Drugoj daješ rumene meni mladoj uvele :)

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Da li i vi poznajete nekog lika, koji onako...Fin je,uglađen,vickast, đđđentlmen-prema svim svojim drugaricama, koleginicama, ženama uopšte, a recimo, kada njegova lepša polovina slučajno u kafiću izvrne čašu soka po stolu-on padne u vatru......Kada ga ona nešto pita-za nju nema baš nerava, a svim drugim ženskim osobama (bez obzira na građu tela, godine, ma bez obzira i na pitanje)-odgovori fino, nasmeši se,itd...Takvo stanje je već godinama aktuelno. Kaže čovek, voli on nju,samo je često preopširna u deskrpcijama i naporana u komunikacijama ahhahah........
A, kažem ja lepo svome drugu, koji me je inspirisao za temu: ,,Otišla ti izolacija na talamusu, hipotalamusu ili već nekom drugom delu mozga (u medicinu se ne razumem,jelteee...)"
Imate li vi stručniji termin za ovu pojavu?

Mislim da je mozda taj decko njoj lepo rekao a da ona i dalje ne slusa, a trazi odgovore svuida drugo. Znaci da bi mozda mogla da razmisli i malo smanji sa bla bla bla kada god je on pita kako si provela dan (a verujem da je cesto tako i ako je ne pita). A to sto je on kulturan prema njenim drugaricama i ostalima, mozda decko samo ima manire. Naravno ona tu pronalazi ljubomoru.

Napokon@Nije ona ljubomorna, a on zaista ima manire.
I doduše, preopširna jeste, ali nije neka zloćka uopšte. Fino i izgleda.
Samo sam razmišljala na tu temu-koliko žensko može da udavi muškarca.......I zaključila-da zaista može dooobranoooo...

- - - - - - - - - -

Zato što mu se može da na njoj iskaže i taj inače pritajen društvenim normama deo svoje ličnosti.
Inače, uopšte mi se ne dopada to što ume da prasne na osobu-koju kaže da voli,onako u društvu.
To se kosi sa činjenicom o lepim manirima, koje inače ima i praktikuje ih na svim ostalim nivoima.

evo nek uzima ovaj lek na bazi meda, samo jednom dnevno na prazan stomak.
posle može da mi kaže hvala

U_medu3.gif

Samo sam razmišljala na tu temu-koliko žensko može da udavi muškarca.......I zaključila-da zaista može dooobranoooo...

- - - - - - - - - -

Inače, uopšte mi se ne dopada to što ume da prasne na osobu-koju kaže da voli,onako u društvu.
To se kosi sa činjenicom o lepim manirima, koje inače ima i praktikuje ih na svim ostalim nivoima.

Niko nije isti sa svima u svim situacijama.

Uvek najviše pokažmo bliskim ljudima, i ono dobro i ono loše, tu smo opušteniji, znamo da smo prihvaćeni i da će nam se oprostiti a to radimo i mi prema dragim ljudima. Opršatamo ono što drugima nikad ne bi.
Zamisli da se on tako na poslu izdernja par puta? Važio bi za totalno poremećenog nervno labilnog kretena.
I niti bi mu se preterano opraštalo niti bi bilo ko sa tim likom imao neku komunikaciju osim one neohodne da se funkcioniše i završava posao.
Možda jednom i predju preko toga, posle toga se uspostavlja odnos na distanci. Samo šta se mora.

AlterEgona. Da, moze i to mislim da vecina zena ne shvata koliko. 90 posto muskaraca (ja licno jos nisam sreo izuzetak) se smori kada je sa preopsirnom zenom.
Hoces da razumes svog muskarca i da mu bude lepo sa tobom? Nemoj onda da ga kapiras kao drugaricu sa kojom pijes kafu i pricas, pricas, pricas, pricas i otvaras joj svoja osecanja, i svoje svakodnevnice, i pricu o svojim drugaricama, drugovima, poslu i td...Jednostavno muskarci tako ne pricaju i to stvara glavobolju. I moguce je da je njemu osvezenje kada malo flertuje sa drugim devojkama. Jer u flertu nema toliko mogucnosti za opsesivnim otvranjame u razgovoru. U flertu se igra igra ko prvi zavrsi razgovor a da je razgovor bio ispunjen.

