dr_Vejn
Početnik
- Poruka
- 45
Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, овој теми је место у политици, а не овде, али добро сад
I jedna i druga stranka su prihvatile rezoluciju o ulasku u EU koja je usvojena u Narodnoj skupštini RS. Dakle put je jasan.
e gari vidim da si se i ti ukljucio u nase prazne price ovde...dr_Vejn:Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
8) :wink:
. Једино од привреде што ради су мала предузећа од по 5-100 радника, а све веће су у рукама мафијаша који не плаћају порез. Дакле требамо из горена све да мењамо, ако желимо негде. Да ли се сећате оног плана када су нааши политичари хтели да замене жуте саобраћајне знакове белим саобраћајним знаковима. Схватам да је и то један од тих 17000 прописа, али они долазе на крају. Па ваљда је важније да прво знамо у којој држави живимо и које су њене гарнице, а не ово. Што се странке тиче, ја бих све политичаре најрађе "наражњио" 
nije nama cilj i spasenje EUCupi NS:Ниједна! Нећемо ући у европу све док сви не кренемо да радимо, али са циљем. Ово је распад. Па ми ни стратегију развоја пољопривреде и индустрије немамо, а не нешто другоИначе, овој теми је место у политици, а не овде, али добро сад
![]()
. ja sve vise mislim da i nebi trebali uci. naravno pribliziti im se u pogledu standarda, ali recimo za one borovnice, kod nas neki standard od 30 necega za radioaktivnost a u EU 300! tj. oni smeju da jedu budjavije nego mi. tako da se ja nebi slagao sa ustavom EU i tim normama podredjenim vestacki uzgajanoj hrani(naravno ima tamo i normalne). ja bi bio skroz zadovoljan kad bi mi ko i hrvati mogli u EU bez viza. meni je to najbitnije. a sa onom trojicom koje treba spakovat za hag, necemo nikad stici na tu "belu listu". I sta ako, nedaj boze,Turska udje u EU? Jel nam treba da se Turci nasele iz svojih pecina i blata u nase gradove i da zatruju trziste ko kinezi samo jos gore? Jer u EU je omoguceno slobodno kretanje i robe i ljudi, tako da smo pukli. gari, glupo je pitanje, jer CPC ne vodi u EU, vec u CCCP jer oni veruju u Rusiju ko u Boga, i misle da im nije Rusa, nebi nas sada bilodr_Vejn:Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
KTULU:nije nama cilj i spasenje EUCupi NS:Ниједна! Нећемо ући у европу све док сви не кренемо да радимо, али са циљем. Ово је распад. Па ми ни стратегију развоја пољопривреде и индустрије немамо, а не нешто другоИначе, овој теми је место у политици, а не овде, али добро сад
![]()
. ja sve vise mislim da i nebi trebali uci. naravno pribliziti im se u pogledu standarda, ali recimo za one borovnice, kod nas neki standard od 30 necega za radioaktivnost a u EU 300! tj. oni smeju da jedu budjavije nego mi. tako da se ja nebi slagao sa ustavom EU i tim normama podredjenim vestacki uzgajanoj hrani(naravno ima tamo i normalne). ja bi bio skroz zadovoljan kad bi mi ko i hrvati mogli u EU bez viza. meni je to najbitnije. a sa onom trojicom koje treba spakovat za hag, necemo nikad stici na tu "belu listu". I sta ako, nedaj boze,Turska udje u EU? Jel nam treba da se Turci nasele iz svojih pecina i blata u nase gradove i da zatruju trziste ko kinezi samo jos gore? Jer u EU je omoguceno slobodno kretanje i robe i ljudi, tako da smo pukli.
bolje nama da radimo sta nam se kaze, ako traze ove u Hag, onda u Hag! previse smo mala, i siromasna nacija i drzava da pi prkosili celome svetu. A 20. vek je pokazao sta se desava kad to radis... :?
DS-LDP-G17-SPO
DS i normalne stranke u buducoj koaliciji.
SPS, SRS su prodale Kosovo i nasu buducost, njima je mesto u zatvorima...![]()