Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Nisam.Милунка Савић jel si ti klon od Norma Kampl neki kazu da jesi?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam.Милунка Савић jel si ti klon od Norma Kampl neki kazu da jesi?!
LICNI IZVORI..........znaci, da i pojasnim.........IZVOR SAM JA.......Licno i personalno.....
O imenima naravno ne mogu ovde, jer to ni forum ne dopusta.......
Ali, ako ce ti biti lakse, ima tu i radikala, naravno
Sad,ti veruj meni.
Ili ne.
Proceni sama.
Ma sve je to super,vlada ce se formirati,mene samo 1 zanima:
Ako,..pazi kazem akoza 4 godine mandata ove vlade standard ne poraste,ne budemo blizi evropi,ekonomija na zdravijim(wtf? ali ajde) osnovama i u boljoj spoljnopolitichkoj situaciji krivi ce opet biti....
Sloba?Marsovci?Radikali ili Koshtunica?
Nisam.
![]()
(Kad je lično, a kad personalno?
)
Pa već sam ovde u jednom od prethodnih postova napisala, najkraće i najsvežije šta to znači - ne zna se zapravo koji je ovde sistem, da li predsednički, ili parlamentarni. Sem toga, ima i još dosta nedefinisanog, kako sam maločas pomenula, što se "vuče" decenijama unazad. Ustavi i zakoni su nam uglavnom bili vrlo "višeznačni".
djindjic je izbacio preko 20 poslanika opozicije iz parlamenta(poslanici dss-a).to cak ni milosevic nije radioupravu si dok je Djindjic bio ziv znalo se ko je glavni u DS-u, i da tako je u svakoj stranci,ali stvar je u tome sto dok je djindjic bio ziv on je promovisao i dao prostora i drugim iderima DS-a koji su itekako imali i snosili veliki deo odgovornosti i koji su bili znacajni i postovani, za razliku od Tadica koji zapostavlja i gusi ljude sada u DS-u,
nemoj mi reci da je hteo izborom cvetkovica da ojaca stranku i da preda deo moci jos nekome u stranci i osnazi tog lidera.
kao sto sam rekao spameri koji su jedva docekali ovakvu temu na svoju radost da bi nesto kao likovali treba da budu zanemareni. vazni su samo postovi demokrata i onih koji zaista imaju senzibilitet da prepoznaju cudne stvari na politickoj sceni.
marsowac ne bi prepoznao katastrofu ni da ga 10 godina gaze i osiromasuju kao i njegove komsije prjatelje...![]()
ako nastave da sarudjuju sa Hagom
ako nastave da pravno uredjuju ovu drzavu
ako nas priblize EU
nece izgubiti glasace, vec ce ih samo jos pridobiti
a sve to cemo vrlo brzo jasnije videti![]()