DSS: protiv bojkota parlamentarnih izbora

Svrha bojkota je smanjiti izlaznost i ukazati medjunarodnoj zajednici da nema demokratije u toj zemlji naravno uz proteste. Samo što u Albaniji nije upalilo, realno dok neki lider ne krene da gazi tenkovima demonstrante niko se ne trza a Vučić, Rama i Milo teško da će ikada otići toliko daleko. Ipak nisu oni kao Asad i Gadafi.
Није упалило никад, нигде, нити ће у Србији. МЗ има своје посматраче на изборима. Уопште им није потребан посредник, већ је реч о томе да у Србији има много душевних болесника пер капита. И функционално неписмених.

МЗ ће признати изборе таман само Вуле и ћера му гласали.

https://www.osce.org/odihr/elections/serbia

Није упалило никад, нигде, нити ће у Србији. МЗ има своје посматраче на изборима. Уопште им није потребан посредник, већ је реч о томе да у Србији има много душевних болесника пер капита. И функционално неписмених.

Da ali posle kad bude 6. oktobar, neko će pitati: "Zašto ne koristite parlament? Imate tamo svoje poslanike!"

Mi kažemo: "Pa sećate se da smo se dogovorili da je to institucija koja ne funkcioniše."

Здравствено осигурање у САД ти не покрива све потребне лекове за лечење главе?

Ех...можда би код оног старца из Демократске странке имао боље услове лечења?

Pazi, ja sam Crni Pojas austrijske ekonomike.

Moj profesor je bio Piter Šif.

U međuvremenu je on postao porusica, tako da imaš slučaj gde student nadmašuje učitelja

Аустријанци (осим Хајека) су клошари који се ложе на бескорисне базе података (Buttcoin) и то да банке стварају новац ни из чега (fractional reserve).

Аустријанци (осим Хајека) су клошари који се ложе на бескорисне базе података (Buttcoin) и то да банке стварају новац ни из чега (fractional reserve).
Da, ja ne verujem u pomenuto.

Naime, akademik Šif je jedan od najistaknutijih anti-bitkoin debatera.

Stvarno slabo gledaš TV

Potrebno je da pored SZS bojkotuje i PSG da bi to imalo smisla jer već dosta stranaka se izjasnilo protiv bojkota. Ako Sergej izadje na izbore SZS sa svojim bojkotom će definitivo propasti. Ako Sergej ipak ne izadje na izbore kao i SZS to onda može da ima nekog smisla.

Ako Sergej izađe na izbore, a Stamatović definitivno napusti SzS ode u predizbornu koaliciju sa Šapićem, DSS-om, Parovićem i još možda ponekim, onda će se Đilas i Jeremić međusobno žešće i otvorenije pokoškati i odlučiti da ipak izađu na izbore, ali verovatno u dve različite kolone; optužujući onog drugog da se zbog njega ide na izbore tj. zašto je propala opcija bojkota.

U tom slučaju, pravo je pitanje kako će izgledati dve glavne izborne liste konstituenata udružene opozicije oko ovoga što danas poznajemo pod imenom Savez za Srbiju. Mnogi su pod velikim znakom pitanja; jedino je (relativno) izvesna koalicija SSP i Dveri. Narodna stranka ima vrlo mali koalicioni potencijal i šanse gotovo nikakve da samostalno pređe cenzus (i nema više vremena da se to do samih izbora značajnije promeni).

Две највеће опозиционе групације позивају на бојкот, а то су СзС и ДЈБ. Једини опозиционари поред њих су ПСЖ и Стаматовић.

Сви остали су вучићеве кучкице, а не опозиционари.

Осим Вукадиновића. Он позива на излазак на иборе, али не зато што је вучићева кучкица, већ зато што ужива у свом посланичком мандату.

:D

Back