ДС под Ђиласом скреће улево

SunFun

Domaćin
Poruka
3.237
Из говора ових дана и из "Утиска недеље", то се види.
Само, ја сам увек некако сумњичав када мултимилионери причају о левици, социјал-демократији и социјалној правди.
Не иде ми то једно са другим. Али добро, свако има право да се залаже за шта год хоће.

Само, ја сам увек некако сумњичав када мултимилионери причају о левици, социјал-демократији и социјалној правди.
Не иде ми то једно са другим. Али добро, свако има право да се залаже за шта год хоће.

Gledaoci ga bas nisu stedeli, mislim da je ostao zapanjen:)))

Увек сам сумњичав према левичарима.

Uvatiće se on i Vučko u kolce...
srb_kolce-1.gif
Garant.

Паљба је била баш јака. Засули су га не баш пријатним речима. :)

Nije se nadao, a od svega mi najdraze kad gledalac upita Olju da li se ona malo plasi Djilasa, na sta "visprena" i "duhovita" voditeljka odgovri ne malo nego mnogo (i ne slaga) kad je 90. minuta samo on govorio, a ona dvojica - sto bi se reklo prikucavala:)

I moj Sapcanin je bio dobar, rece da bas DS zna kako se potplacuju glasaci i kupuju glasovi, nema jacih od Civijasa:heart:

Skrenuli smo mi već odavno !!

Back