DSS-Ns u Areni

*BILJA*:
O, iz tvojih usta u Bozije ushi!
Veruj mi da sanjam tu kaoaliciju, i primetila sam nesto, ni Kostunica ni Velja Iili ne napadaju Radikale, nij ednom jedinom recju.
S druge strane, okomili su se na Tadica i Bozu Derikozu.
To ipak moze nesto da znaci, i hocu iskreno da verujem da to i znachi:)
Gde ti zivis? Recimo kada je davao intervju NINu Seljomir se okomio na grobara kako nista u zivotu nije stvorio ,kako je odmah namestio du u Beograd,kako ga u rodnom Kragujevcu niko ne voli a po Veljinom shvatanju "hebo politicara koji nije uspeo u rodnom selu kao Velja" mozda ko odes na sajt NINa ima u arhivi taj intervju .A i Toma mu je kasnije uzvratio u nekoj emisiji istom merom.

*BILJA*:
O, iz tvojih usta u Bozije ushi!
Veruj mi da sanjam tu kaoaliciju, i primetila sam nesto, ni Kostunica ni Velja Iili ne napadaju Radikale, nij ednom jedinom recju.
S druge strane, okomili su se na Tadica i Bozu Derikozu.
To ipak moze nesto da znaci, i hocu iskreno da verujem da to i znachi:)
То, управо то и значи! Зато су "жутаћи" толико нервозни, јер "Чеку не може виша да чека"! Потурили, јадничка, "Дерикожу", као некад Коштуница Маршићанина, или као што боришко вади марамицу (Рушку Ђ.) да обрише руке после миловања тек отељеног телета у оној сељачкој штали...

filatelista:
Pa sad si rekla da vam Koštunica ne treba :roll:
Sad vam "nešto znači"?!!
Pa jel ga hoćete ili nećete?
Zato se on jadan ne izjašnjava, ne zna na čemu je :lol:
Ne zavisi od mene!
Mi smo ga HTELI, ali, on dobro zna da je prosli put pogresio, i verujem da bi ovom prilikom rado tu gresku ispravio.
Mada, nesto je cudno kod njega. On kaze da NECE da otkriva s kim ce u kaoliciju, sto nije poshteno prema njegovim birachima. Jer, ocigledan ja animozitet izmedju DS-a i DSS-a, a onda je tu strani faktor, moze ih ili ne moze naterati u isti dzak.
Sigurnija sam da Koshtunicu ne mogu, medjutim, i on je samo covek.
Ne znam, zato su ovi izbori i interesanti, jako.
Zato ja i sedim ovde u ovo doba kad napolju ugrejalo sunce, medjutim, tesim se da sam svoj odmor zasluzila, i da je danas verski praznik:)

svetolik trpkovic:
Gde ti zivis? Recimo kada je davao intervju NINu Seljomir se okomio na grobara kako nista u zivotu nije stvorio ,kako je odmah namestio du u Beograd,kako ga u rodnom Kragujevcu niko ne voli a po Veljinom shvatanju "hebo politicara koji nije uspeo u rodnom selu kao Velja" mozda ko odes na sajt NINa ima u arhivi taj intervju .A i Toma mu je kasnije uzvratio u nekoj emisiji istom merom.
Zivim u Srbiji, u jednom lepom malom gradu na obali Save, i nisam duzna (a ni sposobna) da svaku emisiju odgledam, prosto, imam obaveza.
Medjutim, velike mitinge ne propushtam, a tamo ne cuh paljbu po SRS, nego po DS-u.
Opet, naka bude kako biti mora, ja znam da ce Radikali biti moralni pobednici i ovih izbora, to sto se moral ne racuna (ili ga treba traziti samo u crkvi, sto rece pokojni Premijer) i sto to nista ne menja, to je druga prica.

Mada je Seljomir bio potpuno u pravu u vezi Tome i zbog toga se on ne moze porediti sa nijednim drugim kandidatom za premijera ni sa Bozom ,ni sa Vojom pa ni sa Seljomirom i Mrkom na kraju krajeva, jer je Nikolic najgori tip drustvanog parazita i neradnika ovi ostali bez obzira kakvo imao misljenje o njima bar su nesto uradili u zivotu van politike dok Nikolic nije useo ni fakultet da zavrsi (a radikali su se najvise sprdali sa Ziletom koji je imao neku visu skolu) .najveci uspeh u zivotu mu je sto je bio po partijskoj liniji shef groblja u Kragujevcu, a sve sto ima je stekao od politike i narodnih para.

paola:
То, управо то и значи! Зато су "жутаћи" толико нервозни, јер "Чеку не може виша да чека"! Потурили, јадничка, "Дерикожу", као некад Коштуница Маршићанина, или као што боришко вади марамицу (Рушку Ђ.) да обрише руке после миловања тек отељеног телета у оној сељачкој штали...

Bar ce odahnuti nesrecne svinje, krave i ostala stoka (marva) a kokoske ponovo proneti :lol:

svetolik trpkovic:
Mada je Seljomir bio potpuno u pravu u vezi Tome i zbog toga se on ne moze porediti sa nijednim drugim kandidatom za premijera ni sa Bozom ,ni sa Vojom ni sa Seljomirom i Mrkom na kraju krajeva jer je Nikolic najgori tip drustvanog parazita i neradnika ovi ostali bez obzira kakvo imao misljenje o njima bar su nesto uradili u zivtu van politike dok Nikolic nije useo ni fakultet da zavrsi (a radikali su se najvise sprdali sa Ziletom koji je imao neku visu skolu) .najveci uspeh u zivotu mu je sto je bio po partijskoj liniji shef groblja u Kragujevcu a sve sto m je stekao od politike i narodnih para.
Sta ces, na Mrzanu kuca ostaje:)

*BILJA*:
Ne zavisi od mene!
Mi smo ga HTELI, ali, on dobro zna da je prosli put pogresio, i verujem da bi ovom prilikom rado tu gresku ispravio.
Mada, nesto je cudno kod njega. On kaze da NECE da otkriva s kim ce u kaoliciju, sto nije poshteno prema njegovim birachima. Jer, ocigledan ja animozitet izmedju DS-a i DSS-a, a onda je tu strani faktor, moze ih ili ne moze naterati u isti dzak.
Sigurnija sam da Koshtunicu ne mogu, medjutim, i on je samo covek.
Ne znam, zato su ovi izbori i interesanti, jako.
Zato ja i sedim ovde u ovo doba kad napolju ugrejalo sunce, medjutim, tesim se da sam svoj odmor zasluzila, i da je danas verski praznik:)

No, htedoh te pitati otkud na politici
Rekla si da nećeš više navraćati??

Samanta_:
A sta tebe briga sta je ona rekla i odlucila.?

Pozdrav Bilji. :lol: :lol: :lol:
Offenbach :grin: :grin: :grin:
Telep
o030.gif

Гледајте вечерас Арену и ДС.
Сценографија Жуто са преливом ЦРВЕНОГ и плаветном позадином........................
Сви Чедини долазе ради повећања бројног стања и попуњености исте......јер Г-син Тадић долази са ЦРТОМ.......бије их комплекс од пре неко вече..................кад је у питању попуњеност унутра а и споља................бемли.........................шта ће да смисле са истуреним оделењем...................

Ja sam odgledala sinoc, je li repriza, iil?
Uzivala sam, zaista. Medjutim, Velja je poprilicno oduzio (mada me uveseljavao) tako, da, kad je dosao red na g. Kostunicu, prekinuli su, poceo je Nacionalni dnevnik (TV-Pink)!

Back