DS,SPS i LDP poklonili Miskovicu gradsko zemljiste vredno 1.5 milijarde evra

Па ја немам ни то нисам писо , да тражим да ми дају од свог дела?
To je sve jedna lopovska papajazjanija.Ja imam akcije u preduzeću za 18 godina staža i ne očekujem da ću ih tako lako naplatiti a ove Dinkićeve su jedna bezobrazna i glupa stranačka reklama.

Зависи какво је предузеће јел си гледао на БЕЛЕКСУ?
ово што је он слагао је било смешно од старта
Preduzeće je imalo poslovni prostor u samom centru,kod Slavije.Paćenici su hteli da grade novu zgradu na tri sprata i dva nivoa podzemne garaže.Ali nisu nas isplatili i ne mogu ništa za sada.:)

I zato sto neki glasaju za Tadica i DS, zato danas Beograd nema metro, nema mostove, nema siroke bulevare, zato svaki dan se nabijate u raspale buseve, trole i ceske tramvaje iz 1961 kao goveda u stocnim vagonima , zato sto padate na fore , zato sto ne znate kad vam neko prica pricu , dal vas laze ili vam govori istinu.

Zato je miskovic danas bogatiji za 1.5 milijardu evra, a vi kao gradjani - siromasniji.

Zato cete 30% vaseg ostatka zivota provesti u prevozu.... Siromasniji guseci se u koktelu kombinacije isparenja smrada, parfema, znoja ljudskog tela i dizel goriva a bogatiji koji sebi mogu da priuste automobil u isparenjima izduvnih gasova vozila oko sebe...

Zato zivite u evropskoj verziji Kinsase ....

I zivecete.............

Odavno rece neko pametan da svaki narod ima vlast koji zasluzuje. Tako i vi u Beogradu :ok:

Poslednja izmena:
Uaaaaaa Tadiću! :evil: :D

ne valja ti posao o tadicu sad mozemo da pricamo , tako kaze forumska moderacija "samo sve najlepse" :mrgreen:

u suprotnom dobijamo raznorazne C1 :(

ja sam od mojih 10 poslednjih c1 9 dobio upravo zbog toga sto tadica nisam hvalio vec ga nazivao raznoraznim negativnim epitetima z:(

Tadicu legendo, majstore, mesijo - vodi srpske plavuse kroz zivot " izvodi ih na pravi put" pravo do provalije :super:

ne valja ti posao o tadicu sad mozemo da pricamo , tako kaze forumska moderacija "samo sve najlepse" :mrgreen:

u suprotnom dobijamo raznorazne C1 :(

ja sam od mojih 10 poslednjih c1 9 dobio upravo zbog toga sto tadica nisam hvalio vec ga nazivao raznoraznim negativnim epitetima z:(

Tadicu legendo, majstore, mesijo - vodi srpske plavuse kroz zivot " izvodi ih na pravi put" pravo do provalije :super:

Uaaa moderacija! :evil: :mrgreen:

da uozbiljimo diskusiju.

evo sad bas malo pre ovih izbora na vozdovcu desila su se dve teske malverzacije DS-a u kojima su gradjani Beograda i Srbije osteceni za najmanje 2 milijarde evra - poklanjanje zemljista Luke Beograd Miskovicu i kupovina zgrade INEX narodnim parama iz budzeta Beograda , koji inace sluzi za izgradnju i odrzavanje postojece vodovodne, kanalizacione, grejne, putne i elektro infrastrukture.

Sta mislite kako ce biraci na Vozdovcu reagovati na sve to?

Da li ce DS uzeti vise glasova ili manje od proslih izbora?

Da li ce ih biraci zbog ove ocigledno teske pljacke gradjana - nagraditi ili kazniti glasovima?

Po meni bas ovi izbori ce u mojim ocima konacno da odrede intelektualni kapacitet srpskog biraca i njegovu buducnost.

Ako DS dobije vise ili jednako glasova onda srpski biraci i ne zasluzuju nista bolje nego da ih tretiraju kao goveda i da zive kao goveda u ovoj drzavi. To ce znaciti, da barem za nasih zivota, za ovaj narod nema nade.

