Ne,nego tebi i Cedici,.....zamislili smo da ste ozbiljni,............i jaki,......Je l' se vi to sami sebi smejete?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego tebi i Cedici,.....zamislili smo da ste ozbiljni,............i jaki,......Je l' se vi to sami sebi smejete?![]()
sto ispada da ste izgubili izbore jer je potrebno 126![]()
Po tebi svi su gubitnici jer niko nema 126. Pobednik je DS jer je najbolje prošao-vlast u Vojvodini, vlast u Beogradu, najviše ministara i premijer i evo od pre par nedelja i najviše poslanika.
Cestitamo na pobedi-DS-u i osmoro koalicionih partneraPo tebi svi su gubitnici jer niko nema 126. Pobednik je DS jer je najbolje prošao-vlast u Vojvodini, vlast u Beogradu, najviše ministara i premijer i evo od pre par nedelja i najviše poslanika.
Cestitamo na pobedi-DS-u i osmoro koalicionih partnera![]()
Šta me briga. Veruj mi ovako je bolje i za tebe i za mene.![]()
Ne,nego tebi i Cedici,.....zamislili smo da ste ozbiljni,............i jaki,......![]()
Ko pri cistoj svesti i zdravoj pameti daje svoj glas LDP-u.....neverica....
hrvati,srbi muslimanske veroispovesti,sekta zvana crnogorci i naravno blago i teze retardirane osobe.
hrvati,srbi muslimanske veroispovesti,sekta zvana crnogorci i naravno blago i teze retardirane osobe.
niko ne zna koliko bi ds dobila da je izasla sama ali fakat je da ds sada ima najvise poslanika u parlamentu sto je cini najvecom strankom u srbijiPa mandati su raspodeljeni pre izbora,ili pokusavas da tvrdis da bi toliko dobila i da je izasla sama?![]()
retard ti je otac koji te je takvog napraviostani bre retarde
znali smo da ce sps sa namaa kako onda niste znali pole izbora dal ste pobedili ili niste![]()
gde ja to pozivam na nasilje?ti to meni(nama) pretis
molim moderatore da reaguju na promovisanje fashizma,pozivanje na nasilje i banuju ovo pseto![]()
patriJote su luzerija cu bas da se mirim sa sudbinom,mi smo pobedili a vi ste oteli ko i 5 oktobra......ali ne brini se ti za sebe nego za svoju decu
vladajuca koalicija(u kojoj ds ima centralno mesto) ima vise od 126 poslanikasto ispada da ste izgubili izbore jer je potrebno 126![]()
lista "za evropsku srbiju" je dobila 102 mandata(ds je dobio 64)
a vuk i daca?patriJote su luzeri
vladajuca koalicija(u kojoj ds ima centralno mesto) ima vise od 126 poslanika
A kakvu ulogu tebi igra ko sad ima vise mandata?Bitnije je ko ima vise mandata posle izbora,........a do izbora,iiiiiiiiihaha,.........imate vremana da se razbucate sto puta,.........vidis da se ovede cuda desavaju preko nocia ko ima 82 glasa sad u supshtini???![]()
ds 64
sta ti nije jasno?a vuk i daca?
ds 64
srs 58
dss 21
g17+ 21
napred srbija 19
sps 11
ldp 11
ns 9
pups 5
lsv 5