DSS i SNS otpisuju SRS ?

da ponovim konstataciju a vi demantujte ako mozete

SADASNJA VLAST U SRBIJI JE NAJGORA KOJU SMO IKAD IMALI

zlo su jer sa tadicem na vlasti srbija od 2003 godine propada na svim frontovima

- propadamo teritorijalno jer smo sa Tadicem na vlasti izgubili Crnu Goru i Kosovo , Tadic nije nista uradio da spreci ilegalnu siptarsku nezavisnost i oruzjem povrati makar delic nase okupirane teritorije , kao sto je recimo severno Kosovo na kojem kompaktno u opstinama Leposavic, Zubin Potok i Mitrovica zive Srbi.
- propadamo nacionalno jer imamo negativan natalitet i ovim trendom nestacemo bioloski za 500 godina
- propadamo ekonomski jer nam je industrija i proizvodnja unistena , imamo ogroman birokratski aparat , zjapecu rupu od 1.5 milijarde evra u budzetu i pored neverovatnog zaduzivanja i ogroman broj kredita pod kojima nam preti bankrot

Jasno je da svako ko glasa za Tadica i njegove u stvari glasa za propast Srbije . Da glasa za one koji su Srbiju doveli na najnize grane u njenoj celoj dosadasnjoj istoriji

Ajde dokazite da nisam u pravu i da ovo sto sam rekao nije tacno.

Za ekonomiju si u pravu ovo ostalo nema pojma.

ja cu da uvazim sve argumente.

ali vi jednostavno nemate nikakve argumente, jer ovoliko koliko vas ja ovde zayebavam i dupe vam pomeram neko bi od vas popizdeo dosad i rekao te vase argumente i izlozio te vase cinjenice.

nego vi nemate argumente kojima bi pobili moje tvrdnje i samim tim sve sto mozete jeste da trolujete temu i skrecete diskusiju na suprotan kolosek

sto kaze seselj tuzilastvu, gubite bitku na glavnom frontu pa zato sad pokusavate da otvorite neke sporedne frontove

eto moje tvrdnje da mi od ove vlasti tadiceve u istoriji srbije gore nismo imali pa ti dokazi da moja tvrdnja ne stoji i da ne propadamo bioloski, nacionalno, teritorijalno i ekonomski.

dokazi.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Kako braticju moj mozes da slusas Todorovica?Ajde Seselj je imao taj agresivni humor koji je u ratno vreme bio ponekad zanimljiv.Ali,ovaj ne moze da sastavi recenicu bez lapsusa.Moj pas bi naucio razgovetnije od njega da prica.

meni su bitni rezultati a ne kako neko prica. ja gledam sta ko radi a ne kako neko prica

upravo je tu razlika izmedju mene i vas koji glasate za tadica i ostale lopove

vi glasate na osnovu toga kako vas ko bolje laze, ko vam vise povladjuje , ko vam vise obecava .

zato ste i na proslim izborima opet dali glas tadicu i dinkicu i ako su vas svaki put dosada prevarili

po cemu tadic zasluzuje da bude na vlasti a SRS i todorovic sa njom ne?

po cemu?

po cemu je to tadic bolji? pa od ovog tadica i njegove vlasti niakda gore nismo imali.

svi pokazatelji ekonomski to dokazuju

ja sam kao revizor u preduzecu, podvucem crtu,. vidim koji su rezultati, sta ste uradili - dal poslujete pozitivno ili negativno. ako ste pozitivni imate prelaznu ocenu ako ne ne valjatae i treba vas menjati.

jasno ova vlast je dobila negativnu ocenu na svim frontoviam i jasno je moraju da odu da bi Srbiji i Srbima bilo bolje.

meni su bitni rezultati a ne kako neko prica. ja gledam sta ko radi a ne kako neko prica

vi glasate na osnovu toga kako vas ko bolje laze, ko vam vise povladjuje , ko vam vise obecava .

ja sam kao revizor u preduzecu, podvucem crtu,. vidim koji su rezultati, sta ste uradili - dal poslujete pozitivno ili negativno. ako ste pozitivni imate prelaznu ocenu ako ne ne valjatae i treba vas menjati.

jasno ova vlast je dobila negativnu ocenu na svim frontoviam i jasno je moraju da odu da bi Srbiji i Srbima bilo bolje.

Које резултате су икада игде имали радикалски министри? :rotf:

zato ste i na proslim izborima opet dali glas tadicu i dinkicu i ako su vas svaki put dosada prevarili

po cemu?

po cemu je to tadic bolji? pa od ovog tadica i njegove vlasti niakda gore nismo imali.

da ne vuces ti neke druge crte?

Za ekonomiju si u pravu ovo ostalo nema pojma.

sta nema pojma?

dali ce za 10 godina u istorijskim citankama pisati da je srbija smanjena za teritoriju crne gore i kosmeta za vreme vladavine Borisa Tadica?

Isto ko sto pise u tim istorijskim citankama da je Srbija izgubila makedoniju za vreme vladavine Urosa Nejakog?

