ДСС тражи оставку државног врха

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
DSS traži ostavku državnog vrha
Tanjug | 21. april 2013. 13:28 | Komentara: 21

DSS je pozvala predsednika Republike i Vladu Srbije da podnesu ostavke zbog parafiranja predloga briselskog sporazuma i zatražila hitno raspisivanje referenduma na kojem bi se građani izjasnili da li su za ili protiv sporazuma

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...i-ostavku-drzavnog-vrha#.UXRRzUBkbcM.facebook

Да ли је могуће да су у ДСС само против овог срамног признања независности КиМ?

DSS.
Jel to oni što su:

Samo pitam....

Поздрави анм шефа имењака у централи:

Što se pak (bivših) radikala tiče, koliko je iskrena njihova borba za odbranu Srbije i srpskih nacionalnih interesa Amerikancima je postalo jasno makar godinu i po dana ranije. Otkriva to beleška od 19. aprila 2006. godine: „Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić rekao je ključnom kontaktu ambasade (…) da je strategija SRS-a da deluje (na rušenju vlade – prim. N. V) posle crnogorskog referenduma, pošto je Mladić izručen Hagu, i pošto su pregovori o konačnom statusu Kosova u najvećoj meri rešeni“.

хахаха

Koštunica je prekršio ustav bar pet puta, plus što je toliko sjebo zemlju da Tadić nije ni morao da se trudi posle njega.

Него, како се осећаш данас када ти је шеф Ацко потписао независност КиМ?

- - - - - - - - - -

Поздрави анм шефа имењака у централи:

хахаха

Јел праве радикали неки протест?

Напући уснице...Је ли си бар добио посао?

Hehhehe ti mora da si Kačavendin mali?

- - - - - - - - - -

klasicni naprednjacki beskicmenjak

Ima ja kičmu, ali me i mozak i pamćenje dobro služe.. kad ono Koštunica isporuči Miloševića u Hag... pa kad predade sve generale... sećam se dobro.

Hehhehe ti mora da si Kačavendin mali?

- - - - - - - - - -

Ima ja kičmu, ali me i mozak i pamćenje dobro služe.. kad ono Koštunica isporuči Miloševića u Hag... pa kad predade sve generale... sećam se dobro.

Па зар ти ниси заговарач те идеје био управо тада? Или се тога не сећаш? :hahaha1:

Па зар ти ниси заговарач те идеје био управо тада? Или се тога не сећаш? :hahaha1:

Potpuna saradnja sa tribunalom u Hagu, uključujući izručenje bivšeg vojnog komandanta bosanskih Srba, preduslov je koji Srbija mora ispuniti da bi napredovala na svom putu ka integraciji u EU. Brisel je Beogradu dao rok do 30. aprila da ispuni svoje obaveze ili rizikuje suspenziju razgovora sa EU o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju (SSP).

«Mi smo sada vrlo, vrlo blizu ispunjenju te obaveze, kako bi bili u mogućnosti da ubrzamo svoj put ka Evropi», izjavio je Koštunica novinarima u utorak u Parizu posle razgovora sa francuskim predsednikom Žakom Širakom. «Učinićemo sve da sarađujemo. Srbija će do kraja raditi sve što može da bi to ostvarila.»

Potpuna saradnja sa tribunalom u Hagu, uključujući izručenje bivšeg vojnog komandanta bosanskih Srba, preduslov je koji Srbija mora ispuniti da bi napredovala na svom putu ka integraciji u EU. Brisel je Beogradu dao rok do 30. aprila da ispuni svoje obaveze ili rizikuje suspenziju razgovora sa EU o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju (SSP).

«Mi smo sada vrlo, vrlo blizu ispunjenju te obaveze, kako bi bili u mogućnosti da ubrzamo svoj put ka Evropi», izjavio je Koštunica novinarima u utorak u Parizu posle razgovora sa francuskim predsednikom Žakom Širakom. «Učinićemo sve da sarađujemo. Srbija će do kraja raditi sve što može da bi to ostvarila.»

Колико знам, ДСС је данас једина странка која се отворено противи уласку у ЕУ... Него, де појасни ти мени зашто се Ацика окренуо преко ноћи, па је од противника ЕУ постао заговарач уласка у ЕУ? :mrgreen:

Ја сам ван токова ... Ко је Цицко :eek:

6048_2.jpg

poslednja dva dana je upadljiva najezda sns aktivista i na ovom i na drugim portalima.. IPAK, izdaja se ne moze poreci ma koliko je spinovali

Наравно да не може да се порекне издаја... Када су се распали радикали, ја сам рекао Издали су кума, издаће и Србију

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back