- Poruka
- 1.498
Sta je sposoban???? Da svercuje cigare i da italijani potignu optuznicu protiv njega.Pa taj bre ne sme nigde iz one ebene CG da izadje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je najpopularniji političar Crne Gore?Torrente BG:Sta je sposoban???? Da svercuje cigare i da italijani potignu optuznicu protiv njega.Pa taj bre ne sme nigde iz one ebene CG da izadje.
filatelista:a koji je političar kod nas nešto radio? Ako nisu godine problem, već prethodno iskustvo i koje to prethodno iskustvo garantuje dobrog MIP-ovca?
Englez ima 38, naš 32
Đukanović je bio premijer sa 27, pa je pokazao da je sposobniji od svih ostalih na ovim prostorima,
Milo je primer kako možeš biti Bog u očima građana 20 godina. Ništa više. Ne volim ga, ali poštujem jer je politički Zubin Mehta za sve političare i politikante bivše ex Juge i šire.Архангел:Joooj, pa de baš Mila nađe za primer? Takvih, mladih, lijepih i "sposobnih" imaš i kod nas, nisi morao pičit do CG![]()
Да.filatelista:Ko je najpopularniji političar Crne Gore?
Ko je jedini na području ex istočne Evrope vladao 16 godina i otišao svojom voljom?
Ko će sa lakoćom, ako se kandiduje naredne godine dobiti predsedničko mesto?
Meni on deluje više nego sposoban, a vidim da se mnogo češe oko tog Barija u majčinu.
Norma Kampl:Да.
Колико год нам био антипатичан.
Ако је мерило време опстанка у политици, и то у самом врху, онда се њему мора признати - да је способан.
("Способност", јасно, не значи аутоматски "позитивност", али, то је већ ионако тренутно непотребна разрада приче).
filatelista:Ko je najpopularniji političar Crne Gore?
Ko je jedini na području ex istočne Evrope vladao 16 godina i otišao svojom voljom?
Ko će sa lakoćom, ako se kandiduje naredne godine dobiti predsedničko mesto?
Meni on deluje više nego sposoban, a vidim da se mnogo češe oko tog Barija u majčinu.
filatelista:Milo je primer kako možeš biti Bog u očima građana 20 godina. Ništa više. Ne volim ga, ali poštujem jer je politički Zubin Mehta za sve političare i politikante bivše ex Juge i šire.
pa i Milošević nije pohvala za srpski, pa nikom ništa, sem nama ;-)Torrente BG:-Pa to i nije za pohvalu za crnogorski narod,a to sto se KAO povukao to je posebna prica.On i dalje vlada CG samo sto sada ispred njegovog imena ne stoji da je predsednik.
On je bos mafije koja drzi CG u rukama.
- Pa u principu zabole ga za Bari ali u mnoge zemlje taj otici vise nikada nece a ima milijarde.Steta da kad imas toliko love ne mozes da putujes svuda
minos:Ljudi,taman posla ako treba da se uporedjujemo sa Crnom Gorom..
Архангел:Ne sa CG, već sa Milom... :shock:
Naša diplomatska ofanziva je za domaću upotrebu, bar ja tako mislim...Karte su podeljene, Ruje i Ameri se takmiče ko će više kojih zemalja iz EU pridobiti i to je to...
SANDRINAbg:Upravo..! :smile:
A ko beše milo...to stranac neki..Albanac šta li...aaaaa, da...to onaj što se i crnogorska himna...mis'im...albanska...mis'im...'ebga...kasno mi je da mislim...odoh da spavam...ops:
![]()
![]()
DellBoy-011:Vladali su, stalno to zaboravljaš. Fifti fifti sa Miloševićem.
Ako su tebi oni jedina šansa, pa ako ne uspeju da se ubiješ - onda si u velikom problemu![]()
Архангел:Naša diplomatska ofanziva je za domaću upotrebu, bar ja tako mislim...
pa naravno da ću da ih spomenem, dosta su nas zadužili8-)ratnistrateg:Cudilo bi me da nisi i u ovoj temi spomenuo radikale i Milosevica. Za sta su sad skrivili da mi je znati ehehehe
Norma Kampl:Дакле, опет ови љубоморни радикали...
ratnistrateg:Tacno u centar! Bravo! Ovo je bas pravi komentar!
Yopa:Rusku podrsku imamo, njima ne moramo da cinimo vizite. EU je druga prica, njima moramo da odlazimo na noge i da molimo (mada smo odavno presli tu tanku granicu izmedju moljenja i pusenja qrca) da nas ostave na miru. Jeb'ga, zivot je zyebana pojava.
SAD: U slučaju ruskog veta, odluka o Kosovu izvan SB
Autor: Beta - Rojters - Tanjug | 18.07.2007. - 21:50
Sjedinjene Američke Države oštro su danas upozorile Rusiju da će se, u slučaju da Moskva uloži veto na novi, šesti predlog rezolucije o Kosovu, čitav proces za rešavanje statusa te pokrajine "izmestiti" iz Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.
"Lopta je na ruskoj strani terena. Sutra ćemo odlučiti kako da zatvorimo ovo pitanje. Sada je vreme da se vidi da li će Savet bezbednosti igrati značajnu ulogu u ovom procesu ili ne", rekao je novinarima američki ambasador pri UN Zalmaj Kalilzad.
Ruski ambasador Vitalij Čurkin danas nije želeo da komentariše novi američko-evropski predlog rezolucije, ali su ruski diplomati rekli agenciji Tanjug da je novi predlog zapada, koji je sinoć uvršten u formalnu proceduru Saveta bezbednosti, jednako neprihvatljiv kao i prethodnih pet verzija.
Pred sutrašnje konsultacije o novom dokumentu, SAD i članice EU računaju na podršku 13 članica Savetu bezbednosti, dok Kina još uvek nije definisala konačni stav o tom pitanju, držeći se prilično uzdržano tokom diplomatskog nadmudrivanja Moskve i Zapada.
"Jedna država stoji na putu odlučivanja šta će biti sledeći korak. Uloga je u rukama Rusije. Ako Rusija spreči Savet bezbednosti da deluje u ovom slučaju, proces će se pomeriti van Saveta bezbednosti", rekao je Kalilzad.