Društveni život

Moj drustfveni zivot je preko vikenda se vidjam sa devojkom, i obicno smo po co dan zajedno, petak, subota, nedelja. I to bi bilo to. Ostalo na faksu neki vid social lifea, sve u svemu vrllo mizerno. Not that i mind. Vise jednostavno me nije ni briga za to :D.
Ja sam onaj tip osobe, koju ljudi generalno teze da mrze, tako da sam se pomirio sa svojom ulogom, i uglavnom nemam sta da trazim na nekom visem nivou socijalnog zivota.

Ju, što bi tebe iko mrzeo, baš me čudi...

However, bez obzira na moju izraženu nedruželjubivost, volela bih da nađem neko malo društvance, worth spending time with, ali mislim da je to u maloj okolini, gde se svako zna, nemoguće.
I zaboravih da napomenem da ne podnosim plitka "prijateljstva", small talk i ta s*anja, also licemerje i kvazi finoća prema ljudima koje ne podnosim.

However, bez obzira na moju izraženu nedruželjubivost, volela bih da nađem neko malo društvance, worth spending time with, ali mislim da je to u maloj okolini, gde se svako zna, nemoguće.
I zaboravih da napomenem da ne podnosim plitka "prijateljstva", small talk i ta s*anja, also licemerje i kvazi finoća prema ljudima koje ne podnosim.

Jel tebi Miodrag Kuzmanovitj neki rod?

Ja sam klasicni no lifer i mrzim kad sam jako zauzeta,predugo napolju l kad ne stignem bar jedno 2-3h da sam na kompu.
Ne izlazim po klubovima uopste, tacnije uvece jako retko izlazim osim ako se vise nas ne okupi i ako nije neki dobar povod.
Kad je lepo vreme volim da setam sama najvise, mada leti izadjem po malo preko dana u neki kafic, na sladoled ili slicno.
Najvise volim da izadjem da jedem..kad god ne mogu da me isteraju iz kuce nude mi da idemo negde da jedemo.
Ranije sam stalno visila napolju ali sada je susta suprotnost, ne volim mnogo da izlazim inace se smorim.
U skladu s tim nemam mnogo prijatelja...2-3 s kojima sam cesto, i par sa faxa s kojima izadjem katkad.

Small talk i laprdanja rezervishem samo za ljude sa kojima bih mogao i ozbiljno da razgovaram .
Tada su rezultati u oba sluchaja najbolji .
:mrgreen:

Forum se ne rachuna naravno , to sam zaboravio da napomenem
Na netu vazhe drugachija pravila .

Opet lazes...:mrgreen: Pa kada udjes u prodavnicu i pitas prodavacicu koje je mleko bolje i onda pricate oko cene i to vam je small talk... Znaci da sutra sa njom mozes da pricas o ratu u Iraku? :lol: Aj' sad reci da se prodavnica ne racuna... :lol: Navescu ti primer za banku, pekaru, trafiku... Neizbezno je pricati sa ljudima iako od toga nema neke koristi...;)

Изласци по дискотекама и та ср.ања јок.
Често блеја у некој полуизграђеној кући. Али, није то нека посебна екипа. Било би ми свеједно да пола њих више никад не видим.
Кафа пре школе обавезно. Ту се често нађе неко занимљив.
Некад после школе.
И три особе у одељењу са којима волим да разговарам.Остале само подносим.
Све у свему, није лоше.

pa drustvo iz skole..
ne izlazimo ni po kaficima, a kamoli klubovi.. :lol: izlazimo vikendom tj blejimo po kraju, tu po ulicama, mracnim mestima, ili se skupimo kod nekog gajbi.. :)
imamo to neko drustvo koje stalno izlazi, nas 8 :) tj nas 4 ortakinje,i 4 ortaka.. ostatak odeljenja ne pokazuje nikakvu zelju za vidjanjem van skole niti mi pokazujemo bilo kakvu zelju da ih zovemo :lol: xD

Opet lazes...:mrgreen: Pa kada udjes u prodavnicu i pitas prodavacicu koje je mleko bolje i onda pricate oko cene i to vam je small talk... Znaci da sutra sa njom mozes da pricas o ratu u Iraku? :lol: Aj' sad reci da se prodavnica ne racuna... :lol: Navescu ti primer za banku, pekaru, trafiku... Neizbezno je pricati sa ljudima iako od toga nema neke koristi...;)

Zasto bi iko pricao o ceni mleka?

@tema

Ja obozavam kad sam zauzet, imam osecaj da napokon ne gubim vreme...a i inace volim da radim svakakve poslove...

Pa, pade mi na pamet, oboje vas karakterishe (pre)chesto ubacivanje engleskih rechi i izraza u tekst i kad treba i kad ne treba. Pitam se da li tako prichate i licem u lice sa sagovornikom. :think:

Pa, možda ti je teško da poveruješ, ali da, uvek ubacujem izraze i fraze na engleskom kad pričam sa nekim.
Kada pričam sa starijima i u školi ne, naravno, ali ovako, sure, why not..?

Pod drustvenim zivotom podrazumevam pre svega stepen naklonjenosti pojedinca ka socijalnom okruzenju,a ostalo se podrazumeva uz to,ili nastaje kao posledica-drustveni status,broj pravih prijatelja,broj "ortaka",poznanika,itd.
Hm,moj drustveni zivot zavisi od mog licnog raspolozenja;bilo je perioda hiperaktivnosti,a iskreno,bilo je i perioda kada sam socijalne aktivnosti svela na gotovo nepostojece:lol:
Sada sam negde na sredini.
U periodu hiperaktivnosti sam bila zavisna od izlazaka po klubovima(petak,subota),bilo je dosta opijanja,cirkulisala sam po gradu svakodnevno,znala dosta ljudi,isla sam dosta njih na neobavezna pica itd,samopoudanje na nivou,cak sa bila pomalo i napadna.
U periodima mog nepostojeceg drustvenog zivota sam se okrenula sebi i citanju.Pogotovo citanju(uvek sa volela da citam,ali pre tpga nisam imala vremena,jelte:neutral:).I pala sam u depresiju,navukla sebi milion kompleksa:lol:(mnoge i danas vucem:neutral:),zatvorila se u sebe itd.
Sada pokusavam da balansiram,iako povremeno naginjem ka jednom ili drugom stanju.Trenutno praktikujem citanje,popodnevna pica po kaficima,odlazak kod poneke drugarice,i pokusavam da se malo psihicki sredim.
I to mu dodje negde to.

pretty much the same.. :)

Back