DSS potpisuje sporazum o saradnji Jedinstvenom Rusijom

Ок Коштуница вам не ваља - ајмо аргументовано

Број подигнутих оптужница (по броју особа које су у оптужници) против организованог криминала

2001 - 1
2002 - 4
2003 (до убиства премијера) ниједна правоснажна, после убиства тј. за време ван. стања 46
2004 - 16
2005 -19
2006 - 82
2007 - 36

Нето директне стране инвестције у милионима $

2001 - 165
2002 - 475
2003 - 1360
2004 - 966
2005 - 1481
2006 - 4378

итд итд....

Registra:
Ja te zaista molim da svoje stranačko opredeljenje iskažeš na izborima.
Ako ti želiš novog SM, samo napred, glasaj za njih, meni je muka od pomisli na neka ranija dešavanja i Koštunicinu ulogu u svemu, tako da, što se mene tiče, tema je promašena. Briga me s kim će DSS (jedna minorna stranka) ulaziti u saradnju. A takva, minorna, kakva je, ima čoveka na mestu premijera. Meni ne treba drugi podatak da formiram svoje mišljenje o njima.

Eh, 'malo' je ovde bilo LDP-ovaca koji su otvarali svakakve teme poput 'na glavnom odboru LDP-a odluceno to i to' i takve slicne gluposti u jeku izborne kampanje, a vidim da vas i sada ima dosta. Ja ne zelim novog SM- zato i glasam za DSS, a meni je muka od cinjenice da je STRANKA KOJU FINANSIRAJU SIPTARSKI NARKO-DILERI I KOJA SE ZALAZE ZA STVARANJE TERORISTICKE DRZAVE NA SRPSKOJ TERITORIJI U PARLAMENTU !? E, to vec treba da zabrine, mozda vise i od SM.
Ah, da ne zaboravim, kada se samo setim da je SE CEDOMIR JOVANOVIC SVAKODNEVNO VIDJAO SA SPASOJEVICOM- TO JE DOVOLJAN RAZLOG DA FORMIRAM MISLJENJE CEDI I NJBEGOVOJ STRANCI, a mozda cak i o ljudima koji glasaju za tu stranku. Nadam se da nisi od tih. DSS ocigledno nije minorna stranka.
A sto se tice PROMASENE TEME- ako ti se ne svidja sto postujes?
Ovo je ipak mnogo vaznije od toga sta je odluceno na glavnom odboru minorne stranke kao sto je LDP, a cak je sigurno vaznije i od toga sta je odluceno na GO DS-a, zar ne?

filatelista:
nije to problem, već je problem sa kime on to želi da postigne, neće sa LDP-om, OK, ali šta za Boga hoće sa radikalima????

Kostunica bi se isto ponasao prema radikalima da oni imaju 5%. Sadasnji radikali su cak najbolji od svih mogucih RADIKALA. Toma i Vucic nisu extremisti za razliku od mnogih od u SRS, ali i mnogih pripadnika naseg naroda. Kada god su RADIKALI odbacivani dogadjalo se da dobiju na popularnosti- REZULTAT LOSE SU SRBI PROSLI I U WW1 I WW2.
Odbacivanje RADIKALA je pogresno, naravno Kostunica nece napraviti koaliciju sa njima tako lako, ali nece ni konflikt sa njima. Sa druge strane LDP ne treba da postoji.

Registra:
Imao je on i ranije tih ekscesa, nije me iznenadio ni ovaj put, iskreno. Čak me uopšte ne bi iznenadilo da je sa radikalima ušao u koaliciju, ni malo. To liči na njih. Lično sam gledala ministra Naumova, kad je na pitanje novinara na tu temu, odgovorio da je to sasvim legitiman potez svake stranke i da on u toj koaliciji ne vidi ništa loše. Toliko.
Sa radikalima si bar načisto, znaš tačno s' kim imaš posla, ali DSS je druga priča.
DSS nije odbacio RADIKALE nikada tako da si i sa njima nacisto. To sto nisu extremisti je druga stvar.

Registra:
Govori to da su oni spremni na ustupke da se ne bismo vraćali u devedesete. To je vrlo logično, zar ne? Da danas imamo situaciju u kojoj je Vučić ministar policije, a Nikolić vice premijer, sigurna sam da bismo se brzo vratili u 93.
Gresis, ne bi tako bilo. Uostalom, ko zna mozda se to i dogodi, ja bih pre rekao da bi Vucic bio ministar finansija, policija je rezervisana za Jocica :-D:-D
Nojme se ljutis...

Back