DS HOĆE PROMENU NAJVIŠEG PRAVNOG AKTA:

Imaju pravo da misle lepo o sebi. Drugo je šta birači misle o njima. saznaćemo ubrzo.

Бирачи којима се обраћа Демократска станка и желе промену Устава.

- - - - - - - - - -

Ја са своје стране предлажем укидање Устава, а да законе, у условима васпостављене диктатуре пролетеријата, састављају и доносе раднички ад-хок трибунали :rtfm:

DS budaletine, legli su Vučiću kao budali šamar. Taman kad mu se niko nije javio na poziv za "dijalog", iskaču ovi indijanci da iniciraju promenu Ustava. Misle da će tako preoteti Vučiću glasače koji podržavaju nezavisnost Kosova, a zapravo mu daju alibi i sebe pokopavaju zauvek.

ШУНАТОВАЦ ...ВРАЋА УСЛУГУ ЗА ЊИВЕ...:per: :aha2:

- - - - - - - - - -

Ја са своје стране предлажем укидање Устава, а да законе, у условима васпостављене диктатуре пролетеријата, састављају и доносе раднички ад-хок трибунали :rtfm:

Misliš da imaju dobre namere?! Ha....

Taj DS jos postoji? Verovatno Vucko hoce da menja ustav, pa nasao zabu koju nije uapsio da mu cini demokratske ustupke.

Zanimljivo je da, taj, kako se zvase, sutanovac nije menjao ustav 2002., naravno, nikad nije kasno.:)

Nego, oce li se poceti sa tim bezanjem ili apsenjem ili da izlazimo na ulicu?

Radnički, kako da ne... radnici se pokažu svakog prvog maja... umesto na ulicu, oni odu u Topčider, na Avalu, Kosmaj... postradaju onoliki prasići...

Birači su, do sada, mogli i trebali da shvate da između SNS i DS ne postoje neke suštinske razlike.

Ako ne veruju meni mogu da pitaju Gorana Vesića, Sinišu Malog, Krleta Idola, Jelenu Trivan ...

Šuntavac ali i Čeda Jovanović su to shvatili i ponašaju se u skladu s tim saznanjem

Birači su, do sada, mogli i trebali da shvate da između SNS i DS ne postoje neke suštinske razlike.

Ako ne veruju meni mogu da pitaju Gorana Vesića, Sinišu Malog, Krleta Idola, Jelenu Trivan ...

Šuntavac ali i Čeda Jovanović su to shvatili i ponašaju se u skladu s tim saznanjem
И Коштуњави је био у ДС, и Марко Јанковић међу оснивачима чак, и Коста Чавошки...
Тако да ту причу не можеш да продаш. ДС су странка која постоји скоро тридесет година, многи су прошли кроз исту, и многи су на различитим странама.
Међутим, ДС је једина странка у Србији у којој су унутрашњи избори - а који нису дизање руку по наредби - постали нормална ствар. Па тако је сада Лутовац добио место потпредседника због способности иако је на унутар страначким изборима изгубио од Шутановца. У којој то још партији у Србији има? Ево ја ћу ти кажем - у ниједној.
А у Србији има довољно демократски оријентисаних грађана који то и још свашта нешто уважавају, и који ће зато увек пре дати глас ДС-у него "one-man" партијама, и који никада неће дозволити да се веселите преласку ДС-а у ванпарламентарну боранију.

Poslednja izmena:
И Коштуњави је био у ДС, и Марко Јанковић међу оснивачима чак, и Коста Чавошки...
Тако да ту причу не можеш да продаш. ДС су странка која постоји скоро тридесет година, многи су прошли кроз исту, и многи су на различитим странама.
Међутим, ДС је једина странка у Србији у којој су унутрашњи избори - а који нису дизање руку по наредби - постали нормална ствар. Па тако је сада Лутовац добио место потпредседника због способности иако је на унутар страначким изборима изгубио од Шутановца. У којој то још партији у Србији има? Ево ја ћу ти кажем - у ниједној.
А у Србији има довољно демократски оријентисаних грађана који то и још свашта нешто уважавају, и који ће зато увек пре дати глас ДС-у него "one-man" партијама, и који никада неће дозволити да се веселите преласку ДС-а у ванпарламентарну боранију.

Znaš koliko me briga za unutrašnje uređenje DS-a.
Kako rade najbolje svedoči to što nekadašnju stranku intelektualne elite danas vode totalni imbecili koji su rasterali sve što vredi iz stranke.

Međutim, to su sve njihovi problemi, naš problem je nasleđe njihove vladavine i činjenca da su Tadić i DS direktno i maksimalno zaslužni za nastanak, uspon i dolazak naprednjaka na vlast.
Umesto da uvedu Srbiju u neke mirnije političke vode nakalemili su nam na vrat ovu pošast, reinkarnisali socijaliste i transformisali radikale, tako da sad uživamo u blagodetima i rezultatima tih genijalnih ideja. Upravo ybog toga su i zaslužili da se raspadnu i nestanu što će se pod Šuntavcem i desiti.

Verujem da nećeš ni pokušati da negiraš činjenicu da je DS kadar obezbedio konsalting i trening naprednjacima na temu kako zloupotrebiti vlast i klempaviti državu.

Генерално, Устав мора да се мења, јер је донет масовном референдумском крађом, али то не треба да ради ова ненародна власт, већ кад дођу неки нормални, па након поновног изборног циклуса, кад се нормалност устали у СРбији, тек тада треба да мењамо лажни митровдански устав.

Ako je kradju dokazao sud... neka tako bude. U medjuvremenu, da se mi ipak drzimo zvanicnih rezultata?

Sto se tice duzine trajanja ustava... Srbija ih je donosila 1835., 1838., 1869., 1888., 1901., 1903., 1947., 1963., 1974., 1990., 2006.
U SHS/Jugoslaviji: 1921., 1931., 1946., 1953., 1963., 1974., 1992., 2003.

Neki ovde mrze Ameriku, sa ovim ili onim razlogom... ali oni jos uvek imaju prvobitni ustav, star oko 240 godina. Dodali su po par amandmana u par navrata i to je sve.

Back