A ako DS bude kaznjen zbog toga, to ce znaciti , da se ovaj narod opametio i da je konacno poceo da gleda sta ko radi a ne sta ko prica.

Ja inace cenim da ce se desiti prva opcija. Voleo bih da nisam u pravu ali...

Poslednja izmena:
Ako ds dobije manje, doći će neko drugi i nastaviti tamo gde su oni stali, tako da, kako god okreneš, ne piše se dobro glasačima bez obzira na to koga će zaokružiti...

i u zemljama koje imaju veci demokratski staz od naseg su se desavale stvari koje se desavaju kod nas, ali se danas upravo ne desavaju zato sto su njihovi biraci naucili da prepoznaju i kazne lopove i lazove na izborima.

smisao biranja na izborima nije izbor izmedju crnog i belog nego izbor izmedju vise varijanti - sivog.

nema on sad love da gradi u deebelom je minusu
prezaduzio se a doshla ekonomska kriza
jedino ako drzava ne pripomogne ili mu ne dozvole da posle to dalje preprodaje
nishta shto je delta trebala da pochne po drugim delovima grada da gradi nije josh ni pochelo
luka pa makar i obodi za njega je prevelik zalogaj
nece se tu josh dugo graditi nishta ali ce se on i rukama i nogama boriti da zadrzi to pokradeno zemljishte koje ce nekada kad on davno bude bio pokojnik stvarno toliko vredeti

nema on sad love da gradi u deebelom je minusu
prezaduzio se a doshla ekonomska kriza
jedino ako drzava ne pripomogne ili mu ne dozvole da posle to dalje preprodaje
nishta shto je delta trebala da pochne po drugim delovima grada da gradi nije josh ni pochelo
luka pa makar i obodi za njega je prevelik zalogaj
nece se tu josh dugo graditi nishta ali ce se on i rukama i nogama boriti da zadrzi to pokradeno zemljishte koje ce nekada kad on davno bude bio pokojnik stvarno toliko vredeti

pa sto bi miskovic uopste i gradio?

pa on to zemljiste mzoe da proda nekom drugom kad hoce. sta ga briga , nista da ne gradi zaradice najmanje 1 milijardu.

i onako ga je skoro dzabe dobio

Izmena namene zemljišta Luke
13. novembar 2009. | 13:59 -> 19:52 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Skupština grada Beograda usvojila je izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Beograda kojim se, pored ostalog, menja namena zemljišta u Luci Beograd.

Za izmene je glasalo 56 odbornika vladajuće koalicije i Liberalnodemokratske partije, a protiv njih je bilo 30 odbornika. Odbornici opozicije tvrdili su tokom rasprave da se to čini kako bi se omogućilo vlasniku kompanije "Delta", Miroslavu Miškoviću, da na 2,5 miliona kvadratnih metara Luke Beograd gradi poslovno-stambeni prostor.

Izmenama Generalnog plana, poslanici Skupštine grada su praktično omogućili vlasnicima preduzeća "Luke Beograd" da umesto industrijskim zemljištem koje je namenjeno za obavljanje lučke delatnosti sada raspolažu sa 70 hektara gradsko-građevinskog zemljišta na kojem će moći da grade stanove.

Da će se tako nešto dogoditi i da će na taj način budžet, odlukama države, biti ponovo oštećen bilo je objavljeno u serijalu emisije "Insajder" -"Službena zloupotreba" u maju ove godine.

Tada su predstavnici države, međutim, tvrdili da se tako nešto neće dogoditi sve dok se ne reši spor između Skupštine grada i "Luke Beograd" o tome ko raspolaže sa oko 200 hektara ekskluzivnog zemljišta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=13&nav_category=11&nav_id=392436

-----------

Kad se zaglavite sledeci put u saobracajnom haosu beograda , i kad opsujete sto zivite u gradu koji nema mostove i metro -setite se da je to zbog toga sto vlast mesto da proda zemljiste vredno 1.5 milijarde evra i njime resi saobracajne probleme beograda i izgradi infrastrukturu - to zemljiste i novac poklanja najvecem tajkunu i glavnom finansijeru DS-a.

Ови бољшевици на власти..немају ни грама образа...невероватно какав лоповлук...

Back