Spock
Aktivan član
- Poruka
- 1.216
E da, tema, paaaaa, sta znam, imam neka misljena i njih se drzim...ono da se osecam sto prirodnije...e sad dal je to drzanje do sebe, nemam pojma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:Ja volim da uđem u onu kafanu (ima li je još?) Manjež, sa kockastim stolnjacima, na crvene kocke, nije mi neprijatno, tamo ima dosta frikova ali ima i omladine
![]()
viš...kako ona to lepo rečeGazdarica:Granica je tamo gdje prestaje (samo)postovanje...!
gurmanci:Kako definisete ljudsko dostojanstvo?
muvalo:Da li koristite ovaj izraz? Ako ga koristite (cak i ako ga ne koristite naglas) sta pod tim podrazumevate? ?
MegiS:Za mene to se uopšte ne odnosi na odeću i ispeglanost, to su neke spoljne stvari koje se podrazumevaju, mislim da se taj izraz ne odnosi na to, može, ali je nekako sporedno.
i!
bobba:zar neko prljav moze da drzi do sebe
MegiS:Mene mnogo više dotiče onaj deo koji se odnosi na to šta dozvoljavam svojoj okolini u odnosu na sebe... i ako ne "držim do sebe" - nije dobro.
Takodje, mislim da je to stvar vežbe, to se uči, ako nije dato kroz vaspitanje, ili primere.
?:pa nisam picki.ca da cekam da mi riba posalje poruku...saljem prvi!