DA ILI NE?

Da li si ti citao zadnje studije o natalitetu u Srbiji koje kazu da imamo najgori natalitet u evropi i da cemo ovim redom nestati bioloski za 500 godina u potpunosti?

I sta tu nije tacno?

da ne vuces ti neke druge crte?

evo ga jedan tadicev pravi glasac. pravi demokrata niskog koeficijenta inteligencija cija se intelektualna rasprava svodi na ruganje i vredjanje

nema argumente kojima bi pobio moje tvrdnje ili makar pokusao da ih pobije pa pokusava niskim decijim prizemnim uvredama da kontrira u nedostatku inteligencije i opste elokvencije da se upusti u neku intelektualnu raspravu.

sta nema pojma?

dali ce za 10 godina u istorijskim citankama pisati da je srbija smanjena za teritoriju crne gore i kosmeta za vreme vladavine Borisa Tadica?

Isto ko sto pise u tim istorijskim citankama da je Srbija izgubila makedoniju za vreme vladavine Urosa Nejakog?

DA ILI NE?

Da li si ti citao zadnje studije o natalitetu u Srbiji koje kazu da imamo najgori natalitet u evropi i da cemo ovim redom nestati bioloski za 500 godina u potpunosti?

I sta tu nije tacno?

pa nije crna gora bila deo srbije,nego ravnopravna clanica federacije,opametila se i nastavila svojim putem

po cemu?

Nisam ja za Tadica nikad bio.Kad je Djindjavi bio ziv svi danasnji mangupi su bili treci red iza njega.
Ali,onda dolazimo da onog...,dva zla,koje izabrati?

za te penzije obrati se vasim koalicionim partnerima iz SPS-a . Oni su svo vreme 90tih kontrolisali ekonomiju Srbije.

to su vasi drugari kolege , znas vasi nezamenljivi partneri

sa njima ste i bili u koaliciji 1993 godine u saveznoj vladi Milana Panica

Znas 1993 za vreme hiperinflacije

Penzije su isplacivane u drvima i bonovima za struju 1999. godine.
To cemo utvrdjivati po 5 put ti i ja.
Tada je ,hteo to ti da priznas ili ne,SRS sacinjavao pola vlade..... na celu sa njenim potpresednikom Seseljom,koji se vise puta hvalio da je u to vreme u svemu u Srbiji odlucivao on u dogovoru sa SM.

A da ti opet ,po ko zna koji put ne bi tvrdio da ovo za penzije nije tacno i da SRS nema nista sa time,evo odmah link:

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/1999/09/15/srpski/e99091404.shtm

Tekst je od 14.09.1999.........

sta nema pojma?

DA ILI NE?

I sta tu nije tacno?

Po cemu je to Srbija smanjena za teritoriju KiM? Ti to priznajes nezavisnost KiM?

Ako ces da gledas po tome da je KiM proglasilo nezavisnost,onda je prvi korak i to od 7 milja ka toj nezavisnosti napravljen kada ste vi bili na vlasti i dozvolili da Nato okupira KiM......

Evo ovo su Tadicevi rezultati. Doveo nas je covek do BIOLOSKOG NESTANKA

U Srbiji pada natalitet, za 500 godina će izumrijeti

U Srbiji je 2008. rođeno 30 tisuća djece manje nego je potrebno za prirodnu reprodukcijsku zamjenu stanovništva, a po stopi nataliteta ona je na posljednjem mjestu u Europi, objavio je u ponedjeljak beogradski dnevnik "Večernje novosti", navevši podatke ministarstva socijalne politike.

Ističe se kako je broj djece po bračnom paru smanjen s 4,1 na 0,81 te da najcrnje prognoze stručnjaka pokazuju kako će, nastavi li se tako, Srbi za 500 godina biološki izumrijeti.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/tabid/67/articleType/ArticleView/articleId/62610/Default.aspx

Sta je Tadic i njegova vlast uradila da ovo spreci? Sta je Tadic uradio da poboljsa natalitet u Srbiji?

NIJE URADIO NISTA NA POBOLJSANJU VEC NAPROTIV RADI SVE DA SE STO MANJE SRBA RADJA

Tadiceva vlast je ukinula trudnicama naknade od 100% i smanjila ih na 60% i ukinula BILO KAKVE NAKNADE NEZAPOSLENIM TRUDNICAMA!

Bitno je da ima za Audije - a trudnice i to sto ce Srbi nestati za 500 godina to nema veze

sta nema pojma?

DA ILI NE?

I sta tu nije tacno?

Da li smo za vreme slavne vladavine radikala imali porast nataliteta???

pa nije crna gora bila deo srbije,nego ravnopravna clanica federacije,opametila se i nastavila svojim putem

crna gora je bila de facto deo srpske drzave. U Crnoj Gori zivi ogroman broj Srba skoro 40% + u Srbiji zivi najmanje jos toliko Srba iz Crne Gore kojima nije dozvoljeno bilo na referendumu da glasaju.

