DS - jedini pravi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedite_kod_Joa:
Кад помислим на ДС,не могу да се не сетим Шутановца и онога што је рекао Вучић за њега... :lol:

Новинар: ''Господине Вучићу, како реагујете на саопштење Демократске странке и одлуку председништва да Демократска странка треба да формира владу Србије са ДСС, Г17 и ЛДП, као и на податак да је Драган Шутановац кандидат за три, четири функције из безбедносног сектора?''

Александар Вучић: ''Добро, он је интелектуална громада, то је општепознато. Прочитао је два пута Загора Атанеа и једном Блек Стену. Па јесте, то сви знате, није то нека тајна. Он ће значајне резултате ту моћи да постигне, тако му свих бубњева Дарквуда.''

Зашто ли га овако за*ебава? :D

Nešto mu zafalile reči za Dnevnik 2 večeras, odlutale misli čim je pomenuo zakon
(proveriti video stream na http://www.rts.co.yu/)

snupisimic:
Ma ti radikali su pohvatali jadne naivcine.
Za demokrate su glasali intelektualci.
Elita srbije je uz demokrate,dok za radikale glasaju neobrazovani nizi slojevi.
Za par godina kad pravo glasa dobiju sadasnje mlade generacije
oduvacemo zauvek radikale.

...ajde ne lupaj...bila ja kod drugarice a njena baba me pita za koga sam glasala...kaze njeni unuci glasali za radikale, kao mladi, glupi nista ne znaju...moja drugarica kaze "necu valjda da glasam za onog narkomana a baba njoj "ti si narkoman nije Ceda narkoman"....inace baba glasala za LDP...ceo dan sam se smejala :)

snupisimic:
Pa kad budemo u evropi nece biti to vise vazno.
A, где смо ми то, као, сада?

Nauci da razmisljas evropski.
Сви ми "размишљамо европски". Само, изгледа, немамо исто схватање тог појма "европски".

Код неких ми то личи на пуко папагајско понављање, без свести о томе шта заправо желе да кажу.

Da dodam, pa da vas pozdravim....za mog sugradjanina: Gorka je ukus pobede, onda kad znas da si izgubio, kad znas da i drugi to znaju, a sebe proglasis pobednikom.
Ne bih volela da sam na tvom mestu, mene bi grizla savest sto pobedniku oduzimam tron.
Laku noc, i mirni vam snovi..

snupisimic:
Mislim da ne treba mnogo argumenata, zna se da su najjaci.
Ja i ortaci smo celu noc pred izbore lepili plakate i niko nas nije
smeo da pipne.Pola grada smo izlepili ljudi nas podrzavaju i
ne ometaju.U sapcu smo mi zakon.Sabac je procvetao pod demokratama
i zato nas ljudi vole.Policija je ono kul bila nista nam nisu rekli.
Mislim da su svesni da radimo i za njih pravu stvar.
Lep je osecaj kad znas da pripadas mocnoj ekipi koju podrzava
ceo svet.

Tako mlad i već zreo čovek...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back