DS je sada najveća stranka u Srbiji

Po tebi svi su gubitnici jer niko nema 126. Pobednik je DS jer je najbolje prošao-vlast u Vojvodini, vlast u Beogradu, najviše ministara i premijer i evo od pre par nedelja i najviše poslanika.

naravno,posle se gleda po ideologiji tj ciji su ciji glasaci ....srs,sps i dss isti glasaci sve isto.
samo sto za razliku od ovo dvoje jedino sps nije nikako smeo sa ds.

u normalnoj zemlji je ovo zrelo za vojni puc a ovde.............

zna se ko je pobedio a ceo demoNkratski blok ima 41% .......kraj.............ovako doveka tadic moze da kaze nekom e pobicu ti decu aj samnom.........da skratim

Pa mandati su raspodeljeni pre izbora,ili pokusavas da tvrdis da bi toliko dobila i da je izasla sama?:mrgreen:
niko ne zna koliko bi ds dobila da je izasla sama ali fakat je da ds sada ima najvise poslanika u parlamentu sto je cini najvecom strankom u srbiji
stani bre retarde
retard ti je otac koji te je takvog napravio
a kako onda niste znali pole izbora dal ste pobedili ili niste :hahaha:
znali smo da ce sps sa nama
ti to meni(nama) pretis :banovati::banovati::banovati:

molim moderatore da reaguju na promovisanje fashizma,pozivanje na nasilje i banuju ovo pseto :banovati::banovati::banovati:
gde ja to pozivam na nasilje?
ja cu bas da se mirim sa sudbinom,mi smo pobedili a vi ste oteli ko i 5 oktobra......ali ne brini se ti za sebe nego za svoju decu
patriJote su luzeri
sto ispada da ste izgubili izbore jer je potrebno 126 ;)
vladajuca koalicija(u kojoj ds ima centralno mesto) ima vise od 126 poslanika

Secam se kad je na izborima 1993. SPS osvojila 123 poslanicka mesta i u listu SPO-a ,,Srpska rec" je pisalo da je opozicija pobedila, jer ima 127 poslanika.
Ove godine su se ovi iz ZES-a prsili da su pobedili sa osvojena 102 poslanicka mesta.
Ustvari, pobednik je onaj ko formira vladu, jer je SRS nekoliko puta bila pojedinacno najjaca stranka, ali nije bila na vlasti.
Za DS se sada moze reci da ima najvise narodnih poslanika, a kako je i na vlasti, ocigledno je da je trenutno najmocnija stranka u Srbiji.

Back