DS obecao Vojvodini potpunu konfederaciju sa Srbijom.

Љуба:
Ви 'демократи' и ваша граматика :roll: .

Погледај истину. Нису Срби почели спремати клање и силовање, него твоји.

"Побиј, покрсти, протерај" је документарни филм. Основна тема филма су логори на територији Босне и Херцеговине у време грађанског рата од 1992. године, као и страдање Срба заточених у тим логорима. Ово је, иначе, и први документарни филм који се детаљно бави темом страдања српских логораша у периоду од 1992. године до 1996. године. Свакодневна силовања Српских деца и жена, тешка пребијања српских мушкараца. За Оџак и остале стотине концентрационих логора за Србе је "демократски" запад био свестан, али ништа није предузео. Поред основне теме филма, страдања српских логораша, филм се бави узроцима рата, континуитетом страдања Срба, улогом политичког и војног врха НАТО-а, целокупног "демократског" запада, ратом муџахидина против Срба у БиХ, агресијом Хрватске на БиХ, као и етничким чишћењем српске територије, и антисрпском пропагандом. Уопште је негиран геноцид над Србима 90тих, који се још увек спроводи на Косову. Садашња Српска власт подржава:

Gramatika je srpska, a ne demokratska, ti bi kao dobar Srbin to trebao da znaš. Nikako da mi odgovoriš na ono o Mladiću i Karadžiću, ni o onoj patriotskoj uzurpaciji opštinske zgrade, ni kako je prošao miting, ne hvališ se nešto. Pa ti mene ne voliš! Teraš me da tražim linkove s zločinima bosanskih Srba, kakvih je na hiljade inače, kukuuuuu!
I šta sad treba time da zatrpavam Krstaricu, a većinu toga su ljudi ionako videli, što na netu, što ( kao ja recimo ) uživo. Pojma ti nemaš...

nesha taxista:
Gramatika je srpska, a ne demokratska, ti bi kao dobar Srbin to trebao da znaš. Nikako da mi odgovoriš na ono o Mladiću i Karadžiću, ni o onoj patriotskoj uzurpaciji opštinske zgrade, ni kako je prošao miting, ne hvališ se nešto. Pa ti mene ne voliš! Teraš me da tražim linkove s zločinima bosanskih Srba, kakvih je na hiljade inače, kukuuuuu!
I šta sad treba time da zatrpavam Krstaricu, a većinu toga su ljudi ionako videli, što na netu, što ( kao ja recimo ) uživo. Pojma ti nemaš...

Ја сам ти на то одговорио. Твоји су лажови, кољачи и силеџије. Ви сте почели рат и етничко чишчење. Твоји су зелене беретке, месић и његове усташе, и уцк. Твоји су Насер Орић и његови кољачи силеџије Срба око Сребренице. Ратко Младић је ослободио Сребреницу од твојих кољача и силеџија, што су 3 године клали и силовали Српско око Сребренице.

Шешељ није као ваш Месић подржао клање и силовање Српских мушкараца, жена и деце. Шешељ није као ваш Тадић пријатељ са усташом Месићем. Шешељу и Вучићу су велики део родбине у Херцеговини твоје усташе поклали.

Дал ми нећеш можда давати лажне линкове са запада, како су Срби силовали прво стотину хиљада була па после 50000, па 14000. И на крају се испоставило да је масовно Српкиња силовано а не була. Твоји су силовали Српску децу и жене, подржани од запада. Твоји су држали кланице за Србе по Сарајеву, подржане од запада.

Љуба:
Босна је Српска земља, исто и Црна Гора. Шешељу и Вучићу су поклали усташе велики део родбине. Тадићу су сви комуњаре у родбини осим једног. Ћилас је исто из комуњарске породице. Вук је комуњара најгоре врсте, типичан 'демократа'.

Znam da je bosna srpska zemlja kao i Crna gora.Ali su one na zalost trenutno nezavisne drzave i mene niko ne pita za njihovo drzavno uredjenje.A i zabole me.Pitao sam da li postoji neka Sumadijska ili vojvodjanska partija Koja se bori za majku Srbiju za koju bih mogao da glasam.

Љуба:
Danas je na predizbornom mitingu u Novom Sadu, Djelic, kao novopredlozeni kandidat za predsednika Vlade Srbije, obecao javno Vojvodini takvu autonomiju koja će biti ustvari konfederacija sa ostatkom Srbije. DS sve protiv Srpskih interesa. Strasno.

Брате мили, изгледа да си то само ти чуо?! Ђелић је лоше решење за премијера, чак би и Ружица Ђинђић била бољи кандидат!

Back