Drveni krevet na rasklapanje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.078
Drveni krevet na rasklapanje

kr.jpg

Super interesantan koncept i lep dizajn "eco friendly" kompanije Thuma iz San Franciska.

"Globalno inspirisani i dizajnirani u San Francisku, izvukli smo ideje iz moderne arhitekture, japanskog zanata, mode i enterijer dizajna. Svaki detalj je postao svrsishodan, svaki odabir materijala promišljen. Dve godine smo dizajnirali i prototipali na desetine kreveta. A onda proveli hiljade sati testirajući, poboljšavali i doterivjući dok nismo stvorili savršen krevet dizajniran za današnje entuzijaste u zatvorenom prostoru."

Kompanija se udružila sa "One Tree Planted" organizacijom koji je rezultirao tako da se za svaki prodati krevet zasadi novo drvo negde u svetu.

ModernConvenience_900x.gif

meni je glavna fora taj "japanski zglob" za uklapanje delova
Pogledajte prilog 838364
Ma mito brate

To nije za naseg lalu iz vojvodine. Lala jos u srednjoj skoli nagura 100 kg.

To je za one tamo japamce kineze mali sitni moze njih 6 da spava kao porodicni krevet.

Lala ka bi seo na taj krevet samo bi se culo KKKKKKRRRRRRRRRR

i iz druge sobe babin glas Aaa sjebo si i taj krevet nek ti je alal

Sta? Pa prvo bi reko e jesu bacili previse materijala na krevet nisu stedeli ko ja za stolicu. Pa lik stv potrosi vise materijala na stolici. Cenim da bi reko da bez duseka to vredi dobrih dve tri hiljade u materijalu. Dinara. Plus ruke i cast 5000. Ali dinara.
ne verujem. Daske od punog drveta, one rešetke za dušek su isto pipave da se prave i povežu kako treba...
Taj krevet reklamiraju da je za ceo život. Neće da se slomi osim ako ne uzmeš sekiru ili skačeš ko manijak po njemu

Ma mito brate

To nije za naseg lalu iz vojvodine. Lala jos u srednjoj skoli nagura 100 kg.

To je za one tamo japamce kineze mali sitni moze njih 6 da spava kao porodicni krevet.

Lala ka bi seo na taj krevet samo bi se culo KKKKKKRRRRRRRRRR

i iz druge sobe babin glas Aaa sjebo si i taj krevet nek ti je alal
sad sam proverio, krevet je verifikovan da će da izdrži do 700 kila

ne verujem. Daske od punog drveta, one rešetke za dušek su isto pipave da se prave i povežu kako treba...
Taj krevet reklamiraju da je za ceo život. Neće da se slomi osim ako ne uzmeš sekiru ili skačeš ko manijak po njemu
Ma zar nije mass prodaksn kao simpo forma ideale?

Ovaj ram od 4 daske i ove nogare i ta doka na uzglavlju kostaju 1000 dolara?

Eee zato hvala bogu nisam japamac. Pa moj meda, pas, spava na krevetu od 30.000 din i to je samo njegov krevet. Pa japamac kad bi vido odma bi crko. Krevet bre boli glava

Ma zar nije mass prodaksn kao simpo forma ideale?

Ovaj ram od 4 daske i ove nogare i ta doka na uzglavlju kostaju 1000 dolara?

Eee zato hvala bogu nisam japamac. Pa moj meda, pas, spava na krevetu od 30.000 din i to je samo njegov krevet. Pa japamac kad bi vido odma bi crko. Krevet bre boli glava
Cena se odredjuje u odnosu na sve troškove koje su imali dok su ga izdizajnirali, testirali, orgaanizovali prozvodnju, donacije za razne ustanove... ne verujem da ih sam krevet košta više od stotinak dolara sada

Cena se odredjuje u odnosu na sve troškove koje su imali dok su ga izdizajnirali, testirali, orgaanizovali prozvodnju, donacije za razne ustanove... ne verujem da ih sam krevet košta više od stotinak dolara sada
Nego... ma oni mogu da kazu da su sirovinu pribavili na marsu a majstori dosli sa jupitera

Eno ti kreveta kompjuterizovanih sa grejacima masazerima pozicioniranjem duseka sve na dugme i kosta oko 1000 eura ok ima i skupljih.

Ali ovo mi je bas ono zapadna glupost. Japanski minimalizam jer nemaju sirovina tamo na ostrvu a boga mi japanska je i cena.
Ovakav ram u formi ideale daj boze 10.000 ali eto ajde da kazes da imaju tamo standard ali nemaju bolje drvo i materijale.

Dobro ajde kontam, nek im bude. Ali cak mi se i ne svidja tako krhka konstrukcija a o odnosu cena materijal vec sam rekao...

Ova stafna 5x8 daj boze da moze da izdrzi 100 kg na sredini i to ako je kuvana stafna u supi od jednoroga.

600 kg mozda izdrzi na sredini kreveta a ja potpisujem da lala kad se vrati iz kafane pa se tresne kao pravi muzjak ta stafnica mora da pukne. Imamo ljude po 200 kg u vojvodini za njih su japamski sumo rvaci neuhranjeni.
Lala kad vidi sumo rvaca misli da je ovaj oslabio od heroina ili je bolesan.
(Ja kad hvalim pa prodao bih eskimu frizider)

Ova stafna 5x8 daj boze da moze da izdrzi 100 kg na sredini i to ako je kuvana stafna u supi od jednoroga.

600 kg mozda izdrzi na sredini kreveta a ja potpisujem da lala kad se vrati iz kafane pa se tresne kao pravi muzjak ta stafnica mora da pukne. Imamo ljude po 200 kg u vojvodini za njih su japamski sumo rvaci neuhranjeni.
Lala kad vidi sumo rvaca misli da je ovaj oslabio od heroina ili je bolesan.
(Ja kad hvalim pa prodao bih eskimu frizider)
pa dobro, oni i reklamiraju taj krevet za urbane (gradske sredine) i to za mladji naraštaj

a pazi ovaj za $1700

Taj se pravi u Los Andjelesu

Pogledajte prilog 838367
Ima dobaaaar stel.

Za jasle u stali. Samo malo da se dizajnerski unapredi jer nasi seljaci su moderni imaju sad elektricne muzilice pa da se instalira to na jasle.

Jos malo da se potrudi los andjelos i sam framcisko pa mogu da dobace dooo banatskih stala.

Nece mi anerikanac praviti namestaj. Tako si isto digo zabunu sa onim pederastijama ona garderoba... 😂😂😂

Back