DSS komunisti

Шон:
rajzer, aj sad zapevaj tomorow belongs to me.. a forumske kolege ce ti dati intonaciju na prim... :)

Може и
Иначе жива пишијада да чак није био у стању да је сам "пронађе" :lol:
А прво је написао
"Мрзим Русију - говорим истину"
Мислим да је све јасно 8-)

Ма никако не могу да провалим да ли су више наци или комуњаре...
А имају и елемената верског фундаментализма... Да ли се сећате када су прогласили да су они овде да би "говорили истину коју је говорио Христос"!?
Мислим да су само гудрирани... онда им се све помеша ;)

Duh Sekire:
Може и
Иначе жива пишијада да чак није био у стању да је сам "пронађе" :lol:
А прво је написао
"Мрзим Русију - говорим истину"
Мислим да је све јасно 8-)

nepismeni uzhas.. i ti majmuni nekom govore da su nacisti.... :)

Аха, значи тако. Чисто да знам. Јер видим овде на форуму има много придошлих елдепејаца који се нису појављивали дууууууууугооооо, а сада одједном ...

Nisam siguran da li se pitate (ili se plašite) ko su glasači LDP-a , a ko su glasači SRS-a i DSS-a . Ko je perspektivniji, kome raste a kome opada rejting ? Hvata li komunjare panika od (za sad) tako malobrojne stranke kao što je LDP ?

Pijanista:
D-SS је странка прелетача, која је до пада Слобе била на нивоу статистичке грешке. Коштуница је и постао лидер ДОС-а, зато што Слобина пропаганда није могла да га пљује, јер је био анонимус. После Слобиног пада ДСС је због популарности међу бирачима стекао гласаче. Од тог момента они у своју странку прихватају све могуће прелетаче. Иначе су наљигавија странка која нема став, ни по једном питању. Више ценим и радикале који су најгори, само зато што су на политичко тржиште избацили свој програм, и за њега се залажу. Ови не могу да то ураде, јер немају никакав програм и став. Због тога су тако и прошли на последњим изборима.

Oni imaju dobre stavove i dobar program.
To sto nisu extremni ne znaci da su bezlicni.
Nisu prosli lose na izborima, samo bi trebali da imaju najmanje 25%, ali dobro.
Nije Kostunica bio anonimus, vec nije bio galamdzija, on je jednostavno takav- nikada ne pljuje po politickim protivnicima.
To je po mom misljenju dobro ponasanje.

Back