DRUSTVO ZA PUTOVANJA

ja i zena idemo 27.8 preko argusa na Zakintos,pa ako ima jos neki par da ide u istom terminu nek se javi da se druzimo i ludujemo;)
Auuuuu ala sam ga napisao,kao poziv na svingovanje,hahah....Cisto da se zna da ovo nije poziv za svingovanje vec druzenje,posto ima svakakvih morona...:)
 
Posto zbog razno-raznih obaveza mnogi nece da idu na more ovog leta jel ima zainteresovanih za Zakintos pocetkom avgusta preko turisticke agencije za dobar prodvod i zezanje...Za sada idem ja i mozda jedan ortak ako bude mogao da se uklopi sa obavezama.Sto nas bude vise bice bolje zezanje pa ko hoce moze sa nama, u obzir dolazi mladja (18-24 god) zanimljiva populacija iz Bg-a ili okoline.

leoone9@yahoo.com
 
Jel voljan neko za Hurgadu od 6 -10 avg na 10tak dana da delimo troskove smestaja posto je doplata za jednokrevetnu sobu 50% na cenu po osobi,mada moze i Turska ili Grcka samo da se ode iz grada i da nije preskupo.
PP je oko 300-390e zavisi od hotela, sa prevozom + takse avio razne oko 60-70E.
Postoji i opcija sa AI gde se doplacuje 40-50 e zavisi od hotela

Pozdrav svima
 
Cao! Iz Novog Sada sam, imam 25 godina i planiram da putujem od 20. avgusta do 5. septembra. Nisam mogla da se uklopim sa prijateljima oko termina putovanja i lokacije, pa zato ovim putem trazim drustvo. Svejedno mi je o kom se polu radi dokle god ta osoba shvata da trazim drustvo za putovanje, a ne za nesto drugo Smiley Volim da obilazim gradove, da izlazim, nisam od onih koji mogu danima samo da leze na plazi. Ne volim nista grandovsko, sve ostalo je ok. Ako mislite da bismo se uklopili, javite se. Poz od Zizi.
 
Cao! Iz Novog Sada sam, imam 25 godina i planiram da putujem od 20. avgusta do 5. septembra. Nisam mogla da se uklopim sa prijateljima oko termina putovanja i lokacije, pa zato ovim putem trazim drustvo. Svejedno mi je o kom se polu radi dokle god ta osoba shvata da trazim drustvo za putovanje, a ne za nesto drugo Smiley Volim da obilazim gradove, da izlazim, nisam od onih koji mogu danima samo da leze na plazi. Ne volim nista grandovsko, sve ostalo je ok. Ako mislite da bismo se uklopili, javite se. Poz od Zizi.

Cao Zizi! Da li si nasla drustvo ili jos nije kasno za neki last minute aranzman? Imamo iste interese, pa se mozemo dogovoriti oko destinacije ;) Inace, iz Beograda sam. Poz, Tijana
 
biciklom: novi sad - ruma - sabac - loznica - ljubovija - bajina bašta - tara - višegrad - mokra gora - nova varoš - ivanjica - novi pazar - raška.

kasno objavljujem poziv, ali ako neko ima vremena, i želi u umerenoj vožnji preci na jedinstven nacin navedenom putanjom ili deo puta, ima elementarnu kondiciju, solidan i ispravan bicikl, osnovnu opremu i dobru volju, strpljenje, odgovoronost, neka me kontaktira na mail odiseja3001@gmail.com ili na telefon 069-501 5005.
planiram krenuti iz okoline novog sada u utorak - sredu (30-31. avgusta), na putu provesti oko 7 dana, uz ranojutarnje polaske, pauze tokom puta i vecu pauzu oko podneva, obilazak zanimljivih lokacija, fotografisanje.
spavanje pod šatorom, ili snalaženje na putu, a u najgorem slucaju pronalaženje jeftinog smeštaja pre mraka, ako i izbegavanje vožnje po mraku.
ako ovo neko cita a živi na toj deonici, može se pridružiti usput, ali i pomoci oko smeštaja, uzvracam pri vašem prolasku kroz moj kraj.
prvi put sam vozio prošle godine (istok srbije), i shvatio sam da je volja najvažnija, koja donese snagu, a ne skupa oprema i olimpijske pripreme.
pozdrav svim ljubiteljima ovog i drugih vidova putovanja.
 
