DS NAJVECE IZNENADJENJE IZBORA!

Samanta_:
Icvini prijatelju, na zalost nisam mogla da ti odgovorim odma, ovde su neke tesnicke greske u pitanju.Pitaj Jomini sta se desava sa ovaj forum. ???
Tako i tako nisam imala puno vremena posto sam zurila.

Mene ovde ne moze niko da zbuni. ;)

Ma bez obzira kada mi odgovoris,meni je uvek mLogo drago kada vidim tvoj odgovor DIREK'NO upucen meni. Sav se ozarim. :D

A jomini,uz duzno postovanje,on je tu samo da kaze "strpite se,bice sve u redu". A forum u qrcu vec jedno 6 meseci.Yebo ih database error.

kololoco:
A ti pileci mozgu umesto sto brukas metal po forumima malo bolje poslusaj sta ti kazu Megadeth, Slayer, Metallica i drugi i vidi da li to moze da se poveze sa baljezganjem koje ovde prosipas? Idi bolje slusaj Oi!,...

Slusaj stvorenje sa ostrva Dr Moroa, ako nisi sposoban za civilizovanu raspravu idi druzi se sa baba serama. METAL ima najvise pobornika medju radikalima gmazu sluzavi. Zato otperjaj do slejera **** te on tako mutavog kad slusas spid metal. Ti si svoj mozak ispohovao pa i ne razlikujes metal od miroslava ilica tvojeg partijskog druga.

Skini mi se s qurca dok te nisam saleteo kao soko pacova! :x

kololoco:
a nama sa malo mozga pusti da volimo i slusamo Hetfilda, Mustejna,...

Da vama s citiram "MALO MOZGA" ostravljam da slusate ta gomna. A meni s mnogo mozga ostaje da slusam ono najbolje.

@bela zastavica

Djukeloooo.............. hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megadeth4:
Slusaj stvorenje sa ostrva Dr Moroa, ako nisi sposoban za civilizovanu raspravu idi druzi se sa baba serama. METAL ima najvise pobornika medju radikalima gmazu sluzavi. Zato otperjaj do slejera **** te on tako mutavog kad slusas spid metal. Ti si svoj mozak ispohovao pa i ne razlikujes metal od miroslava ilica tvojeg partijskog druga.

Skini mi se s qurca dok te nisam saleteo kao soko pacova! :x

Da vama s citiram "MALO MOZGA" ostravljam da slusate ta gomna. A meni s mnogo mozga ostaje da slusam ono najbolje.

@bela zastavica

Djukeloooo.............. hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malo cu sad da smaram ali velika cetvorka trash metala '80tih su Metallica, Antrax, Megadeth i Slayer. Tako da si odvalio glupost sa spid metal. Oni su najbrzi od sva cetiri benda (mada rani radovi Metallice i Antraxa ni malo ne zaostaju) ali nikada nisam cuo da ih neko nabraja u spid metal. Ali ocigledno da vi pozeri radikalski ne mozete da se snadjete u svim tim podzanrovima pa malo lupetate. Za Miroslava Ilica si me uhvatio i cak ako bih pomenuo Vesnu Rivas ne bih mogao da se povratim od tvog spustanja. Ipak je ona za njega Veliko Srppkinja koja je krstila svoje civave :lol:

megadeth4:
Ja uopste ni neznam ko je ta vesna rivas. Vidim da se vi smradokratski ispljuvci razumete u to....

Zanr je zanr menja se, metalika se vise ne moze ubrajati u metal grupe jos od albuma "load". No preglup si ti za te finese.... :lol:

Pa da metal je duga kosa:) Osisali se ljudi i odmah povrsne dijabole poput tebe kazu to vise nije metal. Prvo odslusaj album pa o njemu sudi. Jos tada su me iritirali indijanci poput tebe sto su automatski otpisali taj album kada su videli njihove slike iz omota. Nesto je meksi, ali reci da nije metal je notorna glupost.

Back