Drugarice

S

Sizzlym

Gost
Treba mi pomoc:arrow:
Ako mozete da mi date swoje predloge, treba mi oko 20-tak pesama o drugaricama i vechnom prijateljstwu,znachi za swe pesme koje znate da imaju tu tematiku(ali samo u pozitiwnom smislu) napishite njihowe naziwe . . .

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Ako trazis neku narodnjacinu, toga ima na pretek... recimo... Sa njom sedis mene sevis... pa... Bas mi se svidja tvoja devojka... ima tu raznih pesama koje govore o drugarstvima i kojekakvim improvizacijama na tu temu.

Mirjanadz

Aktivan član
Poruka
1.514
Znam za jednu pesmu o drugaricama...kako nista i noko ne moze da ih razdvoji..bla bla...ali ne mogu da se setim ko peva,ni kako se zove pesma.Ako je nadjem reci cu ti :-(

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
evo ti ovako:
od maraje keri Anytime you need a friend;
od kristine agilere I turn to you;
eto npr to,pa ako se setim javljam....
;)
e mi devojke,smo uvek bile ozbiljnije od ovih ovde muskaraca,koji nikako da pomognu :P

*drunken_butterfly*

Primećen član
Poruka
853
nikodim:
Nemoj tako... pretvoricete se u neke opake feministkinje, a to nije lepo. :-(
mwahahaha
gile.gif
beware...

pesmica --- Edie Brickell and the New Bohemians - Circle of Friends

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
kad bi muskarci podnosili ovo sto i mi,plakali bi svaki dan :)
ali i dalje su nam slatki ;)

evo moze i ova pesma prijatelju da se posveti
od maraje whenever you call
od elthon johna friends

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Lucky girl:
kad bi muskarci podnosili ovo sto i mi,plakali bi svaki dan :)
ali i dalje su nam slatki ;)

evo moze i ova pesma prijatelju da se posveti
od maraje whenever you call
od elthon johna friends

Cinjenica je da vi... ti... i tako dalje, imate izvesnih poteskoca koje muskarci nemaju. Ali zato, sa druge strene, imate tu cast da nekom podarite zivot. Nije li to najlepsa stvar koju mozete pokloniti svetu? ;)

Evo jedne preporuke... Dire Straits - You And Your Friend... odlicna stvar... 8-)

S

Sizzlym

Gost
nikodim:
Cinjenica je da vi... ti... i tako dalje, imate izvesnih poteskoca koje muskarci nemaju. Ali zato, sa druge strene, imate tu cast da nekom podarite zivot. Nije li to najlepsa stvar koju mozete pokloniti svetu? ;)

Evo jedne preporuke... Dire Straits - You And Your Friend... odlicna stvar... 8-)

maaalo si se izwadio...zbog pesme8-)

S

Sizzlym

Gost
Lucky girl:
tacno je da mi mozemo da podarimo zivot,i to jeste najlepsa stvar na svetu,ali kroz mnogo muka se prolazi da bi se do toga doslo :)

koliko se slazem sa tobom nisi ni swesna....ewo idesh odmah na listu prijatelja;-)

ma mushkarci nisu swesni koliko je njima lako u ziwotu, kako gos se okrene swe mi radimo:(