Državni vrh osudio krađu hrvatske zastave

E Kyo ajde budi drugar i posalji mi jos jedno tuce tih vasih zastava ..imacu 20-ak stolova u kafani...ali treba mi puta 3 ..znaci jedno 60-ak..

rado bih ostao večeras tu s vama na forumu i zezao se....al za 20ak minuta dolazi jedna cura po mene i idemo van malo po kafićima i diskotekama...tako da se moram ići spremat za izlazak:super::super::super:

al verujem da ćete sami sebi biti dovoljni

ipak ste vas trojica "Trio Fantasticus of pdfPolitika Krstarice":mrgreen:

:hahaha:

laku noć...i fino mi se zabavite:bye::bye::bye:

------------------
PS miŠonjo nemo da šahovnicu sanjaš:mrgreen:
PPS poBesnoSljev nemo da previše o muškim goozicama da pričaš:mrgreen:
PPPS torentePig nemo da previše o mojoj goozici da misliš...jesam ti rekao da nisi moj tip:mrgreen:

Poslednja izmena:
Drzavnom vrhu je to najvaznije . Sta bi DSu sad moglo biti vaznije od hrvatske zastave . A onomad one nakaze u Kragujevcu zapalise rusku zastavu javno , slika o tom dogadjaju obisla svet , a drzavni vrh se pravi tosa . Vazniji im Hrvati . Mozda vise vole Hrvato od Rusa , jer su Hrvati drzavnom vrho jasno pokazali da umeju bolje da trguju sa Rusiima iz Srbije , nego sami Srbi .

Hmmm...Tadić se nije izvinio ?Država Srbija će morati da plati milionsku odštetu a DS i SPS će morati da organizuju omladinske patrole koje će da patroliraju i optrčavaju oko rezidencije hrvatskog ambasadora na svakih 1,26 min da se ovo ubuduće ne bi dešavalo.

sad ce Jeremic da pokrene tuzbu zbog nekih spaljenih kolica u HR...cisto da imamo oko cega da se natezemo...:lol:

Drzavnom vrhu je to najvaznije . Sta bi DSu sad moglo biti vaznije od hrvatske zastave . A onomad one nakaze u Kragujevcu zapalise rusku zastavu javno , slika o tom dogadjaju obisla svet , a drzavni vrh se pravi tosa . Vazniji im Hrvati . Mozda vise vole Hrvato od Rusa , jer su Hrvati drzavnom vrho jasno pokazali da umeju bolje da trguju sa Rusiima iz Srbije , nego sami Srbi .

kao i puno puta do sada nemožeš shvatiti da paljenje ruske i skidanje hrvatske zastave nije isto. jel ti treba naslikati ili objasniti kao osnovnoškolcu?

Back