Drustvenije osobe pametnije?

Mozes ti biti vrhunski komunikolog ali ako te mrzi da kontaktiras sa ljudima cemu onda tebi sluzi ta sposobnost.

Брзо и лако успостављање кратких и површних контаката нема никакве везе са друштвеношћу, онаквом каквом је људи иначе сматрају.

За секунд ћу започети разговор са било киме док чекам превоз али то не значи да ћу желети да седим са том особом кад аутобус дође.

Брзо и лако успостављање кратких и површних контаката нема никакве везе са друштвеношћу, онаквом каквом је људи иначе сматрају.

За секунд ћу започети разговор са било киме док чекам превоз али то не значи да ћу желети да седим са том особом кад аутобус дође.

Po sta je onda uopste drustvenost, sklapanje dubokih prijateljstava sa svakom osobom koju upoznas..

Po sta je onda uopste drustvenost, sklapanje dubokih prijateljstava sa svakom osobom koju upoznas..

Ко зна, можда је и горе описано понашање некаква померена друштвеност, мада искрено сматрам да је то само коришћење других људи у сврху забаве и краћења времена. :)

To.

Ja mogu da zapocnem konverzaciju sa svakim dok cekam u redu npr.

jel jebaste majku sestrama :per:

Ма свима јбт. Један ОРЛ спесијалиста на нас педесеторо, и бабе и бебе, сви на једном месту.

Попиздела сам најстрашније и кренула да подбуњујем гомилу не бих ли се бар мало забавила. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja juce u bioskopu digo bunu protiv neke koja pola sata ispituje salterusu o filmovima, sad ce ona da joj prepricava radnju svih filmova zamisli molim te.

Monentalno se pomerila u stranu :lol:

Ја јуче искоментарисала лика који никако да се макне из реда за резање сухомеснатог, још ово, још оно, па још сто грама оног иди у п.м!!!

Ма свима јбт. Један ОРЛ спесијалиста на нас педесеторо, и бабе и бебе, сви на једном месту.

Попиздела сам најстрашније и кренула да подбуњујем гомилу не бих ли се бар мало забавила. :mrgreen:

da nisi ti u mom dz stari grad
tamo vec par god jedan orl vecito, pa redaljka, ako ne odes u 7 da predas knjizicu nemoj ni da ides posle

majku mu pa vi ste vazili za bolji, sa vise lekara...cak sam jednom kod vasisla kod ocnog, jer je kod nas jedan, a tu vise
bar je bilo tako pre....

Два сата сам чекала са ћерком па ти види.

Она на мене, колута очима, лупа ногом о патос, са све температуром и отеклим крајницима. :mrgreen:

Back