DSO Exploit

• Začetnik teme Začetnik teme Antonina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Antonina

Gost
Kada sam skenirala sistem sa Spybot-om nasao mi je neke fajlove koje sam obrisala ali je ostao samo taj DSO Exploit. Da li je to ne sto opasno? Sken sa Ad-awerom ga ne registruje. Kako ukloniti taj fajl?

DSO Exploit ti je rupa koja omogucava da ti se maliciozni kod izvrsava bez tvog pitanja. Ukoliko imas najnoviji update za Windows onda ne moras da brines jer ce ti Spybot prijavljivati tu gresku kao genericku posto je to rupa u Winu. Dakle, DSO Exploit nije virus vec tek jos jedna greska u Windows kodu. Skini najnoviji update za Windows i resices problem rupe. Ipak,
Spybot ce ti i dalje registrovati propust jer on skenira i verziju Wina te iako je rupa zakrpljena on ce je detektovati.:D:D Upotrebi Windows Update da skines najnovije zakrpe i to je to...ili prekini da koristis Windows.:D:D:D

To nema sta da te brine, narocito ako koristis neki firewall... a ako ti to smeta onda idi na mode u spybot-u pa klikni na advanced, zatim pojavice ti se i settings izmedju ostalog pa idi na settings pa onda na ignore products pa onda idi na security. E onda u security cekiraj Dso exploit. Nece ga vise prijavljivati.

Antonina:
Kada sam skenirala sistem sa Spybot-om nasao mi je neke fajlove koje sam obrisala ali je ostao samo taj DSO Exploit. Da li je to ne sto opasno? Sken sa Ad-awerom ga ne registruje. Kako ukloniti taj fajl?

Skini Window Wacher5, SVE CE DA OCISTI!

DIOGEN1:
Antonina:

Skini Window Wacher5, SVE CE DA OCISTI!

Hvala vam svima na odgovoru. Proveravala sam jos nesto. Uvek kad izadjem sa krstarice sa foruma i pokrenem sken uvek mi ad ware detektuje nesto novo. Izgleda da ni ovde nismo sigurni. Mislim da sam napravila gresku kada sam trazila serijski broj za jedan program otisla na neke sajtove koji verovatno nije verovatno nego sigurno koji imaju te bagove (bagove kazem zato sto se na skenu pojavi ona buba). Uvek su im sponzori neki xxx sajtovi kojih se grozim.

Back