DS a pre svega Tadic jos jednom razocarali...

Ma sve je to super,vlada ce se formirati,mene samo 1 zanima:
Ako,..pazi kazem ako:lol: za 4 godine mandata ove vlade standard ne poraste,ne budemo blizi evropi,ekonomija na zdravijim(wtf? ali ajde) osnovama i u boljoj spoljnopolitichkoj situaciji krivi ce opet biti....
Sloba?Marsovci?Radikali ili Koshtunica?

Ma sve je to super,vlada ce se formirati,mene samo 1 zanima:
Ako,..pazi kazem ako:lol: za 4 godine mandata ove vlade standard ne poraste,ne budemo blizi evropi,ekonomija na zdravijim(wtf? ali ajde) osnovama i u boljoj spoljnopolitichkoj situaciji krivi ce opet biti....
Sloba?Marsovci?Radikali ili Koshtunica?

deki,ja ću ti kažem šta će biti u 4 godine mandata:D

srbija će da prizna kosovo,hrvatska će postati punopravna članica nato-a,i srbija će biti institucionalno povezana sa hrvatskom.znaš šta to znači?:)

Pa već sam ovde u jednom od prethodnih postova napisala, najkraće i najsvežije šta to znači - ne zna se zapravo koji je ovde sistem, da li predsednički, ili parlamentarni. Sem toga, ima i još dosta nedefinisanog, kako sam maločas pomenula, što se "vuče" decenijama unazad. Ustavi i zakoni su nam uglavnom bili vrlo "višeznačni".

Ni jedan ni drugi, pre bih rekao diktatorski, s obzirom da stranke imaju izrazene lidere koje clanstvo ne sme ni popreko da pogleda... To se onda samo prenosi na funkcije ili parlament...
Ustav i zakoni jesu "posiroki", tu se slazemo... Ali, ni to malo se ne primenjuje na kristalno jasne slucajeve, kao u slucaju Bodrum, recimo...
Sve ista gowna.

upravu si dok je Djindjic bio ziv znalo se ko je glavni u DS-u, i da tako je u svakoj stranci,ali stvar je u tome sto dok je djindjic bio ziv on je promovisao i dao prostora i drugim iderima DS-a koji su itekako imali i snosili veliki deo odgovornosti i koji su bili znacajni i postovani, za razliku od Tadica koji zapostavlja i gusi ljude sada u DS-u,
nemoj mi reci da je hteo izborom cvetkovica da ojaca stranku i da preda deo moci jos nekome u stranci i osnazi tog lidera.
djindjic je izbacio preko 20 poslanika opozicije iz parlamenta(poslanici dss-a).to cak ni milosevic nije radio

tadic nije politicar koji bi pravio takve gluposti.izmedju ostalog i zbog toga ds sada ima daleko vecu podrsku od gradjana nego sto je djindjicev ds ikada imao

kao sto sam rekao spameri koji su jedva docekali ovakvu temu na svoju radost da bi nesto kao likovali treba da budu zanemareni. vazni su samo postovi demokrata i onih koji zaista imaju senzibilitet da prepoznaju cudne stvari na politickoj sceni.

marsowac ne bi prepoznao katastrofu ni da ga 10 godina gaze i osiromasuju kao i njegove komsije prjatelje...:dash:

On,nazalost,kao ni ja ni mnogi drugi,nema" SENZIBILITET DA PREPOZNA CUDNE STVARI NA POLITICKOJ SCENI ",kao sto,na primjer,imas ti i oni koji glasaju za LDP.Mislim da si ti ipak imao neko prosvjetljenje,od Boga ili vraga,to ne znam, i prepoznao katastrofu od onih sto su nas gazili 10 god i osiromasili nas,prijatelje i komsije i cestitam ti na tome.Al' sto se brate presalta na jos crnje od njih,to mi nije jasno.Pa zar od njih Srbija zavisi?

Back