gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Zamisli nadjes djevojku a ona najruznija u drustvu i onda moras da joj muvas drugarice...jer cim se nadjes u drustvu njih nekolike, neces valjda sa ovom koja je najruznija...nema veze sto ti je djevojka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tek ako ima sestru koja je bolja?Zamisli nadjes djevojku a ona najruznija u drustvu i onda moras da joj muvas drugarice...jer cim se nadjes u drustvu njih nekolike, neces valjda sa ovom koja je najruznija...nema veze sto ti je djevojka.
Znaci da budes sa njom kako bi mogao da se muvas sa njenom sestrom.Sta tek ako ima sestru koja je bolja?![]()
TopZamisli nadjes djevojku a ona najruznija u drustvu i onda moras da joj muvas drugarice...jer cim se nadjes u drustvu njih nekolike, neces valjda sa ovom koja je najruznija...nema veze sto ti je djevojka.
Ako se meni dopada ona je za mene vrh, boli me doope za njene drugarice.Zamisli nadjes djevojku a ona najruznija u drustvu i onda moras da joj muvas drugarice...jer cim se nadjes u drustvu njih nekolike, neces valjda sa ovom koja je najruznija...nema veze sto ti je djevojka.
To se ne radi ne zbog obijanja o glavu nego jer treba imati časti.Ako se meni dopada ona je za mene vrh, boli me doope za njene drugarice.
To radis ako je ova sto si s njom samo nekakav kompromis jer si zagoreo, a to nike dobro jer ce ti se kad tad obiti o glavu.
Pa sad, cast... Po mom iskustvu, casni ljudi najvise ispuse kad su ljubav i seks u pitanju. Mozda integritet?To se ne radi ne zbog obijanja o glavu nego jer treba imati časti.
Ali sta ako i ta drugarica hoce da se kresne?
Znas sta ako joj je ta drugarica Bo derekPa nek se krešu kad su grabljivci koji bi da ne propuste nijednu priliku.
Ajde da se desi takav neverovatan slučaj da budu srodne duše. Ali tad nije reč o muvanju, boljoj ribi, društvu.
Sad izguglah jer prvi put cujem, pa ona ima 66 godina. Lijevom nogom u grobu a faca joj izguzvana kao koriscena plasticna kesa.Znas sta ako joj je ta drugarica Bo derek
Ni onda. Karakter je karakter
I danas izgleda za sve tvoje ko premijaSad izguglah jer prvi put cujem, pa ona ima 66 godina. Lijevom nogom u grobu a faca joj izguzvana kao koriscena plasticna kesa.![]()
Sharon Stone samo godinu mladja, 65 vs 66 - nebitna razlika a vazda je bila 3 klase bolja riba.I danas izgleda za sve tvoje ko premija
Ni blizuSharon Stone samo godinu mladja, 65 vs 66 - nebitna razlika a vazda je bila 3 klase bolja riba.
Mislim da je muškarac koji tako doživljava stvari - težak debil.
Sharon Stone samo godinu mladja, 65 vs 66 - nebitna razlika a vazda je bila 3 klase bolja riba.