Država ukida privilegije: Fiskalna kasa za frizere, kozmetičare, kladionice…

Smradna vlast nastavlja da proganja privatnike.

Komunizam u njima caruje.

Комунизам је друштвено урежење без пореза.

Побркали сте нацилиберализам .. који је најновији експоненат СНС СПС .. ДС ( као тихи партнер ) ....са комунизмом

zato sto nije zgodno

uostalom za deset godina kad sve budes placao telefonom, i kad ne budes nosao pare i kartice okolo - shvatices o cemu govorim...

ja kad sam dosla u Kinu rekli su mi odmah da instaliram Alipej...ja sam se kao opirala ma nema veze, imam kartice i kesh, nakon par meseci sam potpuno prestala da ih koristim

vise od dve godine nisam videla kesh i podizala ga u banci, kartice mi ne trebaju, sve se radi telefonom
Sve racune koji nam pristizu na adresu placamo preko racunara, ili telefona, poceli smo dosta pre pokondirenih zohara.
Drzim do svoje privatnosti, ne zelim da koristim telefon kada mi nije potreban kao sto sam ti napisao "kada zelim da pustim mozak na pasu".
Slikovito kada idem na pecanje, ili u lov nosim ga ugasenog "zlu ne trebalo", zamisli da me neko i tu ometa, ako je nesto "bas" hitno mogu mi dojaviti i obicnom SMS porukom koju cu procitati kada ga s' vremena na vreme ukljucim, a moja je odluka da li cu im odgovoriti, isto vazi i za obicnu setnju u gradu sa tom razlikom sto onda ne nosim telefon, ko ce ga vuci sa sobom pogotovu leti.
Taj nazovimo ga "kesh" nosim u zadnjem depu da bih imao cime da platim pice u lokalu koji se nalazi u prirodi mi ih zovemo "charda" i koji joj dolikuje nisu nam tu potrebni fensi lokali da nam dolaze skorojevici kojih bicu iskren i blago receno nismo zeljni.
Ako bi se u takvom namenskom lokalu izdavali fiskalni racuni, ili placalo preko telefona poslovali bi u gubitku, bili zatvoreni na kraju se sami od sebe urusili sto je za mnoge od nas nenadoknadiva steta. Napominjem da oni rade u skladu sa zakonom, obicno su u sastavu lovackog, ili ribolovackog drustva.

Sve racune koji nam pristizu na adresu placamo preko racunara, ili telefona, poceli smo dosta pre pokondirenih zohara.
Drzim do svoje privatnosti, ne zelim da koristim telefon kada mi nije potreban kao sto sam ti napisao "kada zelim da pustim mozak na pasu".
Slikovito kada idem na pecanje, ili u lov nosim ga ugasenog "zlu ne trebalo", zamisli da me neko i tu ometa, ako je nesto "bas" hitno mogu mi dojaviti i obicnom SMS porukom koju cu procitati kada ga s' vremena na vreme ukljucim, a moja je odluka da li cu im odgovoriti, isto vazi i za obicnu setnju u gradu sa tom razlikom sto onda ne nosim telefon, ko ce ga vuci sa sobom pogotovu leti.
Taj nazovimo ga "kesh" nosim u zadnjem depu da bih imao cime da platim pice u lokalu koji se nalazi u prirodi mi ih zovemo "charda" i koji joj dolikuje nisu nam tu potrebni fensi lokali da nam dolaze skorojevici kojih bicu iskren i blago receno nismo zeljni.
Ako bi se u takvom namenskom lokalu izdavali fiskalni racuni, ili placalo preko telefona poslovali bi u gubitku, bili zatvoreni na kraju se sami od sebe urusili sto je za mnoge od nas nenadoknadiva steta. Napominjem da oni rade u skladu sa zakonom, obicno su u sastavu lovackih i ribolovackih drustva.
ne nije nista pocelo u Srbiji pre Kine......

ovde svaki prodavac voca na ulici naplacuje telefonom...ne znam sto se inatis.... :lol:

bice ti smesno sve ovo sto si pisao kad prestanes da koristis kesh.........

ne nije nista pocelo u Srbiji pre Kine......

ovde svaki prodavac voca na ulici naplacuje telefonom...ne znam sto se inatis.... :lol:

bice ti smesno sve ovo sto si pisao kad prestanes da koristis kesh.........
A, ne ne inatim se ja, samo iznosim cinjenice. Kolicina novca koju ja koristim kao "kesh" je zanemarljivo mala, nosim ga sa sobom samo iz navedenih razloga.
Kao tehnicko lice mogu ti cak i odgovorno tvrditi da se ne isplati koristiti ni "najsavremeniju" kinesku robu od neuspelih kopija obicnog koltovog pistolja preko sredstva telekomunikacije, traktora i ostalih oruda za rad do industrijskih pogona.
Da nije postojala pohlepa "odredenih krugova" koji su izmestili proizvodnju u Kinu jos uvek bi im strateski proizvod bio ping pong loptica, medutim, cak i sada kada ne mogu pronaci adekvatno resenje okrecu se ka silicijumskoj dolini USA, ili Rusiji.
Zivot u Srbiji je jos uvek pristojniji od Kineskog, hvala bogu pa se razlikujemo, kome se svida njihov nacin zivota niko mu ne brani da im se pridruzi.
Znam da ces pokusati da me opovrgnes kao uostalom svaki put, cak sam ti izneo cinjenice da sam ih i kako upoznao pre tebe, da se ne ponavljam.
Kupovinu i placanje voca na ulici ne bih komentarisao.

Poslednja izmena:

Back