Cak je i sam Tadic poreklom iz Crne Gore , iz sela Smrijecno u Pivi kod Niksica .

Tadic nije uspeo ni rodjeni zavicaj da zadrzi u sopstvenoj drzavi!!!!!!

PA IMA LI VECEG GUBITNIKA OD TOGA? DA NE USPES RODJENO SELO DA ZADRZIS U SOPSTVENOJ DRZAVI?

[/B]

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/tabid/67/articleType/ArticleView/articleId/62610/Default.aspx

Sta je Tadic i njegova vlast uradila da ovo spreci? Sta je Tadic uradio da poboljsa natalitet u Srbiji?

NIJE URADIO NISTA NA POBOLJSANJU VEC NAPROTIV RADI SVE DA SE STO MANJE SRBA RADJA

Tadiceva vlast je ukinula trudnicama naknade od 100% i smanjila ih na 60% i ukinula BILO KAKVE NAKNADE NEZAPOSLENIM TRUDNICAMA!

Bitno je da ima za Audije - a trudnice i to sto ce Srbi nestati za 500 godina to nema veze

Mislis da se natalitet povecava time sto ne isplacujes decje dodatke kao u vreme slavne vladavine radikala???

[/B]

umesto da pravis decu,ti po ceo dan kuckas na netu:think:

Po cemu je to Srbija smanjena za teritoriju KiM? Ti to priznajes nezavisnost KiM?

Ako ces da gledas po tome da je KiM proglasilo nezavisnost,onda je prvi korak i to od 7 milja ka toj nezavisnosti napravljen kada ste vi bili na vlasti i dozvolili da Nato okupira KiM......

pa cim su siptari proglasili nezavisnost a ti to nisi sprecio oruzjem znaci da si priznao poraz

priznao si da si p*cka i prakticno si priznao siptarima nezavisnost jer nisi uradio ono na sta te obavezuje ustav srbije - nisi otisao u rat za odbranu sopstvene zemlje i teritorije

sto i nije cudo kad vidim kakve sve kukavice danas rade u vojsci srbije

imali smo u svakom slucaju mnogo manje negativan natalitet nego sada , u mnogo tezim istorijskim okolnistima a i trudnice su primale 100% nadoknadu a ne kao sada samo 60%

Mislis imale su nadoknadu na papiru,ali je nisu primale....otprilike kao decji dodaci....

Jos treba da zakljucimo da su penzioneri bili srecni,makar su drva dobijali.
Bolje da ste im ugalj davali,njega bi makar mogli da sazvacu.....

[/B]

Dobro,kad ti kažeš Tadić je kriv,nego zašto SNS i DSS zajebavaju SRS u "borbi"protiv tog Borisa.

Mislis imale su nadoknadu na papiru,ali je nisu primale....otprilike kao decji dodaci....

Jos treba da zakljucimo da su penzioneri bili srecni,makar su drva dobijali.
Bolje da ste im ugalj davali,njega bi makar mogli da sazvacu.....

to je bila odgovornost vasih koalicionih partnera iz SPS-a

tada je takodje bilo lose a sada je jos gore

ipak za SPS imam razumevanja donekle, imali smo sankcije 90tih, pa ratove

dok od 2000te nismo imali ni sankcije ni ratove pa opet nam je natalitet gori nego ikada u dosadasnjoj istoriji

samim tim jasno je da je sa aspekta radjanja, tadiceva vlast najgora u istoriji Srbije

pa cim su siptari proglasili nezavisnost a ti to nisi sprecio oruzjem znaci da si priznao poraz

priznao si da si p*cka i prakticno si priznao siptarima nezavisnost jer nisi uradio ono na sta te obavezuje ustav srbije - nisi otisao u rat za odbranu sopstvene zemlje i teritorije

sto i nije cudo kad vidim kakve sve kukavice danas rade u vojsci srbije

Ma da ....to je prica u stilu ja cu da ti srusim kucu,a posle cu tebe da optuzujem sto nisi napravio novu.....

Za vreme vase slavne radikalske vlasti,Nato je dosao i okupirao na Kosovo. Sto vi to niste oruzjem promenili.....jos ste tada imali i ruse na KiM da vam pomognu....

to je bila odgovornost vasih koalicionih partnera iz SPS-a

tada je takodje bilo lose a sada je jos gore

ipak za SPS imam razumevanja donekle, imali smo sankcije 90tih, pa ratove

dok od 2000te nismo imali ni sankcije ni ratove pa opet nam je natalitet gori nego ikada u dosadasnjoj istoriji

samim tim jasno je da je sa aspekta radjanja, tadiceva vlast najgora u istoriji Srbije

Ma vi ste sacinjavali pola vlade .. I za svaku od tih odluka ste glasali. Cak se vas vojvoda vise puta hvalio kako je ideja za isplatu penzija u balvanima njegova ideja,za koju mu sleduje nobelova nagrada za ekonomiju,....

Back