Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A STA CE BITI AKO TOMA DODJE NA VLAST???
Nit' Evrope, niti para, niti zakona....anarhija!
Pa, on hoce da oslobodi Legiju & com. misli da je iznad suda, iznad vlasti...ne zna sta prica ni zasto prica, a tekstove mu sastavljaju psiholozi jer ne ume da se izrazi.

Ne mora da znači .... propaganda je čudo :lol:
Ja bih glasao svim srcem za Tadića, da je pokazao neke dobre rezultate .....
Mislim da nemam neku alternativu, ali voleo bih da vidim neku promenu .... na bolje ..

Suština je u tome da ne bi tolliko MNOGO ljudi glasalo za Tomu,
da je u proteklih OSAM godina ostvaren značajan napredak:!:
Osetno su napredovali samo pojedini političari i jedan broj sumnjivih "privrednika"....
Za OSAM godina nismo se bitno približili Evropi, a mogli smo već da budemo u njoj :cry:

ljudi glasaju za Tomu jer su, ili neobrazovani i slepi, pa mogu da poveruju bajkama, ili zive jako lose, pa misle da ce im bilo koja promena vlasti doneti dobro....cak i radikali.
radikali znaju sta treba reci jadnom narodu... Evropa ne priznaje radikale.

ljudi glasaju za Tomu jer su, ili neobrazovani i slepi, pa mogu da poveruju bajkama, ili zive jako lose, pa misle da ce im bilo koja promena vlasti doneti dobro....cak i radikali.

Ovo je bilo veoma demokratski ...
Bez tolerancije među ljudima koji različito razmišljaju, ovo društvo nema budućnost!!!

Zašto su ljudi slepi ili neobrazovani?
Zar su svi takvi koji ne glasaju kao VI?
Morate da shvatite da naš narod voli vođe...
I malo više da cenite protivnike...
Nikada ne znate kad će te od njih čuti nešto pametno..

1 = 1

Ja ostajem 1 u svakome zbiru,
usamljen ko svemir u većem svemiru.

I kada me dele i kada me množe,
ja ostajem 1 ispod svoje kože.

Živim isključivo zato što sam rođen
i nisam birao ni narod ni vođe.

Na jedini život imam strašno pravo
jer ga, kao svako, plaćam svojom glavom.

(Brana Crnčevic)

:lol:
1+1=2
Bolje lepo sabrati to i dodati tačkicu na kraju8-)

Gresis.Ja glasam radikale a nisam ni neobrazovan(imam fakultet),niti zivim lose,a slep mozda i jesam jer sam jednom naseo na podvalu zvanu DOS pre 8 godina i to sebi dan-danas ne mogu da oprostim.

Oboje imaju sanse, ali Tadic vece ima, ja bi voleo Toma da dobije izbore ali ima jedan problem koji nije u njemu nego u svetu, tako da..... Videcemo AJMO TOME

Gresis... Toma ima vece sanse iako je besomucna kampanja protiv njega. Tadicu je frka da stigne Tomu a ne obrnuto pa zato ide strasna pljuvacina po Tomu na svim tv a Tadic na svojim govorima prica zapaljivo i bukvalno se ponasa kao Hitler ne bi li hipnoticki delovao na ljude.

Sve u svemu... Toma ce pobediti.

'Si mislio da će da rade umesto tebe, da ti plaćaju račune:roll::roll::roll:
E, srbijo kad' ćeš se izlečiti od komunjarštine8-)

Ma ja nikako da provalim razlog ovog komunistickog i soc. realistickog vidjenja sveta kod srpskih nacionalista:)...Oni se ubise od pljuvanja po deci bivsih komunista a prosipaju najgluplju mogucu komunisticku demagogiju u okviru ekonomije:) Sve ostalo mi je jasno kod njih,ali ovaj prikriveni komunizam nikako ne mogu da razumem :)

Ma ja nikako da provalim razlog ovog komunistickog i soc. realistickog vidjenja sveta kod srpskih nacionalista:)...Oni se ubise od pljuvanja po deci bivsih komunista a prosipaju najgluplju mogucu komunisticku demagogiju u okviru ekonomije:) Sve ostalo mi je jasno kod njih,ali ovaj prikriveni komunizam nikako ne mogu da razumem :)

diktatura proleterijata ???????
tu se nema, pretpostavljam, sto razumijeti..;)

diktatura proleterijata ???????
tu se nema, pretpostavljam, sto razumijeti..;)

Ma oni hoce diktaturu nekakvog sovinistickog proleterijata,sta li vec,nemam pojma...?:)

Cekaj,mnogo sam zgresio danas,i mnogo sam pisao protiv ustavnog poretka,idem sto puta da ponavljam ''nepravedne sankcije,nicim izazvano bombardovanje,Kosovo je sveta srpska zemlja',dok ne ocistim izdajnicke,narkomanske i neradnicke grehe...

Ma čini ti se:twisted:
Meni još mnogo toga nije ,ali ,kako su krenuli ovde ima i mene da obrlate...
Evo, već sam na ivici:shock::lol:
Over and out

Ma čini ti se:twisted:
Meni još mnogo toga nije ,ali ,kako su krenuli ovde ima i mene da obrlate...
Evo, već sam na ivici:shock::lol:
Over and out

Ne daj se goxy,ako ti padnes,ode Srbija u mracne 90 :)

Ma proucavao sam ih ja duuugo,znam im svaku celiju u mozgu,i belu i sivu:) Znam sta zaista misle kada govore nesto drugo,znam zbog cega to misle,znam sta zele da postignu kada to govore.Ali mi samo ta jedna stvar nije jasna-kako to, da ti ljudi,koji su bili 'disidenti' u SFRJ,borci protiv komunizma dok su razni ocevi Maje Kovacevic i Sonje Biserko drmali Savezom Komunista(a o Latinki Perovic necu ni da pricam)imaju takvo komunisticko vidjenje ekonomije? :)

Postoji samo jedan odgovor,ali to je druga prica...

Да би то разумео, прво треба да схватиш да то нису никакви "националисти".

(Чак, заправо, ни у оном исквареном (такође захваљујући комуњарама) значењу те речи).

Они су напросто, у свему - "квази".

Квазипатриоте, квазисрби, квазиполитичари, па наравно, и квазиекономисти.

Они су заправо само изданак "последњег стадијума комуњарства".

Онај најдекадентнији део.

Ne daj se goxy,ako ti padnes,ode Srbija u mracne 90 :)

Ma proucavao sam ih ja duuugo,znam im svaku celiju u mozgu,i belu i sivu:) Znam sta zaista misle kada govore nesto drugo,znam zbog cega to misle,znam sta zele da postignu kada to govore.Ali mi samo ta jedna stvar nije jasna-kako to, da ti ljudi,koji su bili 'disidenti' u SFRJ,borci protiv komunizma dok su razni ocevi Maje Kovacevic i Sonje Biserko drmali Savezom Komunista(a o Latinki Perovic necu ni da pricam)imaju takvo komunisticko vidjenje ekonomije? :)

Postoji samo jedan odgovor,ali to je druga prica...

ako ti nije tesko..
plizzzzzzzzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back