg
    butkice.jpg
    18 KB · Pregleda: 16
Ehhhh,
Nakon duge voznje, prolazenja kroz tollgate 6 puta, sa odusevljenjem vam javljam da sam jeo burek :))))))) i nisam mogao da ne uzmem jos 4 da se nadje uz put :)
Lokacija, Od Abu Dhabija se izlazi na exit 39 (Kod Mall of Emirates) i ide prema Hatta i Oman. Zatim prvi semafor desno pa onda ponovo prvi desno i onda druga ulica desno. Kada dodjete u tu ulicu, idete do kruznog toka i Burek je odmah tu na cosku.
Mesto se zove BUREK CAFETERIA. (b4ueat :). Vidim u menu da imaju i web ali ocito da ga nisu jos aktivirali. www.b4ueat.ae

Imaju pitu od Krompira, sira, Spinacha i naravno Burek. Licno sam probao burek i jogurt i nije bilo lose.
Jos da navedem da imaju neke kolace, sutlijas, neke chorbe i supe. ( Sve na Bosanski)
Broj tel: 043 341 4432 Pise da rade free delivery.

...je'n...je'n....je'n ,dva....je'n, dva....jedinica....BOG TE PA OVO RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo konacno se i ja registrovah, posle treceg pokusaja...he he he...
Srpski vitezovi okruglog stola bez rebaraca ispred Metropoliten hotela znace ko sam ja...
par prvih komentara:
-Koristim priliku da se zahvalim Blue Flower-u i muzu joj sto su ucinili dosta toga da me (nas) dovedu ovde....
-A ti...sto nemas pasulja...komentari su ti najbolji, uglavnom poklapas sve, probacu da ti pariram...
-Draganejedandevetsedamdevet, sledeci put kad budes isao na boorek svrati do Sardze i Mega Mall-a pa da zamastimo zajedno...

C-U

Pozdrav svima, a pre svega blue flower-u.
Nedavno sam stigao u Abu Dhabi i ostacu ovde neko vreme.
Napravili ste zanimljiv forum, pa reko da se javim. Cujem da je 15.nov. neko okupljanje u Dubaiu, pa se nadam da cemo se i upoznati.
Pisem sa posla, pa ne mogu da sastavim 2 recenice, stalno me prekidaju, pisem kasnije.

PS. Dobro je da ima ta buregdzinica, sad sam ko kod kuce :)

Ehhhh,
Nakon duge voznje, prolazenja kroz tollgate 6 puta, sa odusevljenjem vam javljam da sam jeo burek :))))))) i nisam mogao da ne uzmem jos 4 da se nadje uz put :)
Lokacija, Od Abu Dhabija se izlazi na exit 39 (Kod Mall of Emirates) i ide prema Hatta i Oman. Zatim prvi semafor desno pa onda ponovo prvi desno i onda druga ulica desno. Kada dodjete u tu ulicu, idete do kruznog toka i Burek je odmah tu na cosku.
Mesto se zove BUREK CAFETERIA. (b4ueat :). Vidim u menu da imaju i web ali ocito da ga nisu jos aktivirali. www.b4ueat.ae

Imaju pitu od Krompira, sira, Spinacha i naravno Burek. Licno sam probao burek i jogurt i nije bilo lose.
Jos da navedem da imaju neke kolace, sutlijas, neke chorbe i supe. ( Sve na Bosanski)
Broj tel: 043 341 4432 Pise da rade free delivery.

Evo i mape sa njihovog pamfleta. Btw burek je fantastican, obavezno probati!

Prilozi

• burek 001.jpg
    burek 001.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 27
e nema mene na maskenbalu..ma kakvi to.
16og ovog meseca sam u Peppermintu-Poul Van Dyk!!!!8)
A 30og opet isto mesto ali ni manje ni vise nego:CARL COX!!!!!!!!:-D:o
Svi zeljni ove vrste provoda pridruzite se....Nadam se da ce biti slika i da ce raditi prebacivac "ovog u ono" i :lol:
Mane Hagra 'ajd sto pre do Virgin-a kupuj karte:!:

E 'ajd sad da vas vidim;-)...tema: Nova Godina....gde..s kim, s cim, koliko, kako...(svih sedam padeza):shock:..da pljuste predlozi:!::!::!:.....evo da predlozim jedan:klub Barasti, tri nivoa...drugi sprat:klavir, pevacica,pevac, svecana toaleta obavezna, klopa, pice - suvise penzionerski jel da?.....prvi sprat:muzika uzivo..evergreen,sentisi,pop, klopa, pice......prizemlje plaza: DJ, rostilj kol'ko god mozes....iskreno preporucujem docek na plazi jer:...(ovo je procitano na internetu)...Dubai je za ovu Novogodisnju noc angazovao firmu Grossi koja organizuje vatromet za NG u Sidneju i Njujorku,i koji su kao broj 1 kao organizatori velikih slavlja, tako da ove godine Dubai zeli da udje u Ginisovu knjigu rekorda po velicini, duzini trajanja,efektima vatrometa...tako da se planira vatromet duz cele Dubai Marina-e i Jumeriah plaze kao i Sheikh Zayed roud-a.Mislim da sam vam barem malo zaintrigirao mastu.Ko dodje u Barasti....C-U:razz:

Back