Potrebno društvo za boravak u Grckoj (ako bude slobodnih paket-aranžmana) na nekom od jeftinijih letovališta, jer je jeftinije uzeti dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu.
Poželjno je da osoba bude pristojna, nenametljiva, ekonomski samostalna kad je u pitanju put, bez ekstrema bilo koje vrste.
Pol nije važan.
U prvoj opciji, posle boravka u Grckoj, odvojio (ili odvojili ) bih se i od Soluna krenuo ka Istanbulu, i onda Marmarisu na par dana. Želeo bih posetiti i Izmir, Antaliju, Ankaru, pa nazad u Istanbul, Sofiju i kuci. Znaci možemo biti u istom aranžmanu u Grckoj, a vi se posle vratite sa grupom u Srbiju ako necete u Tursku.
Druga opcija je sa kratko boravim u Grckoj bez aranžmana, uz posetu Atini i Solunu, pa da odem za Istanbul, i onda da putujem po Turskoj (misli mi išle cak do Teherana :)), ali sve pod uslovom da Balkan-Flexipass može da se "rastegne"
Moguce su i treca, cetvrta opcija... možete predložiti.
Suština je da putovanje donese što više videnog, doživljenog, svežinu, lepe uspomene, opuštanje, bez krajnjeg avanturizma, rizicnog ponašanja, bez premora i nepotrebnog stresa, vec da se uz ležernost rešavaju situacije ne putu, i da se živi, zdravi i zadovoljni vratimo kuci :)
Vrsta putovanja i smeštaja - što povoljniji.
Ucini li se nekome ovo prihvatljivim, može se javiti za pokušaj dogovora
(odiseja3001@gmail.com, telefon 069-501 5005 )
Oko 15-og septembra bi bio polazak.
Pozdrav svim ljubiteljima putovanja.
 
Pozdrav Svim putnicima i ljudima pozitivne energije. :smile:



Tražim saputnika/cu ili društvo za partijanje na Zlatiboru u pitanju je Hillsup muzički festival koji se održava 15 - 17 juli . Poznatiji kao #haosusumi.

Pol, rasa, boja kože, nacionalnost itd su mi totalno nebitni. Bitno je da se dobro provedemo za taj vikend na Zlatiboru jel će žurke biti extra.

Što se tiče smeštaja, putovanja, karata, ako ste opušteni i u ovoj priči ste, brzo ćemo se dogovoriti. Mogu reći da je sve jako pristupačno.

Iza mene su desetine muzičkih festivala Lovefest, Rock village, exit, NoWhere Extreme Festival.. kao i party putovanja Kavos, Zakintos, Lefkada itd...

Volim društvo, upoznavanje ljudi, pozitivnu atmosferu dobro muziku, provod, kuliranje, opušten ritam.

Godine ako spadate od 18-36 javite se u inbox
 
Pozdrav!

Potreban saputnik/saputnica za letovanje u Grčkoj.
Razlog je podela troskova jer je tesko pronaći pristupačno letovanje za jednu osobu.
Period kada ja planiram polazak je od 05-10 Avgusta, čekao bi neki last minut, dakle putovanje preko agencije (mada nisu isključeni i ostali načini putovanja)
Normalna sam osoba, komunikativan, uredan, 33 godine. Potrebno je da razgovaramo par puta kako bi iskreno rekli ko sta ocekuje od letovanja.
Svako ide u svojoj režiji, svako provodi vreme kako hoće, bez opterećivanja da i druga osoba mora da prati. Ako nam se planovi poklope još bolje! :)
Nov sam ovde i nisam siguran kako dopisivanje funkcioniše pa ću ustaviti i mail amadeusvlada@gmail.com.

Pozdrav
 

Back
Top