DRUSTVO ZA PUTOVANJE U I R A N !

marlek021

Početnik
Poruka
1
Dobar dan ... :)
dakle kako su me po obicaju krvolocno ispalili svi drugari, drugarke i ostali koji su mi obecali i kleli se u ne znam ti ja sta sve da ce poooooooooddd obavezno ici i da ni po koju cenu takvu avanturu nece propustiti ... resih da pozovem dobronamerne drage i pozitivne ljude (avanturiste) da mi se pridruze u mom putovanju iz snova, o kome toliko sanjam! :)

NARAVNO ne ide se ni preko koje kakve turisticke zlagencije, cerupaca para ili sta vec ... Na celom putu kontam da bi se napravila jedna ili dve pauze tipa u nekom finom gradu tipa Ankara ili sta vec, na par dana. Prvobitni plan je da, se ide vozom, dakle BG-ISTANBUL e onda tipa za npr. Ankaru i iz Ankare konacno vozom direktnim za Teheran! Cena svih transporata je brutalno jeftina, tipa Balkan flexipas do Iranske granice (50e-u oba smera) i kad se predje u Iran uzima se karta jos do Teherana koja je brutalno jeftina tipa do 5 dolara koliko sam ja informisan! Kontam da tamo ne ostajem duze od jedno 7-10 dana u samom Teheranu!

Smesataj preko couch surfinga of course ....tako da onaj koji nije voljan da putuje ..... na ove nacine .... (sorry) ... :)

Putujem za Novu Godinu jer konacno zelim osetim jedan sasvim obican dan za taj famozni 31.12. :)

SVE U SVEMU, SVU SU DOBRODOSLI (narocito studenti, po mogucstvu sa vec odradjenim samostalnim back packer stazom)

:) ....AJD uzdravlje ... PA KO VOLI NEK IZVOLI! :per:

ja sam od jednog decka koji je bio u iranu nedavno cula jako lepe utiske - i da u opste nemamo realnu predstavu istog, sto i ne sumnjam imajuci u vidu objektivnost medija...nego jel ima ponuda za couch surfere u iranu? u svakom slucaju zelim ti lep put, i lepo iskustvo,i ako se organizujes da odes, da obavezno preneses utiske :)

I jesi li bila u Iranu bas me zanima njihov mentalitet i cijene?
I isto tako jel istina za tu kartu od 50 eura od Istanubula do Teherana i to povratna?
Isto tako treba li viza za Iran i gde se izdaje?
I kako izgleda taj smestaj preko couch surfinga bash mi zvuci interesantno. :bye:

Back