- - - - - - - - - -

izvini al ovo mi deluje kontradiktivno

blek rece izgleda da je uvek tako

Poslednja izmena:
Da li i vi poznajete nekog lika, koji onako...Fin je,uglađen,vickast, đđđentlmen-prema svim svojim drugaricama, koleginicama, ženama uopšte, a recimo, kada njegova lepša polovina slučajno u kafiću izvrne čašu soka po stolu-on padne u vatru......Kada ga ona nešto pita-za nju nema baš nerava, a svim drugim ženskim osobama (bez obzira na građu tela, godine, ma bez obzira i na pitanje)-odgovori fino, nasmeši se,itd...Takvo stanje je već godinama aktuelno. Kaže čovek, voli on nju,samo je često preopširna u deskrpcijama i naporana u komunikacijama ahhahah........
A, kažem ja lepo svome drugu, koji me je inspirisao za temu: ,,Otišla ti izolacija na talamusu, hipotalamusu ili već nekom drugom delu mozga (u medicinu se ne razumem,jelteee...)"

Poremecaj licnosti.

Psihopatski ili narcisoidni.

Maska je za sve ljude..... a oni koji mu se priblize osete i dozive pravo lice.

Na pr. ugladjen je i smeska se sa nekom devojkom,
ali ako udju u dublji kontakt, i oseti da je ima... ubrzo ce promeniti odnos,
i pocece da se izivljava i ima napade besa itd....

Niko ne moze da poveruje od poznanika, sa kakvim paklom se suocavaju ukucani ljudi sa gore pomenutim poremecajima :aha:

izvini al ovo mi deluje kontradiktivno

bek rece izgleda da je uvek tako

Zato sam i tražila uvaženo mišljenje, jer JESTE kontradiktorno.

- - - - - - - - - -

zvuči kao opsis kalsičnog nasilnika u razvoju
svi su oni u javnosti preslatki, na leb da ih mažež
a svojoj lupaju šamare
Moguće. Postoje elementi. Nisam to uzela u obzir. Thanks.

AlterEgona. Da, moze i to mislim da vecina zena ne shvata koliko. 90 posto muskaraca (ja licno jos nisam sreo izuzetak) se smori kada je sa preopsirnom zenom.
Hoces da razumes svog muskarca i da mu bude lepo sa tobom? Nemoj onda da ga kapiras kao drugaricu sa kojom pijes kafu i pricas, pricas, pricas, pricas i otvaras joj svoja osecanja, i svoje svakodnevnice, i pricu o svojim drugaricama, drugovima, poslu i td...Jednostavno muskarci tako ne pricaju i to stvara glavobolju. I moguce je da je njemu osvezenje kada malo flertuje sa drugim devojkama. Jer u flertu nema toliko mogucnosti za opsesivnim otvranjame u razgovoru. U flertu se igra igra ko prvi zavrsi razgovor a da je razgovor bio ispunjen.

dobar odgovor

Ovakvi ljudi zaista postoje...

Samo sto se vecina ljudi ne bavi ovom tematikom,
ako sama nije bila prinudjena da bude deo zivota osobe sa narcistickim poremecajem licnosti,
alil psihopatom.

Najcesci je slucaj, da zena, recimo , hoce da se razvede i napusti psihopatu,
a on prigrabi sve zajednicke prijatelje... cak i decu za sebe...

jer izgledaju taaaako savrseno u ocima poznanika ... tako ugladjeno, uljudno.. cesto su profesionalno vrlo uspesni...

da se svi okrenu protiv jadne zene.... i misle da je sigurno ona tu kriva ^^

Čovek od ugleda.:)

Šta ga briga što tamo neka druga cura koja nije njegova kompromituje sebe u javnosti.Njegova mora biti uzor.:)

- - - - - - - - - -

Ne radi se o preopširnost, nego mu kvari imidž.

Losa zena. Ne zna da zadovolji muskarca i isprazni mu jaja.
ne bi taj imao kada da bude zivcan i nasilan ako se vrati sa posla i jos ga zena izadovoljava,taj bi mogao samo da legne u krevet i da spava. Ili ne voli zenu uopste,ali ga nesto veze za nju (npr dete).

- - - - - - - - - -

Čovek od ugleda.:)

Šta ga briga što tamo neka druga cura koja nije njegova kompromituje sebe u javnosti.Njegova mora biti uzor.:)

- - - - - - - - - -

Ne radi se o preopširnost, nego mu kvari imidž.
Ima i toga.

Back